KennyLumiste
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
KennyLumiste
Memberhinnad on tõesti krõbedad
maksma läks 9500kr.Ega Sa juhuslikult ühe nulliga eksinud?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>KennyLumiste
Membermu eesmärk polegi mingiks ullult põkiks saada vaid massi ja jõudu juurde aga nagu kiiremini..Kossus vaja.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> A phmst mis te arvate kreatiini ja viinamarja suhkrusegust ilma valkudeta?? Et kas valgud on siis väga vajalikud?Andke nõu. :DVeel:DKorvpallur, kuhu sul nii kiiret on?
Kahjuks kreatiin ei päästa sind kui toitumine puudulik.
Kes Toilas treener on?
KennyLumiste
MemberKahjuks pole Saksamaal nii lihtne midagi Eesti toiduainete baasil koostatud toitumiskava järgida.
Viimati käisin Saksamaal septembris.
Kuna elasin õe juures München`is, siis oli võimalik ise süüa teha.
Kodujuustu neil pole, selle asemel on rasvavaba jogurt.
Väherasvane piim on neil 2,5%.
Hapukoort pole.
Pelmeene ei näinud.
Neljaviljahelbeid ma ka ei leidnud, selle asemel oli hulgi igasuguseid müsleid.
Sakslased kasutavad oma söökides spinatit ja sparglit.
Hommikuti sõin keedetuid mune. Pastaroogadele lisasin spinatikuubikuid. Kõrvale lihatoode ja rasvavaba jogurtit kodujuustu asemel. Päeval sõin vahepalaks jogurtit.
Väga palju vett sai lisaks ka joodud.
Minu soovitus on hommikumenüüsse Sul lisada keedetuid mune. Päeval söö lisasöögikorrana väherasvast jogurtit (need on seal sama head kui tavalised).
Pere pakutud toidust pole mõtet loobuda, lihtsalt jälgi mida Sa sööd. Burger King`is ja Mc Donalds`is pole mõtet kõige suuremate pihvidega hamburgeri ka tellida. Ja joo vett. Õhtul joo rohelist teed.
Teine osa on liikumine. Saksamaal on väga palju fitness klubisi. Väga paljudes klubides on selline asi, et saad 1-2 korda tasuta nö „testimas“ käia. Kasuta see ära.
Või käi tantsimas, see põletab ka kaloreid. Kui ujumas on võimalik käia, siis seegi abiks.
Ühistranspordiga neil probleeme pole, kõik asjad liiguvad vastavalt sõidugraafikule. Ainult meil võib ettekäändeks tuua ühistranspordiga liikumise probleemsust.
KennyLumiste
MemberSa viibisid viimati Saksamaal ilmasõja ajal?Millal sa viimati Saksamaal ise saunas käisid?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>KennyLumiste
MemberSa oled käinud trennis ca 6x ja tahad kiiresti kiiresti kiiresti suureks ja tugevaks saada.
Kahjuks need asjad nii lihtsad pole.
Toidulisandite asemel kuluta raha parem korralikule toidule. Päriselt ka!
Korraliku toitumise kohta leiad siit foorumist palju juttu. Pole mõtet uus teema postitada, kasuta otsingut.
Mina soovitan alguses kordusi teha 3×8. Miks? Sellepärast, et 2×15 puhul teed sa harjutusi viimastel kordustel poolikult ja siis pole asjast kasu.
3×8 puhul leiad sobilikuma raskuse paremini. Aga eks kõik sõltub trenni eesmärgist.
Väga head asjad on ratas ja sõude-ergomeeter. Kasuta neid mitte 5 vaid 10 minutit. Ergomeetril pole mõtet kohe alguses maksimum raskus valida.
Ära häbene alguses kasutada kergemaid raskusi!
KennyLumiste
MemberMehed, Soomlaste arusaam laimimaitsest on võrreldes rootsalastega ikka väga kuradi hea.Mul olemas selline asi nagu TRÜCK. Pakendil maitseks Lemonade. AC-C on selle kõrval nagu limonaad.
KennyLumiste
MemberMul on oma 175cm pikkuse kohta 9,6%.
Tahtsin ka mainida, et foorumis on läbi käinud selline teema:
Räägitakse, et kui kõhulihased on ikka omajagu treenitud ka, siis juba 12% kandis tulevad välja, parima väljanägemise saavutavad nad siiski kui rasva on alla 10%Minu puhul see kahjuks ei kehti.
“>Samas tuleks vahet teha, kas sa tahad “suuri” lihaseid (massi) või “ilusaid” kõhulihaseid (six packi).
Trenn trenniks aga ma ei kujuta ette kuidas oleks võimalik ilma korraliku toitumiseta saavutada suurt massi ja six packi.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Näiteks Lukas Osladil oli Sportlandi toidulisandite presentatsioonil rasva 21,4%.
Ma ei ütleks, et ta PAKS on.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>KennyLumiste
MemberEi oska öelda, ise selle raskusega ei arvesta, kuid sa pöördu otse Arcomani, ehk oskavad aidata …Vaata parem siia
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>KennyLumiste
MemberMina manustan beeta-alaniini koos kreatiiniga enne trenni.
MIda ta siis annab?
Lühemad pausid seeriate vahel, üle pikka aega higistan jälle rohkem ja on märgata kaalu langust.
Minu puhul mingit supperpowerit ei anna, seega ma seda combot mingiks pre workout tooteks ei pea ja beeta-alaniini kihelemise effekt kadus peale teist kasutuskorda.
Soovitan proovida.
Enda pissi maksumust enne ja pärast selle combo kasutamist pole arvutanud, pole pidanud seda vajalikuks.
august 1, 2008 at 6:12 e.l. in reply to: BONSUNA: Halastamatu & Kompromissitu – kommentaarid&kriitika #162010KennyLumiste
MemberOotan huviga filmi esilinastust.
Kui ma saaksin kuidagi aidata kaasa filmi valmimisele, siis palun andke teada!
Kindlasti on ka teised nõus abistama.
Jõudu!
KennyLumiste
MemberEndal oli ka sama mure ja otsustasin Dorian Yates Ultimate Creatine + FAST BETA-ALANINE kasuks.
Hetkel minule just sobilik kombo. Lisakilosi veel märgata pole, pigem bodyfat langeb.
DYUC eeliseks on apelsini maitse ja vajalik kogus on pakikestes, seega jääb kaalumise ja mõõtmise vaev ära.
Tahtsin ka Cell-Tech`i proovida aga hind liiga kõrge Eestis.
KennyLumiste
MemberEndal oli ka hiljuti mure, et oleks vaja uusi jalatseid jõusaali.
Kindel soov oli osta musta värvi jalatsid ja naiivne lootus oli neid soetada 500 – 600 EEK eest.
Käisin kõik suuremad Tallinna spordipoed läbi ja lootus kadus.
Sportlandis olid enamjaolt korvpallitossud.
Normaalsetel tossudel hinnaklass alates 800 kroonist.
Olin kaotamas lootust…
Läksin siis Rademar`i (kuna neil tundus kõige madalam hinnaklass olevat) ja valisin 2 varianti välja. Seisin riiuli ees ja ligi astus müüja ning küsis, et kas saab aidata.
Nu kurtsin enda mure ära ja tüdruk läks mingi riiuli juurde ja ulatas proovimiseks eelmise hooaja mustad Reebok`i tossud.
Number oli paras ja tossud olid täpselt sellised, mida otsisin.
Kassas sain veel kliendi allahindlust ja kokku maksin 1495,- EEK`u maksvate jalatsite asemel 472,- EEK.
KennyLumiste
MemberOskad ka mingi saidi anda, kust neid tellida saaks?Või peab kohale minema?
Vaata siia.
Tüübile tuleb saata e-mail vene või inglise keeles ja leppida kokku kuidas kauba Eestisse saab.
Palun andke teada kui keegi Leetu läheb.
KennyLumiste
MemberLeedus maksab:
Universal Animal M Stack – 115 Lt (525.08 EEK)
Universal Animal Stack – 115 Lt (525.08 EEK)
Universal Animal Pump – 135Lt (616.40 EEK)
KennyLumiste
MemberMinu spordiklubi teeb trenne edasi, kuid vähem. Kodus teen H ja Õ 200 kõhu- ja õlalihast.Väike lõik “Kõhulihaste akadeemia”`st
3. kursus: kõhulihaste olemus ja koormuse valik
Võid teha 100 või isegi 1000 kõhulihaseharjutust päevas, kuid ikkagi ei pruugi ränk treening kusagilt välja paista. No miks küll? Kui sa ainult neile arvukatele koogutamistele lootsid ja varem eelmisel kursusel räägitud treeningut millekski ei pidanud, pole midagi imestada. Ent miski on veel mäda…
“Kuigi lokaalset rasvapõletust pole olemas, olen ikkagi täheldanud, et näiteks tantsijatel, kes töötavad rohkem puusade ja keskkohaga, pole vöökohaga nii suurt probleemi,” tõdeb personaaltreener. “Harjutused panevad piirkonna tööle ja nii muutub ainevahetus hoogsamaks ning kiirenenud verevool uhub jääkained ära.”
Väga palju oleneb konkreetsest harjutusest. Soovituslik korduste arv kõhulihaste treenimisel võiks olla nii palju, et… nüüd enam ei jaksa!
Kuna kõhulihaseid on mitu (sirglihas, sisemised ja välimised põikilihased, ristlihas), võiks treenida kõhtu iga kandi pealt ning haarata aktiivselt töösse ka teisi kerelihaseid.
Personaaltreener soovitab panna treeningukava kokku pigem erinevatest kõhulihaste harjutustest (nt viis erinevat), kui korrata üht ja sama liigutust hommikust õhtuni. Kellel jaksu, võib seeriat ka korrata.
Saleda kõhu saavutamiseks sobivad hästi oma keha raskusega tehtud harjutused, neile, kes soovivad kõhulihaseid six-packiks kasvatada, võivad ka raskused appi võtta. Siiski, jõusaalis kõhulihaste trenažööril meeletute raskustega koogutades imeefekti loota ei maksa. Pigem hakkavad kõhulihased märksa aktiivsemalt ja mitmekesisemalt tööle ebastabiilsel pinnal (nt fitpallil) treenides.
Väga hästi sobivad tantsutunnid, mis panevad keskkoha liikuma. Häid tulemusi võib loota ka kiiretest puusaringidest, nii et kõht on pärast väsinud ja keskkoht kuum.
Harjutusi tuleb valida teadlikult, sest mitte kõik seni tehtud või kuskilt nähtud harjutused ei pruugi kõhulihastele oodatud efekti anda. Näiteks klassikaks kujunenud harjutus, kus kõverdatud jalad diivani all kinni ning tuleb ennast korduvalt istuli upitada, ei treeni üldse kõhulihaseid, vaid koormab puusapainutajaid. Rippes varbseinal kõhule harjutusi tehes tuleks jalgu tõsta alati veidi üle 90 kraadi, et ka istmik kerkiks. Kui nii ei tee, saavad põhikoormuse jällegi puusapainutajad.
Kõhulihaseid võiks treenida sagedamini kui teisi lihasgruppe, neli-viis korda nädalas. Paralleelselt tuleks teha harjutusi ka alaseljale, et ei tekiks lihaste ebakõla. Tavaliselt on kõhulihased nõrgemad ning neid võib treenida veidi rohkem.
AutorPostitused