kellumoosu
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
oktoober 16, 2011 at 4:43 p.l. in reply to: IFBB Women’s World Championships 2011 – selgusid dopingutulemused #317881
kellumoosu
MemberSuper, super, super
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Olen lihtsalt nii õnnelik!
Paljupalju õnne teile kolmele! Nii tublid kõik
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 16, 2011 at 9:05 e.l. in reply to: IFBB Women’s World Championships 2011 – selgusid dopingutulemused #317804kellumoosu
MemberEdu teile sinna kaugele maale
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>!Ise istun nüüd arvutitaga ja jään uudiseid ootama!
(endal tuksub süda nii kiirelt sees nagu peaks ise kohe lavalaudadele minema)
Olge tublid!!
Kellumoosu
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kellumoosu
MemberNäe, minu tulemus siin

See aasta läks nats kehvemini kui eelmine aasta, sest ma ei jõudnud enne palju joosta ja pealegi mingid sirelid õitsesid jooksuraja kõrval nii, et viimased kolm kilomeetrit ainult aevastasin
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga muidu see saja sekka tulemise eesmärk on küll tore:). Eelmine aasta olin 362. Ma üritaks järgmine aasta siis 200 sisse saada
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ohoo, see ööjooks tundub ka huvitav.. Uurin, kui saan 10. sobima, siis 10 km-st võtan küll osa! 23 veel ei julge!
kellumoosu
MemberHeihei
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mina käisin ka, aga mul küll lõpus midagi üle polnud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Järgmine aasta jälle
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>?aprill 24, 2011 at 5:51 p.l. in reply to: XXVII EKV KULTURISMIS JA FITNESSIS: galeriid, tulemused, järelkajad #299201kellumoosu
Memberpäris hea galerii, eriti bikiinimodellid..kolmapäeviti Ladies Nightil näeb ka paremas vormis naisterahvaid.. ning taastusjookide ja valgusheikide asemel peaks kasutama seda hoopis –

Kas siin kuskil LIKE nupp on ?
kellumoosu
MemberPalju palju õnne ka minu poolt
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kellumoosu
Memberveebruar 15, 2011 at 6:40 p.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #290066kellumoosu
MemberOtt, rõõm on ka meie poolne
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Tõesti lausa lust ja see, et meie koostöö sujub, teeb meid kõiki õnnelikeks
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Teistele nii palju veel, et olge kõik järgmine esmaspäev siis Arcticus kohal, meiega pole kunagi igav
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kellumoosu
MemberMina tegin ka ära
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ainult, et üks asi jäi silma. Kui minu sõbranna sarnasel teemal uurimistöö tegi, siis üks blokk nendest küsimustest oli tal sõna-sõnalt sama… ?
kellumoosu
MemberOhhooo, lausa juubel
??:”>Palju-palju õnne,
soovib: GP of fitness.ee
kellumoosu
MemberMinu punane DELL on ka naine.
??:”>Ja ma just avastasin, et kannan sama värvi küünelakki, mis värvi on mu arvuti kaas.
kellumoosu
MemberAssa raks, miks ma vahepeal paljajalu olin
?Kui ma ei eksi, siis see pilt on hetkest, kui sai mõõdetud rasvaprotsente, luude raskust ja muud huvitavat

kellumoosu
MemberPalju palju õnne ja jaksu teile kolmele ka Girl Power of fitness.ee poolt