KennyLumiste
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
KennyLumiste
MemberMEE-l on täiesti õigus,Eestis pannakse kinni alles siis kui oled juba täiesti pätisttunud.Ikka päris palju pead tegema,et narile saada.
KennyLumiste
Membereks jah, kui sõnadest vajaka siis peab ju kätega kallale minema… i rest my caseKüladisko pole koht võitlemiseks. Kui närv ei pea vastu, siis pöördu arsti poole.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Üks vale löök ja see võib muuta su elu totaalselt.
Kas SA tahad vangi minna? Kas SA oled vanglas käinud?

Samas mida siin veel imestada kui noored “rallisõitjad” sõidavad maanteel järjest teisi surnuks või siis mitmekordselt vahele jäänud purjus juhtimise eest 5 kuud reaalset karistust kandud noor autojuht vastab küsimusele, et kauaks talt load ära võeti ja kas ta ka õppis midagi sellest kogemuset: “load võeti ära 6 kuuks ja vanglas oli “igav”….

KennyLumiste
Member4 meest on juba liig ja “vandammet” pole mõtet mängida, hea , et mul kiired jalad on
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui käisin karate trennis, siis kohe alguses ütles treener, et mis sest et me õpime enesekaitset ja võime olla vastasest (tülinorijast) tugevam – tuleb pigem minema minna ja mitte võitlusesse astuda.
Asi võib lõppeda 2 moodi: sa võid kaotada kontrolli ja vigastada tülinorijat niivõrd, et pärast suured jamad sellest või siis vastane “üllatab” sind nt külmrelvaga või sõbrad tulevad talle appi ja ise saad peksa või juhtub midagi hullemat.Enesekaitse on mõeldud elule ohtlikus olukorras enese+kaitseks! Alati ei ole parim kaitse rünnak.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kunagi räägiti linnalegendi, et mingi tüüp, kes oskas idamaiseid võitluskunste, tuli peale pikka ajateenistust Afganistaanist ja läks parki jalutama. Pargis lõi taskuvaras talle noa selga ja tüüp suri tänu sellele ära.
Mõnikord lihtsalt ei piisa kui sul on Kalmuse keha või oskad enesekaitset – juhuslik kuul või nuga ribide vahel võib võtta elu.

Tahtsin ütelda, et pole mõtet elada pidevas hirmus ja karta, et midagi võib ju juhtuda vaid kui tekib “olukord” siis pigem loobu sellest ja astu lihtsalt minema.
Mis sest, et ta võib sind argpüksiks vms kutsuda. Palju hullem on hiljem selgitada politseile või vastase vanematele, et miks sa selle inimese katki tegid.
KennyLumiste
MemberAga mina nautisin hoopis interjööre…
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mida siin salata, eks mindki ajas see asi natukene naerma
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ja pesu … mjh
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tegelikult algne postitus, kus kohast need pildid võetud olid, on tunduvalt räigema sisuga kulturistide suhtes.
Pildid on väidetavalt võetud Venemaa fitnessi foorumist.
Mõni tüüp oli päris asjalik ka.
KennyLumiste
MemberKlumiste, sa käid jõusaalis 1x piletitega
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ?
Kuupilet on reeglina odavam siiski.
Kallis sõber, palun loe mu postitust tähelepanelikult.
Ma tõin välja 1x hinnad.
Kuukaart tuleb loomulikult kõikjal odavam.
Aga ma pole nii rikas mees, et omada kuukaarti kõikides Tallinna jõusaalides
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mõnel klubil nt üldse pole kodulehel välja toodud 1x maksumus.

Aga kuidas sa saad teada kas sulle see koht sobib, kui pole kohal käinudki?
??:”>Kallimas kohas esimesel võimalusel pakutakse kohe aastast lepingut.
KennyLumiste
Member– kus ma ei pea kartma et mult midagi varastatakseKäisin eelmise aasta lõpus sellises kohas nagu Valga Staadioni jõusaal.
Sauna osas ei käinud riietuskapil uksed lukku. Lukku lihtsalt polnud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kohalikud vaatasid kummaliselt, et miks ma oma maist vara kaasa kannan.
??:”>Hiljem rahunesin maha ja panin asjad kappi ja oh üllatust – keegi ei tahtnudki mu asju.
Ma ei kujuta sellista asja Tallinnas ette….

KennyLumiste
MemberTavaliselt käin Jüris Rae Spordikeskuses.
Põhjuseks on treeningkoha ligisus, mõistlik kuutasu ja normaalne jõusaali sisustus. Pesuruumis vahepeal vesi jukerdab aga selle kannatab ära.
Enne seda käisin natukene aega Tallinna Spordihalli “säästusaalis”. Väga väike ruum, vähe seadmeid ja pesemistingimused ka just kõige paremad polnud. Samas hind oli väga soodne.
Eelmine aasta üks_koma_päev oli idee proovida linnas trenni teha.
Esimesena astusin läbi Arctic Sport Clubist – alguses kohe pakuti aastast lepingut, alternatiiviks oli võtta “tutvumispilet” 240,- eest. Kindlasti tip-top koht aga 1x maksumus oli pool minu hetkel treeningkoha kuutasust.
Nu otsustasin, et käin ka Coral Club`is asja uurimas. Seal oli pilet 200,-.
Silma on jäänud Õismäe ujula jõusaal. Kodulehel reklaamivad, et neil on 2 saali ja hulganisti seadmeid ning 1x maksumus 55 – 100,- EEK.
Olen käinud ka Keila ujula jõusaalis. Väga väga väga palju seadmeid ühes väikeses ruumis. Pesemisruum oli suht “kitsas”. 1x maksumus 60 – 95,- EEK.
Loodan, et sellest pikast jutust oli abi otsustamisel.

KennyLumiste
Memberkus kohast antud firma tooteid osta ka saaks…?Sportland peaks müüma ja mõned asjad on ka fitness.ee e-poes üleval (GASP).
Aga BB puhul soovitan kindlasti enne ostu asi füüsiliselt üle vaadata kuna riided on väga elastsed.
Et millest ma räägin on see, et nt kui minule tavaliselt sobivad “L” suursega särgid, siis BB särk on suurusega “M”
ja särk on ideaalselt keha ümber ning paisumisruumi on ka veel.Tallinna puhul oleks ost lihtne aga kuna sa vist elad Tartus, siis on tõenäoliselt ainukene lahendus Sportland.
Kui ma ei eksi, siis siin foorumis peaks olema kasutaja kes BB, GASP ja Eiselt maale toob. Hetkel kahjuks ei tule ta kasutajanimi meelde.
Eks ta annab endas teada või saab fitness.ee meeskond sind aidata.
KennyLumiste
MemberBetter Bodies on ka üks lahendus. Ise olen väga rahul.
Viimane kataloog asub siin.
KennyLumiste
Membersa peale rinna ka midagi teed
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
ikka teen aga enne trenni rahvaga proovime palju keegi saab
Ma näen seda pilti iga kord kui trenni teen. Poisid vanuses 16-18 a. trenni alguses ilma soojenduseta esimeseks harjutuseks hakkavad rinnalt suruma. Esimeseks raskuseks valitakse tunduvalt üle enda võimete raskus ja seda jõutakse 2,5 – 3 x üles tõusta. Siis võetakse natukese raskusi maha ja tehakse surumist edasi.
Kui see etapp läbitud, siis võetakse ette rind ja kõht kuna on ju vaja ainult musklis käsi ja “reljeefseid” kõhulihaseid. Jalad on ju niigi tugevad kuna korvpalli ja jalgpalli suudetakse mängida ning massi saab “ainete” ja “pulbritega”.
Aga oioioi mis show siis lahti läheb kui samal ajal juhtub saalis olema ka klassiõed …
KennyLumiste
MemberOlen siis täielik võhik nende lisandite alal, olen 15, väikest kasvu(et ei tohiks kasvu kinni võtta, kasvan veel), 2 aastat olen käinud jõusaalis, poolteist aastat 1 kord nädalas, viimasel ajal 3 korda, et mis on selle sõõmise ohud ja mis see mulle juurde annab? Ja millist soovitate? Ja kuidas tarbida?Seeriate kohta seda, et mitu seeriat peaks tegema, mitu tüki seerias, kaua seeriate vahe võiks olla? kui ma tahan näiteks suurt musklit? või kui ma tahan saada tugevaks?
Ootototot 15 – 2 = 13 ju. Siis sa räägid, et oled käinud 2 aastat jõusaalis – tekib vägisi küsimus, et mida sa seal teinud oled?
Kõik me oleme olnud algajad ja seda ei tasu häbeneda. Kõige täpsema info toidulisanditest ja treeningkavadest leiad varasematest postitustest.
Kuna aga väga palju postitusi on sama sisuga, siis võtab õige jutu leidmine natukene rohkem aega, kuid lõpuks sa leiad vastused oma küsimustele.
KennyLumiste
MemberTallegg`i Chick Snack oli parema maitsega ja seal soola ka vähem.
Samas eks need asjad pigem filmiõhtul chipside ja dipikastme alternatiiv ole.
Iga päev ei ole neid mõtet süüa.
KennyLumiste
MemberSelline asi siis veel, et kas Fatburnerist piisab ainukesena, et kiirendada seda protsessi? (igasugu ime asju olemas ju, aga kes kõike usuks)Fatburnerit joon pigem seepärast, et see on meeldiva maitsega ja natuke ka usun sellesse. Kuigi kas sel ka efekt on, ei tea mina öelda.
Kui ma ei eksi, siis siin peaks olema vastus sinu küsimusele.
KennyLumiste
MemberDziisas jälle see “aine” teema!
Kallis sõber palun loe eelnevaid postitusi ja saad targemaks!
KennyLumiste
MemberMiks sa klassikalises mõistes liha ei söö?Liha söön küll.
Lihtsalt eila avastasin need krõpsud ja lugesin pakendilt infot.
Üldjuhul hoidun sellistest asjadest nagu krõpsud ja šokolaad. Ma ei tunne vajadust neid süüa.
Tavaliselt tarbin õhtuti kohupiima ja kalaõli.
Mis mind isiklikult muretsema pani oli suur soola sisaldus. Ma pole kuulnud, et see hea oleks!
“>AutorPostitused