Keio
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Keio
Memberühesõnaga võta, vähemalt ma soovitaks, esimene nädal 20g ja siis edasi 5g eksju
Keio
Memberkuid kas kui ühe käega rinnalt suruda, siis ka sellest tolku on?ja mida sa sellega saavutad?
Keio
Memberpõhimõtteliselt mingit moodi saab kõik asjad ära teha, vaata harjutustepanka!
Keio
MemberÜx valgurikkaim jogurt mis ma leidnud poest olen, on AB Biojogurt, mille valgu sisaldus 100ml on 4 g ja liitrine on see jogurt.rasva ka kõigest 0.2g
Keio
MemberVaba teema, miks mitte?
Keio
Memberostaks esimese just hea v12 mootori ja automaat käima pärast! ja loomulikult toredad 300kw meeldivad mulle väga
Keio
Membernii ta on, HAHAHAHAHA!
Keio
Memberlõhn on hea maik ei ole hea
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Keio
MemberPoola, nimi ütleb rohkem kui 1000 sõna.
Keio
Memberjoon tavalist mullita vett
Keio
MemberAinuke asi, mis selle rinnakorvi venitamise teooria juures vale on, on see, et see pole õige. Arnold ajab kelbast. Mitte kuskil, mitte keegi pole kunagi tõestanud, et see rinnakorvi luulist struktuuri suurendab, muidu on ta üldiselt väha hea harjutus.Kunagi Charles Glass kirjutas, et kui tema veel tegevkulturist oli, siis tahtis samuti iga hinna eest rinnakorvi suurendada. Ta tegi 20 kordusega kükki, mis võttis kopsu korralikult kinni ja tegi ilma pausita sinna peale veel pulloveri. Kasu oli null!
Üldiselt Arnoldi juttu, nagu ka enamiku teiste proffide, pole kunagi mõttet puhta kulla pähe võtta. Aga pullover on üldiselt ikka hea harjutus, aga ära sellest looda suuremat rinnakorvi.
Eks aeg näitab
“>Keio
MemberMa loodan ja hoian pöialt Prantsusmaale, aga arvan et võidab Itaalia.
Keio
Membertunda võibolla ei ole aga silmaga näha on küll võimalik
“>Keio
Membermul on paar korda olnud seal valu aga praegu ei ole.. tuleb meelde et valu on olnud siis kui on saadud grilli teha ja kõht liha kõvasti täis söödud

Keio
Memberkas mingi 2h ennem trenni tohib sheigi valmis teha? mahl+proteiin+kreatiin
AutorPostitused