Skip to main content

Kellie

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 33 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Kuidas valmistutakse rinnaltsurumis-võistlusteks? #35203
    Kellie
    Member

Kas Sa üritad käimisega glükogeeni varusid tühjendada või on see maksimaalse energiadefitsiidi tekitamiseks? “harjutasin” hiljuti erinevate meetoditega kaalu alandamist ja tundub, et üle nädala suure alakaloraazhiga toitumine mõjutab jõudu negatiivsemalt kui toidu süsivesikute ja NaCl minimeerimine 2-3 päeva varem.

in reply to: Kuidas valmistutakse rinnaltsurumis-võistlusteks? #35201
    Kellie
    Member

Millal tuleb hakata keedusoola hulka toidus vähendama, kui eesmärgiks on kehakaalu vähendada?

in reply to: Kangi tõstmine #35069
    Kellie
    Member

Sa siis kaotad palju lihasmassi, kui teed ainult jõutõstmise tüüpi treeningut ?

in reply to: käte areng #35126
    Kellie
    Member

Kui biitsepsi kodarluule kinnitumise koht on ühel käel küünarliigesest oluliselt kaugemal kui teisel ja/või kõõlus on lühem(nähtav erinevus), siis võib olla, et jõud on suurem isegi siis, kui lihase ristlõike pindala on väiksem. Mõned treenerid soovitavad jõu erinevuse likvideerimiseks treenida rohkem ühte poolt korraga, aga mulle tundub, et see viib kiiresti summaarse jõu vähenemisele ja seejärel on läheb jälle aega, et õppida kuidas mõlemat poolt korraga rakendada.

in reply to: kumba ennem? #34897
    Kellie
    Member

ma ei ole farmakoloog, aga praktiliste kogemuste põhjal tundub, et tundlikkus närvimürkide suhtes on väga individuaalne.

in reply to: kumba ennem? #34895
    Kellie
    Member

Neid tooteid tasuks vähemalt 3-4 tundi enne trenni vältida, sest aspartaami lagunemisel tekkiv metüülalkohol inhibeerib ka väikestes kogustes kesknärvisüsteemi.

in reply to: Surumissärgi kasutamine #34853
    Kellie
    Member

Särgi materjali omadused ja varrukate nurk põhjustavad kineetilise energia akumuleerumist, kangi üles lükkamisel osa sellest energiast vabaneb. Särk aitab põhiliselt ainult esimeses osas (mingi 10 cm, sõltuvalt särgi omadustest), seega temast on oluliselt kasu ainult sel juhul kui kangi rinnalt ära saamine on kõige nõrgem koht. sellepärast särgiga surujad treenivadki rohkem keskmist osa(mis rakendab rohkem triitsepseid). See on ainult üldine trend, täpsed arvud määratakse katseliselt.

in reply to: eesti meistrivõistlused lamadessurumises! #34619
    Kellie
    Member

Kas absoluutarvestus tähendab seda, et tulemus korrutatakse Wilks`i koefitsiendiga ?

in reply to: Magamine #33536
    Kellie
    Member

Kuigi sügava une aja vähenemist seostatakse vähenenud kasvuhormooni vabanemisega (link siin) ja kesknärvisüsteemi taastumise aeglustumisega, tundub mulle, et inimene on võimeline ka hullemate unerezhiimiga kohanema – mina magan juba üle aasta u 45 min “seeriatena”, kokku heal juhul 5-6 h ja kavuhormooni tase on normaalne.

in reply to: dieet!! #33425
    Kellie
    Member

Ma ei tahaks kellegiga vaidlema hakata, individuaalsed erinevused on suured, sõltuvalt sellest, milliseid toidulisandeid kasutada(glutamiin, hargnenud ahelaga aminohapped), kui palju aeroobset teha, milline on testosterooni tase.Igal juhul sporditeadlaste arvamusest ja isiklikust kogemusest lähtudes tundub, et süsivesikutest saadava energia osakaal dieedis mitte alla 50%, jagatuna 5-7 söögikorra vahel on optimaalne.

in reply to: dieet!! #33423
    Kellie
    Member

Ma pole küll mingi saleduse etalon , kuid olen proovinud hüpokalorilist dieeti u 60% ja 40% süsivesikute osakaaluga ja viimase korral kaotasin oluliselt rohkem lihasmassi(kõik mõõtmised elektritakistuse meetodil).Teoreetiline põhjendus: kui toidus on vähe süsivesikuid on insuliini tase madal ja kortikosteroidide(glükagoon ja kortisool) tase kõrge, mis põhjustab intensiivse glükoneogeneesi skeletilihaste valkudest. Madal insuliini tase aga inhibeerib olulisel määral lihasvalkude taastamist, ükskõik kui palju valku süüa.

in reply to: dieet!! #33420
    Kellie
    Member

Minu arvates ei ole süsivesikutevaesel ja valgurikkal dieedil eriti mõtet, sest 1)ei saa intensiivselt treenida, kui lihased on glükogeenist tühjad(ja glükoosi tootmine toidu/lihaskoe valkudest ei võimalda glükogeeni varusid piisaval määral taastada) 2)lihaskoe valkude taastamise kiirus ei sõltu toiduvalgu hulgast alates 1.2-1.5 g/kg(erinevate autorite järgi).sellisel dieedil on mõtet võibolla ainult siis, kui tahetakse kiirelt vee arvelt kehakaalu kaotada.

in reply to: Veregrupp ja toitumine #33400
    Kellie
    Member

Dieet vastavalt juuste värvile pidi veel efektiivsem olema.

in reply to: Treenerid Reval-Spordis. #27994
    Kellie
    Member

Raido on lisaks heale teoreetilisele baasile ja kogemustele sporditeadustes veel ka hea psyhholoog ja saab kindlasti Su probleemist aru.

in reply to: vesiaeroobika #30831
    Kellie
    Member

Kas seal on väga suurt aeroobset võimekust vaja, mõtlesin, et saadaks oma 80 a vanaema sinna, aga ta on 65 a paki suitsu päevas tõmmand.

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 33 total)