KennyLumiste
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
KennyLumiste
MemberTegelikult võiks fitness.ee meeskond teha Taavist “TUNNE EESTI TEGIJAT” artikli.
Ootan huviga

KennyLumiste
MemberEt siis Markuse võrdlusmoment
NY Pro 1999 vs 2009

KennyLumiste
MemberVäga häid tulemusi annab GR2. GR2 kasutavad ka paljud tippsportlased(Argo Ader, Aleksander Tammert jpt.)Kas mina olen ainukene kellele tundub, et siin kisub jälle GNLD toodete reklaamiks?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Või see on puht “juhuslik” kokkusattumus, et ainult üks kasutaja sellest imetootest räägib?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>KennyLumiste
MemberMina kasutan toidu küpsetamisel spray-õli
Maksimarketis 40 kr
KennyLumiste
MemberKüsimus oleks, mida võiks süüa niimoodi 4-5’daks söögikorraks? Olen kuskilt lugenud et valkusid ja “häid rasvu” peab sööma. Teades, et kohupiim on hea valkude allikas, ostsin ühe paki farmi vaniljekohupiima (250g) ja olen lugenud et häid rasvu saab pähklitest, siis ostsin ka ühe 150grammise paki maapähkleid. Umbes kella kaheksa ajal sõin ära. Kas tegin nüüd väga pahasti või on kõik ok?Sa ei pea isegi lugema, vaata ja kuula järgnevaid asju:
KennyLumiste
MemberMjh
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Võrreldes bodybuilding.com ´iga on fitness.ee`l veel palju areneda.
Aga miks inimene siia pöördub?
Tõenäoliselt soovib ta muuta enda elustiili – ehk siis kas kaalu langetada või just juurde võtta, et saada end mõõdukasse füüsilisse vormi.
Kaalulangetajatel ja keelatuid aineid kasutada soovijatel on olemas omad foorumid.
Abi otsitakse “spetsialistidelt” aga kes on need “spetsialistid” algaja jaoks?
Tõenäoliselt algaja bodybuilderi jaoks on “spetsialist” № 1 Ott Kiivikas, seda kinnitab ka tema poole abi pöördujate postituste arv.
Mõned vbolla on kuulnud Marek Kalmusest aga teatavasti Marek on “patustaja”, tema jutt pole ju nii usaldusväärne, seega uus postitus tehakse „Küsi Kiivikaselt“ teemasse (Marek, loodan et Sa ei solvu).
Natukene naljakas on juba, et algaja „murele“ vastavad tavakasutajad, mitte Ott isiklikult. Nagu Marek juba mainis, ju ka Ott on väsinud asju koguaeg kordamast.
Fitness.ee avalehel on olemas artikleid toitumise, treeningu ja toidulisandite kohta aga miks ikkagi otsitakse abi foorumist?
Sellepärast, et artikleid ei viitsita lugeda ja lihtsam on teha uus postitus, kuna iga isiku puhul on ju tegemist „unikaalse“ probleemiga.
Kui „algaja“ küsib, mida teha, et kaalu alla/üles saada, siis vastatakse: „toitumine paika, kasuta otsingut, telli personaalne toitumis- ja treeningkava!“
See kõik on 110% õige aga otsingut kasutades enam ei suuda orienteeruda ja leida õigeid vastuseid, mis siis on nt tervislik toitumine.
Ja kas tasuta kuidagi ei saaks abi?
Kui fitness.ee lehel oleks rohkem hariva sisuga treening- ja toitumisvideoid ning artikleid, siis oleks tõenäoliselt vähem ka lisaküsimusi.
Toon väga hea näite: siin räägib personaaltreener Kris Gethin täiesti TASUTA kuidas võiks algaja bodybuilder õigesti trenni teha, toituda ja milliseid toidulisandeid millal ja miks kasutada. Ainukeseks takistuseks on see, et kogu jutt on ämeerika keeles.
Miks mitte teha samasugune asi eesti keeles?
Kas tõesti personaalsete treening- ja toitumiskavade müümine on marginaalsem kui teha üks korralik õppevideote sari lihtsate vahenditega ja videos näidata mingi toidulisandite tootja tooteid. Võin eksida aga arvan, et tänu sellele videole müüksid tooted end paremini kuna „spetsialist“ ju ka kasutab neid.
Mina tänan,
K.L.
KennyLumiste
MemberKui kedagi huvitab, kas Markus trenni ka teeb või ainult süstib, siis vaadaku tema filmi “Rühl – Made in Germany“.

Kuula tähelepanelikult mis numbritest ta räägib, kui teeb jalapressi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>KennyLumiste
MemberVariant kaks: kas sellised teemad väheneksid, kui teha WIKI ja seal need teemad läbi nämmutada?Pigem tõsta “Algajad” kõige esimeseks ja sinna tuleb lisada erinevad “Kleepekad” alateemadega “Kõhulihased“, “Kordused“.
Kõige loetavamaks teemaks kujuneb tõenäoliselt “Kõhulihased“, seega sinna võiks (peaks) esimese sissekande teha nt Imre Vähi või Ott Kiivikas ja selgitama ära kuidas nende kõhulihastega siis lood on.
“OTSI” nupu värvus tuleks ka muuta.
Uue postituse lisamise päises oleva teksti “Vastan teemale” üles või alla võiks veelkord lisada lause “Enne uue postituse lisamist kasuta otsingut“.
KennyLumiste
MemberSuure huviga tahaks neid jalalihaseid juba näha.
Vbolla need lihased ei olegi nii suured, kui endale võivad tunduda.
teen tugevat trenni 6x nädalas vähemaltMida kujutab endast “tugev trenn” Sinu mõistes?
OK, aga vaatame asja teisest küljest.
Näiteks kui Gerbel Mikk ühel hetkel otsustab, et temale aitab sellest kangide sikutamisest ja tahaks ka peenikesi sääri ja väiksemaid lihaseid, samas mitte paksuks minnes.
Mida siis spetsialistid soovitaksid?
Sorry Gerbel, et Sinu näiteks tõin.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
KennyLumiste
MemberSorry mu iroonia pärast
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga ma söön 5x päevas, iga päev ka lisavalku, trennis sikutan raskuseid + isegi kasutan teisi toidulisandeid aga võta või tina … nu ei kasva mul need lihased nii, et mühiseb.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Vbolla naistel käib see asi tõesti teistmoodi …
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Lugesin Su teksti uuest läbi ja ikke veel olen sõnatu.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>KennyLumiste
MemberKui õnnestub soodsa raha eest banaane soetada, siis järgnev TIP kuidas neid kauem säilitada.

Koori banaanid.

Aseta banaanid zip-lukustusega külmutuskotti. Kui tahad ühte kotti laduda mitu kihti, siis lao banaanide eri kihid eri suunas, et nad ei kleepuks üksteise külge.

Kott aseta sügavkülma.

Blenderiga saab hiljem valmistada väga maitsva proteiinisheiki.
KennyLumiste
MemberRimi Eesti Food ASi kvaliteedijuht Evelin Edro
kinnitab, et nii varem Balti Luxi kaubamärgi kui ka praegu Alpenrose kaubamärgi all toodetud
piim on valmistatud Eestis Tere tehases, nagu ka paljud muud seda märki kandvad piimatooted.
Alpenrose on Rimile kuuluv kaubamärk, seda nime kandvaid tooteid müüakse
Säästumarketites ja Rimides, kus nad on sarnastest toodetest soodsama hinnaga.
Nende soodsam hind tuleneb sellest, et raha ei kulutata reklaamile ega panustata pakendisse ja
kujundusse samaväärselt tavapäraste bränditoodetega.Lisainfo leiab siit.
KennyLumiste
MemberMis joogiga keegi AC-C’d tarbinud on, kuna sellel on eriti rõve maitse..?Ning pakendi peal ei ole ka kirjas mitu korda päevas ning palju gramme vaja võtta.
Kuskilt lugesin, et AC-C enne ning HT-R peale trenni, kuid kas see ka õige on ei oska õelda.
Täitsa juhuslikult leidsin siit sellise info:
Kasutamine: AC-C:d võetakse enne treeningut 30-40 grammi segatuna 3-4 dl vedelikuga, näiteks mahla või veega.
AC-C:d sobib eriti hästi kasutada koos HT-R või MUSCLE+ taastusjookidega: AC-C 60-90 minutit enne treeningut ja HT-R või MUSCLE+ kohe pärast treeningut.OK, see selleks.
Olen kasutanud nii ACC`d kui ka HTR`i. Hetkel neid enam ei osta.
ACC puhul soovitan kõrvale süüa ühe banaani, siis ei ole laimi maitse nii tugevasti tunda ja kui pole enne trenni söödud, siis abiks seegi.
HTR asendasin RECO2`ga, kuna milleks osta kallim taastusjoogipulber, kui saab ka soodsama tootega hakkama ning RECO2`l on süsivesikuid 59 g ja valke 32 g.
lihtsalt vastuseid on tulnud juba üksjagu, teeme mõningad põhitõed selgeks.1) Treeningjärgse shakeiga me ei tõsta ega langeta kehakaalu – see sõltub ikkagi ööpäevasest kulutusest ja tagasisöödava energia suhtest.
2) Treeningjärgse taastusjoogi mõte on eelkõige taastada energiavarud ja peatada katabolism ehk lihaste lagundamine
3) Treeningjärgse taastusjoogi süsivesikute ja valkude suhe peas olema 2:1 või 3:1 süsivesikute kasuks.
4) Ostes valgubaasil toote lisa sinna alati süsivesikuid
5) Joo taastusjooki ükskõik peale millist treeningut (mitte ainult peale jõusaali)
6) Klassifitseering mass, dieet , taastus – see on lihtsalt vajalik, et inimesed paremini orienteeruksid ja ei oleks üks suur hunnik ühesuguseid tooteid, põhimõte on üks, parem taastumine (treening määrtleb ära selle, milline see tulemus saab olema, kes tõstab hakkab rohkem tõstma, kes jookseb muutub vastupidavamaks jne.)
Paljud siin räägivad, et vot selle või teise tootega on jäädud rahule aga mis on olnud tegelikult see tulemus, millega rahule jäädakse?
Omast kogemusest ütlen, et taastusjooki on soovitav kasutada. Miks?
Kui ma pole taastusjooki tarbinud peale trenni, siis järgmine päev on lihased valusad, isegi need vähesed, mis mul on.
Olen proovinud ka erinevaid pre-workout tooteid, ütlen ausalt, pole veel mina ühtegi toodet leidnud, mis annaks trenniks särtsu sisse nagu nende toodete reklaamides kirjas.
Ainukene asi, mis natukenegi on mõjunud, on beeta-alaniin. Trenni alguses lühiajaliselt on tunda mõningast kihelemist kehas.
KennyLumiste
MemberKunagi nägin ABC saatejuhi John Quinones varjatud kaamera saadet “Mida sina teeksid?” ja seal oli lõik kus “mustanahalised” mees ja naine vaidlesid omavahel avalikus pargis ja mida siis teised sellest arvasid.
Verbal and Physical Abuse in the Park:
The set up of this experiment found a couple arguing in the park with the man getting more verbally aggressive and starting to get physical.
Many people would stop and stare and even shout out from across the park, but only 1 woman had the courage to stop and do something.
Tammy appeared on the show saying she felt it was what she had to do - she decided to stay with the woman until help came,
and even told the man that she wasn't afraid of him.
Karen, the actress, said after 5 hours it was hard to separate herself from the situation and was moved my Tammy's actions.
Karen expressed that the comments from some of the people in the park making calls were to "take it somewhere else"
as if it were ok to do not in public or "these people" since the couple was black.
John shared that the comments were different depending on the race of the couple in the experiment,
as if it were acceptable for a black man to abuse his partner.
It shows a lot about Tammy's character that 58 people passed by and she was the only person to do something.Ma arvan, et eestlaste puhul on ka probleemiks ükskõiksus (neutraalsus). Et kui keegi eestlane saab peksa, siis teine kaasmaalane ei astu appi, mõnikord ei viitsita isegi abi kutsuda. Samas olukorras venelane osutaks oma „abistava käe“ peksajale lisaks. Me võime siin silma kinni pigistada aga kahjuks nii need asjad on.
Nagu ka eelnevalt mainiti, mõned lihtsalt tõmbavad jamasi ligi. Täiesti päri sellega.
SA ju võid arvata, et oled suur ja tugev, kuid Narva, Sillamäe, Jõhvi või Kohtla-Järve öökluppi minnes pole mõtet „Eesti asja“ ajama hakata kui SA oled vähemuses.
Kui sa aga oled kellegi kohaliku „autoriteediga“, siis sind ei puutu mitte keegi, samas siin võib tekkida teine probleem – sa ei suuda enam nendega võidu vodkat juua. Konkreetne olukord oli mu Töökaaslastel, kes läksid kliendivisiidile Narva. Õhtul mindi baari ja telliti joogid. Natukene hiljem liitus nendega ka Klient, kelle juurde külla mindi. Klient oli väga üllatunud, et miks nad enda joogi eest ise maksid. Klient läks baari omaniku juurde ja ütles, et tegemist on tema sõppradega Tallinnast ning neile peavad olema joogid tasuta. Selle peale tuli ettekandja Töökaaslaste juurde ja maksis sularahas raha tagasi. Peale neljandat päeva Töökaaslased enam ei jaksanud vodkat juua ja telefonitsi naistele kodus seletada, et nad on ikka veel „kliendivisiidil“ Narvas.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ei saa väita, et Ida-Virumaal oleks ainult pätid, l*tsid ja narkomaanid. Tegelikult on seal väga palju ka toredaid vene rahvusest kodanike. Lihtsalt neile tuleb vähem vodkat anda ja asi ongi kontrolli all. Teatavasti on Eestis peksupealinn üleüldse – Pärnu
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>KennyLumiste
MemberMina olen ka Ida-Virumaalt pärit. Nüüd elan juba pikemat aega Tallinnas ja ei saa väita, et siinsetes baarides või ööklubides purjus inimesed vähem agressiivsemad oleksid kui Idas.
Mul on sõbrad (eestlased), kes on käinud Sillamäel ja Narvas ööklubides ning siiamaani elavad.
Nende sõnul on ellujäämisreegel väga lihtne:
• kui sinu ümber on kõik venelased, siis ära näita välja, et oled eestlane
• kui kutsud tüdruku tantsima, siis jälgi, et ta poleks kellegi kohaliku jõulise Gennaadi poolt „hõivatud“
• kui lähed venelaste klubisse, võta venelastest sõbrad kaasa
• ära ole tülinorija.
Peksa saamine sõltub sinust endast. Kui sa oled pisikene, siis „suured“ mehed kipuvadki tüli norima. Ma ei kujuta ette, et keegi noriks tüli Kalmuse või Kiivikasega. Ja isegi kui tekiks mingi terav olukord neil, siis tõenäoliselt sellised mehed lahkuksid konfliktikohast mitte ei astuks tülli.
Minu soovitus Idas ellu jäämiseks (kehtib ka mujal):
• kui lähed üksi välja, siis ole pigem kaine
• kui tahad välja minna, siis võta igaks juhuks sõbrad kaasa, soovituslikult keegi kohalik ka kampa
• kui oled purjus, siis liigu koju taksoga või kutsu keegi kaine autojuht järgi
• ära ole ise tüli algataja
• kui tekib terav olukord, siis pigem astu minema
• tee trenni, kui oled suur ja tugev, ei nori sinuga keegi tüli.
Ühed tuttavad Tallinnast käisid Kohtla-Järvel piljardit mängimas ja loomulikult jõid end ohtrasti odavat õlut täis ning kuna ööbimiskoht oli suhteliselt ligidal, siis otsustas seltskond jalgsi koju minna. Teepeal tulid vastu venelased ja neid lihtsalt peksti läbi. Õnneks seltskonnas oli ka tüdruk, kes astus kohe eemale ja kutsus politsei, kuid politsei ei jõua ka alati kohe kohale. Üks tüüp oli kuu aega haiglas.
Ca 10 aastat tagasi kui elasin Idas, läksin Idast pärit sõbraga jaanipäeva pidama teise tuttava juurde Aegviitu. „Linnapoisid“ astusid ligi ja uurisid, et kus kohast me siis pärit oleme. Selgitasime, et oleme Ida Virust. Minule on siiamaani arusaamatu, miks mu kaaslane otsustas meie uutele „sõpradele“ tutvustada enda värskelt soetatud mänguasja – 30 cm pussnuga. „Linnapoisid“ millegipärast selle peale, et meiega juttu edasi ajada, astusid kõik eemale. Hiljem julgeti jälle ligi tulla ja meil oli väga meeldiv ning sõbralik jaanipäev.
Loo moraal ei ole selles, et Ida-Virumaal käies kandke alati nuga kaasas, vaid kui sa ise oled tugev, siis ei norita ka sinuga tüli.
Tegelikult rikub alati asja ära alkohol, seega jooge vähem ja tehke rohkem trenni!
-
AutorPostitused