kent
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
kent
MemberPalju õnne sünnipäevaks!
kent
MemberEkg on mul korras. Ma käisin 2x arsti juures ja esimene kord kuulas ta mu südant ning ütles, et rütm tuleb valest kohast ja mingi kahin on sees.
Kui ma järgime kord uuesti läksin, siis oli see hommikupoole ja kahin oli kadunud. Kuid siis uuris ta mind selle aparaadiga millega sisse näeb. Sealt selgus, et kodadest tulenevad rütmihäired ja et kõik neli klappi sulguvad. Aga ühel klapil olevat mingi iseärasus. Nimelt ta küll sulgub, aga on elastne ja paindub kõveraks.
Muud näidud olid korras, ainult et kolostorool on 5 asemel 6,7.
Koormustesti läbisin ka edukalt
Aga küsimus seisneb mul ikkagi selles, et miks mul on rütmihäired ning kas neid on võimalik kuidaga korda teha? ( Kuidagi jooksmisega äkki?)
kent
MemberPS! Põhjus võib olla ka jooksutehnikas (täistalla peale maandumine vms).Aga kuidas siis õige maandumine on? Kas kannale või päkale?
kent
MemberMa saan süüa tasuta nii palju kui tahan . Päris head ja mitmekesised toidud ka.Kui sa saad süüa tasuta siis tekiks küsimus, et mida teile seal pakutakse ja mis koolis sa käid?
kent
Membersõin õhtuks kolm prae muna sest rohkem polnd muidu olex kümme ikka pand ja peale selle pool pätsi praesaia siis tegin kohe potitäie makaroni-piimasuppi ja sõin tervepoti täie ära(liiterpiima ja pakk makarone) ikka kõht tühi nüüd teen pannitäie prae kartult ja kavatsen need ka nahka pista veel. kas sööte ka sama palju? mul see tavaline enamvähem tegelt eriti õhtusöök on selline… hommikul läheb vähem
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Su jutt Tundub minujaoks ebareaalne, aga mis su keha mõõtmed on?kent
MemberHehee,Mul on kohe väga jubedasti vedanud kui võrrelda teiega.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Söögikoorra eest maksan 15 EEKi ja söön niipalju kui tahan. Lisaks sellele on erinevad sortimedid. Nt. Ma saan valida kartulite või riisi vahel või siis makaronide ja veel millegi.Peale prae saab veel ka magustoitu milleks vahest on mõni kohuke või mõni puuvili. Söögivahetund on mul 45 mintsa ja kui koolitoit ei ole piisavalt hea, siis saan minna ka Prismasse, mis asub mingi km kaugusel.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>keegi käib vist roccal mare koolis
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jup
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kas sa ka?
kent
MemberKui sul on ainult peale söömist kõht punnis siis on ju poh. Ma mäletan kui ma nägin Hotdogi söömise võistlusi ning kus esikohal olev tüüp lõpus enda kõhtu näitas, siis oli see nii punnis, et kohe jube vaadata ( mitte terve kõht, aga sealt mao kohapealt).
kent
MemberHehee,
Mul on kohe väga jubedasti vedanud kui võrrelda teiega.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Söögikoorra eest maksan 15 EEKi ja söön niipalju kui tahan. Lisaks sellele on erinevad sortimedid. Nt. Ma saan valida kartulite või riisi vahel või siis makaronide ja veel millegi.Peale prae saab veel ka magustoitu milleks vahest on mõni kohuke või mõni puuvili. Söögivahetund on mul 45 mintsa ja kui koolitoit ei ole piisavalt hea, siis saan minna ka Prismasse, mis asub mingi km kaugusel.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kent
MemberRohkem pilte siis siin:Kui pildi kommentaare lugeda siis seal sai näha, et
Mr.Mesi:
Pikkus 178cm kaal 96kg
Aga arvatavasti on nad mingid vene poisid ja keemiat täis topitud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kent
MemberKäisin siis lõpuks arstijuures ära.
Ekg oli korras. Ma käisin 2x ja esimene kord kuulas arst mu südant ningütles, et rütm tuleb valest kohast ja mingi kahin on sees.
Kui ma järgime kord uuesti läksin, siis oli see hommikupoole ja kahin oli kadunud. Kuid siis uuris ta mind selle aparaadiga millega sisse näeb. Sealt selgus, et kodadest tulenevad rütmihäired ja et kõik neli klappi sulguvad. Aga ühel klapil olevat mingi iseärasus. Nimelt ta küll sulgub, aga on elastne ja paindub kõveraks.
Muud näidud olid korras, ainult et kolostorool on 5 asemel 6,7.
Koormustesti läbisin ka edukalt
kent
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Memberliigne valk muutub rasvaksTo gmaster:
Kas tõesti?

” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kent
MemberTäpselt nii tehaksegi !PS ! Messil tegelevad teiega Rebane ja Joker, kui kellelgi on mingeid tänuavaldusi ja kiitust meestele edastada, siis homme avaneb selleks suurepärane võimalus !
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Jess täppi panin
MemberRebane mis meetodi kasutusele võtad ?!Tahaks tõesti teada.
Äkki tehakse nii, et pannakse arvuti ülesse ja siis lastakse enda kasutajaga sisse logida. Kui hakkama ei saa, siis järelikult valetab. Ja kui veelgi kindlamaks teha siis küsitakse et mis postitusi sa oled viimasel ajal teinud.
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kent
MemberHuvitav mis suurustes need särgid tulevad? Kui on kõik sellised Kiivikase suurused siis jääb vast ostmata
-
AutorPostitused