kent
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
kent
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> See on hullult hea raamat ja soovitan kõigile. Eriti just algajatele. Ise ostsin sama raamatu 10 EEKu eest
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> kunagi ammu ühest raamatu poest, mis enda kaubast lahti tahtis saada.kent
MemberMa sooviks vaadata
kent
MemberOlen hetkel haljastaja kuhu on töölisi juurde vaja
kent
MemberJooksmas tasuks kindlasti käia
kent
MemberMis teema Mr. Morzoviga juhtunud on?!?!!Mul on ka sama küsimus
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kent
MemberTere,
Ossin 1 aasta tagasi endale paki 100% Whey Gold Standard (912g). Tarbisin sealt nii 1/4 ära ja siis jäi seisma (olid põhjused mis keelasid jõusaali mõneks ajaks). Küsimus on siis selline, et kas see pahaks ka läheb ja kui läheb siis millise aja jooksul? Pakil oli vist alguses mingi kiri ka kõlblik kuni kohta, aga selle kile ma eemaldasin. Kui nüüd 1 aasta hiljem on see kuidagi pahaks läinud?
kent
MemberMina küll ei ole mingi tegia, aga enda kogemustst võin öelda, et ära unusta jõusaali körvalt teha ka aeroobset liikumist. Siis pole ohtu, et südamega miskit halba juhtuks.
kent
MemberAga mul on nii, et vahest on ja vahest ei ole
kent
MemberRaamat nimega “Kulturism Kõigile” on väga hea. Seal räägib toitumisest ja harjutusi igale lihasgrupile piltidega ja puha
See on kindlasti parim raamat algajale
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kent
MemberKülasta äkki spordiarsti. Sa ei pea seal koormustesti tegema vaid võid ka lihtsalt konsultatiooni minna. Helistad ette ja maksma läheb 25 kulli. Mul oli ka aprillis südamega probleeme, aga sealt sain head nõu ja praeguseks on olukord stabiliseerunud.
kent
MemberMa pole küll kindel, aga võibolla on mul magneesiumi puudus
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kent
MemberTere,
Mina soovitan sul vähemalt aasta jõusaali teha ilma lisanditeta ja alles siis tarbima hakata. Algajate kava tee kusagil 1,5 kuud ja kui üle viskab siis tee seda mis on jaotatud kaheks umbes 3 kuud.
kent
MemberSoovitan läbi lugeda sellise raamatu nagu “Kulturism kõigile”. Raamat on aastast 1993 ja ainult 157 lk pikk ning annab hea ülevaate sinu küsimustele. Ise ossin raamatu 5 EEKiga ja olen väga väga rahul
“>