kent
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
kent
Memberjõle hästi tuleb massi kõhule ma vaatan
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>NJaa..
Kõhulihas tuleb vägev
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kent
MemberKas raskused on raskemaks läinud?
kent
Membermõtsin, et äkki keetmisel kaob midagi ära toiduvääärtusest
))Aga muidugi, kõike tulebki toorelt süüa, colemänid ja muud jõhkrad elukad laksivad üldse kanu elusalt koos munadega..
See on see, kui liiga palju Stallone poksifilme vaadata…
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kent
MemberMa panen 2 supilusikat valku ja veel rohkem süsivesikuid. Peale trenni.
kent
MemberMine Rocca al Mare kooli ujulasse. Seal peaks soodne olema.
kent
MemberVäga suured tänud

” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> !!!kent
Membernimekirjas 19 failMa sain seda laulu vaid korra kuulata aga siis see kadus listist? Kas saaksid uuesti panna
kent
Memberkent
MemberMina ei tee lõuatõmbamisi mitte teatudaarv vaid niipalju kui jaksan ja niimoodi 3x läbi.
kent
Memberma teen iga trenni lõpp sedasi et kallutan ülakeha ette ja tagasi mingi 3*30 ja tulemus on päris hea
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma teen samamoodi aga koos raskusega, siis on efektiivsem.
november 12, 2005 at 3:35 p.l. in reply to: Valud põlvedes kui kükitan või astun trepist üles #62157kent
MemberMul endal oli suvel sama jama. See on kasvust ja valutab, sest kõhred ei kasva nii kiiresti välja. Mulle soovitati ka mingit pulbrit, aga sellest ma hoidusin, kuna ma ei usalda neid pulbreid. Aga ma avastasin, et kui hakata jooksmas käima, siis kadus see valu üsna ruttu, aga see valu on ka üsna kiire tagasi tulema kui sa jooksmise ära lõpetad.
kent
MemberOn tõsi, et kaladest saadavad õlid on head Aja D vitamiinide ja omega-3 rasvhapete allikad. Samas on mõlemad neist vitamiinidest liigse tarbimise korral toksilised. Nii A kui ka D vitamiini säilitatakse maksas ja nende liiast tingitud haigusnähud kujunevad välja aeglaselt.Aga kui suur on see kogus mis on päevas kasulik võtta?
kent
MemberTreeni rinda vähem kui selga ja kui jaksad siis teed selga ka raskusega Ma mõtlen, et kui teed
kent
Memberise tegin eelmine aasta selle programmi läbi ja tuli 2 cm ümbermõõdule juurde mis on vägagi hea!ise on programm raske ja kui oled alles jõusaaliga alustanu siis seda teha ei soovitaks aga kui juba mingi kogemus on siis on asi väga hea! ainus risk üle pingutada algajal!
programm ise on väga hea ja tänud veelkord koostajale!
edu!
Aga mitukorda nädalas seda tegid?
kent
MemberAga kas Kalamaksaõli on ka kuidagi kahjulik?
AutorPostitused