kent
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
kent
MemberEi ma küsisin lihtsalt sellepärast, et kui mul on rinna õla ja triitsi treening siis ei jää kõht peale shake joomist täis, aga peale juua biitsi, selja trenni siis jääb kõht täis
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>väga huvitav case muidugi, aga see et ta sul korraks täis jääb, see on ju täiesti normaalne. Kui suur see kogus sul on mida sa endale sisse ajad?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>~30 g valk + ~60 g süsivesikud
kent
MemberEi ma küsisin lihtsalt sellepärast, et kui mul on rinna õla ja triitsi treening siis ei jää kõht peale shake joomist täis, aga peale juua biitsi, selja trenni siis jääb kõht täis
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kent
MemberVahuga ongi ju just parem, sest see on siis nagu maasikakokteil (kui kasutad No.1)
kent
MemberAga kui ma lihtsalt ei lähe märjaks kas siis peaks äkki tempot tõstma???
kent
MemberOk
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kent
MemberKuid kui mu vanus on 15 siis ma peaksin vast kasutama Arthrostop kuna Arthrostop Pluss on vast vanematele inimestele. Aga kas UltraGeel Kokteil on parem kui Arthrostop?
kent
MemberHm….
Kas sa enda pilti ei tahaks ülesse riputada?
kent
MemberSeda ma tean, aga kas keegi teab et kumb paremini toimib ja mis vahet neil on?
kent
MemberKuid kas üheski toiduaines kõrhe kasvuks vajalikku ainet ei sisaldu???
kent
MemberPõlvedes on valu kui raskusega kükitan. Suvel oli küll hullem, kuid siis sain valust lahti (joostes). Ei tahaks neid kõhre tugevdajaid süüa, sest loodan et äkki see kasvab loomulikult.
kent
Memberhuvitav…kas teed kick-boxi kõrval jõusaali??tavaliselt boxijad kui teevad jõusaali siis löögid jäävad aeglasemaks, kiirus üldse langeb!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Vastupidi. Jõusaaliga just kiireneb jukent
Memberkui ostad korraliku plastkuuse, siis avastad oma rõõmuks, et hea koopia pole sugugi halvem originaalist
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
muresid ka vähem
Aga plastplönn ei lõhna nii nagu päriskuusk
kent
MemberMa olen kuulnud et sellest saab lahti kui hakkad seda peksma iga päev, et too tagasi tõmbuks. Ja nigu tõmbad näpuga tagant etepoole mööda lõuga . Siis pidavat sutsu tagasi tõmbama, aga ma ei oska öelda kui palju.No mu tuttaval küll igatahes aitas
kent
MemberMa olen kuulnud et sellest saab lahti kui hakkad seda peksma iga päev, et too tagasi tõmbuks. Ja nigu tõmbad näpuga tagant etepoole mööda lõuga . Siis pidavat sutsu tagasi tõmbama, aga ma ei oska öelda kui palju.
kent
MemberRaskuseid ei saa suurendada eriti ainult kangil kuna j6usaalis on ainult 2 sorti hantleid ja need on kerged . Mida teha????Ette Tänades !!!
Kui sul ei ole raskeid hantleid siis tee enda keharaskusega, surudes ühekäega teist kätt alla ja samal ajal kergitad teist kätt. ( nagu tõstad hantleid ainult et raskuseks on enda käsi)
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused