KennyLumiste
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
KennyLumiste
MemberToitumis- ja treeningkavast oli kehaehitamise (B:cool: alustamiseks suur abi. Väidetavalt oli need koostanud Ott Kiivikas.
Alguses oli töökohast tingituna toitumiskava päevast programmi ebamugav järgida aga pärast sai korda.
Treeningkavas olev kükk kang turjal vigastas natukene põlved ära aga see võis olla ka puhtalt mingi asja valesti tegemisest.
Hiljem jätsin selle harjutuse välja ja asi paranes.
Uus hind on minu arust natukene liiga kõrge.
Toitumiskava võib olla treeningkavast kallim.
Teisest küljest vaadatuna – siis palju maksab personaaltreeneri treeningkord?
Samas kütuse aktsiis tõusis ja palgad ka tõusevad….
jaanuar 4, 2008 at 6:43 e.l. in reply to: Ülitundlikkus, toidutalumatus, allergeenid, nahaprobleemid, Role programm vs veregrupidieet #136235KennyLumiste
MemberMul aga on üks tuttav naisterahvas kes veregrupidieeti teeb ja tegelikult asi toimib.
Konkreetse isiku puhul on dieedi tõhusus ikke väga selgesti näha.
KennyLumiste
MemberEelmise aasta alguses tellisin läbi FITNESS.EE endale personaalse toitumis- ja treeningkava.
Toitumiskavas oli kirjas, et kaalu langus ei tohiks olla järsk, st. mitte üle 0,5 – 0,7 kg. nädalas.
Kahjuks kukkus kaal alguses ikke väga kiiresti – õnneks hiljem langus aeglustus.
Ca 6 kuuga oli 10kg kadunud. Peale seda hakkasin valgupulbrit peale trenni tarbima.
Toitumiskavva kuulus (kuulub) kalamaksaõli.
Hetkel kaal 74kg ja pikust 175cm, rasva % on stabiilselt püsiv.
Ainult ühest asjast ma ei saa aru, et kui kaal langeb siis rasva % tõuseb. Kas see on normaalne?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>KennyLumiste
MemberTSITAAT(gmaster @ 30 Dec 2007, 04:29)
TANK, samas keegi ei keela sul tauriini ja kofeiini eraldi osta ja ise selline jook teha:)
Isegi õlut saab ise kodus teha… ometi ostavad kõik seda poest.Väga hea vastus!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Juba tunduski, et keegi ei julge gmaster´ile midagi vastu ütelda…
KennyLumiste
MemberKõige lihtsam oleks alguses tellida siit lehelt treening ja toitumiskava!Sama soovitus.
Ja varu aega – kõik ei toimu üle öö.
Alguses tuleb toitumine paika saada!
KennyLumiste
MemberMina pakun 2. kohta kuna Marko Luhamaa võib üllatada
Ega karatekad pole ka papist poisid
KennyLumiste
MemberPakun, et tegemist on 15 või 16 aastase noormehega kes lihtsalt pole viitsinud varasemaid postitusi lugeda.
KennyLumiste
Member* Kaldpinnal hantliga
* Ploki tõmbed ette ülalt kitsas haare
KennyLumiste
MemberKoll nr 2 on minu arvates nendest kõige suurem loom.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>KennyLumiste
MemberSoovitan Fitness.ee Xploderit, sellega oled nagu jänes trennis. Mulle mõjub.Proovitud.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Peale kummalise maitse ei täheldanud mingit muud muutust.KennyLumiste
MemberKommenteerisid Ott Järvela, Andres Must ja Kaspar Koort.Tänan!
Teema lukku.
AutorPostitused