kent
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
kent
MemberMida sa tahad saavutada sellest mida nemad saavutasid? Filminäitlejaks saada? Või mis täpsemalt muljet avaldab?Bruce Lee oli suur eksperimenteerija ja enamusi asju küll ei soovitaks teha, mida tema oma kehaga proovis…
Mida ta siis proovis?
kent
Memberhttp://www.amazon.ee/main.php?main=artikke…w=1&textID=2860
Pane otsingusse Alkohol ja leidad sitaks
kent
MemberIse teen kätekaid küll iga päev.Ja ka on kasu ka?
Muidugi on!
Koolis teen põhikoolis enim kätekõverdusi.
No kui palju sa siis suudad järjest ära teha?
kent
MemberUmbes 1,5 aastat tagasi hakkasin käima jõusaalis ja pool aastat tagasi hakkasin kasutama proteiini. Nüüdseks on mul aga selline jama, et kui ma olen peale trenni proteiini ära joonud siis paari päeva pärast on selline äraminemise tunne, et kohe kukun kokku. Varem sellist jama ei olnud, aga nüüd on järsku tekkinud.Väiksena ma käisin ka ujumas (u 7 aastat) ja hetkel olen pikalt tegelenud võistlustantsuga, mis on väga koormav, nii et süda peaks nagu raskusega harjunud olema.
Millest küll selline jama olla võib? Kas äkki kasvuraskusest?Või äkki muudab see proteiin kuidagi südame töö raskemaks? Olen 15
Käi arsti juures ära ja siis valgusta teisigi.
Ok
kent
MemberIse teen kätekaid küll iga päev.Ja ka on kasu ka?
kent
MemberMul pulss puhkeasendis on 80 ja nooremas eas mul sellist probleemi ei olnud. Aga kas seda niimoodi ei ole võimalik välja ravida , et hakkan rohkesti aeroobset tegema?
kent
MemberNo vett joon ma suht palju. Koolis kui teised võtavad toidu kõrvale klaasi piima siis mina võtan 3.
Aga ma käisin u 2 aastat tagasi südame arsti juures ja seal olid tulemused normaalsed. Süda oli ainult veidi ülekoormatud, aga arst ütles, et see on normaalne. Mulle tehti ka EKG ja ka seal oli kõik normaalne välja avatud see, et mingi klapp laseb läbi ja seetõttu ei saa ma ka ülekaaluliseks minna.
kent
MemberUmbes 1,5 aastat tagasi hakkasin käima jõusaalis ja pool aastat tagasi hakkasin kasutama proteiini. Nüüdseks on mul aga selline jama, et kui ma olen peale trenni proteiini ära joonud siis paari päeva pärast on selline äraminemise tunne, et kohe kukun kokku. Varem sellist jama ei olnud, aga nüüd on järsku tekkinud.Väiksena ma käisin ka ujumas (u 7 aastat) ja hetkel olen pikalt tegelenud võistlustantsuga, mis on väga koormav, nii et süda peaks nagu raskusega harjunud olema.
Millest küll selline jama olla võib? Kas äkki kasvuraskusest?Või äkki muudab see proteiin kuidagi südame töö raskemaks? Olen 15
Kasvuiga võib seda põhjustada küll!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga kas ma saan sellest kiiremini lahti, siis kui ma lõpetan proteiini tarbimise ning teen rohkem aeroobset treeningut?
kent
MemberUmbes 1,5 aastat tagasi hakkasin käima jõusaalis ja pool aastat tagasi hakkasin kasutama proteiini. Nüüdseks on mul aga selline jama, et kui ma olen peale trenni proteiini ära joonud siis paari päeva pärast on selline äraminemise tunne, et kohe kukun kokku. Varem sellist jama ei olnud, aga nüüd on järsku tekkinud.
Väiksena ma käisin ka ujumas (u 7 aastat) ja hetkel olen pikalt tegelenud võistlustantsuga, mis on väga koormav, nii et süda peaks nagu raskusega harjunud olema.
kent
Memberkent
MemberWelcome