Ise alustasin jõusaalis käimist 9-10 nädalat tagasi ning hakkasin põhimõtteliselt 2x rohkem sööma, no nii, et ikka kõht punnis ning korralik toit, aga ega ma ennast magusaga ka piiranud pole. Kusjuures ma olen terve elu päris palju söönud, ning enamus siiski rämpstoit ja mis muu, kuid kaal ei tõusnud kunagi, paksuks ei lähe lihtsalt
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> kuid selle ajaga mis jõusaalis olen käinud, on tulnud juurde ~8kg, jõudu lisandunud – rinnalt surumine +20-25kg; jõutõmme +30-35kg; kükk +25-30kg. Aga eks alguses edenebki asi kõige kiiremini(?). Jõin ka massilisajat (Scitec Volumass 35), pole küll kindel palju see kaasa aitas, aga eks midagi ikka
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Pmst kui sa sööd rohkem korralikku toitu, siis ei tohiks vist muu rämpstoit/magus segadagi, ise ajan küll kõike sisse ning areng on päris korralik.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Jõusaalis teen jõudu ka ikka nii, et kui tunnen, et jõudu jääb peale seeriate tegemist üle, et jõuaks veel teha, siis järgmine trenn panen kohe raskust juurde harjutusele/harjutustele, mis tundus(id) kerge(d), nii, et ikka endast maksimum anda seeriates, iga nädal tunnen erinevust
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Loodan, et mu jutt midagigi aitas
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>