kellumoosu
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
kellumoosu
MemberAga mina luban oma viimase kooli-aasta ilusti lõpuni õppida ja samal ajal trenni ka jõuda
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mai jooksul luban ka ära käia
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Igati eeskujulik luban olla
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kellumoosu
MemberKuhu te üldse jäite????Carolynil oli midagi vahele tulnud.. ma ei teagi täpselt..
Minu tulek jäi aga tervise taha.. ma kardan, et kui ma oleksin laupäeval lustima tulnud siis peaksin terve jõuluaja voodis veetma..
Ja Krissu ei tahtnud/ei saanud ilma meieta tulla..
Ja nagu ma aru sain, siis Grett ei olnud registreeritudki..
Nii ta läks..
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tõesti kahju, et me tulla ei saanud.. üritus tundus super
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kellumoosu
MemberOhohohoooo
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Üüüülilahedad pildid. Kõik näevad nii lahedad välja..
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ja nagu pildid näitavad siis oli teil üsna põnev ka;)Väga kahju, et meil nii läks, et me kohale ei jõudnudki
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .Loodame, et järgmine kord läheb paremini
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kellumoosu
MemberOhooo, palju palju õnne ka GP of fitness.ee poolt
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 12, 2010 at 4:13 p.l. in reply to: Juniors and masters WCC 2010 Anatalya, Turkey – LIVE REPORT #283563kellumoosu
MemberMikk ja Ott, ärge heitke meelt
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Meie silmis olete te parimad – treener ja treenitav!
Alati teiega,
GP of fitness.ee
detsember 12, 2010 at 8:57 e.l. in reply to: Juniors and masters WCC 2010 Anatalya, Turkey – LIVE REPORT #283514kellumoosu
Memberdetsember 11, 2010 at 8:52 p.l. in reply to: Juniors and masters WCC 2010 Anatalya, Turkey – LIVE REPORT #283466kellumoosu
MemberKarupoeg on ennast vahepeal korralikult laadinud, loodame homseks vormi parandada. Uudiseid niipalju ,et Ukraina esindaja (eesti päritolu) Aleksandr Aleksejev diskvaliftseeriti ka nendelt võistlustelt otse lava pealt. Põhjuseid võib olla kaks, kas võistlemine NAC liigas MM või EMV saadud eluaegne võistluskeeld – ma õhtusel osal ise kohapeal ei olnud (käisin trennis) seega ei oska öelda, kuid ukraina delegatsioonijuhi kinnitusel selline intsident aset leidis.PILTE, PILTE, PILTE

” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
detsember 11, 2010 at 5:54 p.l. in reply to: Juniors and masters WCC 2010 Anatalya, Turkey – LIVE REPORT #283452kellumoosu
MemberOlin ilma internetita ning mõtlesin koguaeg, et kuidas ikka Mikul läheb.
Nagu näha siis superhästi;).
Aitäh Ott suurepärase reportaaži eest – pildid on imeilusad, lausa kadedaks teeb..
Mikk, Sa oled lihtsalt super. Ja tea, et meie, GP of fitness.ee oleme mõttes Sinuga;)
Jään juba järgmisi uudiseid ootama..
Olge tublid

Kerli!
-
AutorPostitused