Kaval
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Kaval
Memberok sellest saan aru et intensiivsus tähtis… aga… siiski ju liigud edasi järjest raskemate juurde… aeg ajalt…
Kaval
Memberkeeruline keeruline… aga jõud võrdub ju ENAM VÄHEM kah reljeefiga või kuidas? või on siin kindlamad piirid?
Kaval
Memberdjclubber@hot.ee on siis e-mail kui keegi viitsix midagi kirjutada nende kohta?… mis mulle peax sobima

aga muidu siis ikak robocop jah?
või kuidas… mis ise kasutate?Kaval
Memberei saandki nüüd täpselt pihta… kuidas mõjub rohkem reljeefile ja kuidas rohkem jõudu tunda…
rasked raskused ja vähem võrdub jõud ning kerged raskused ja rohek võrdub reljeef?
aga rasked raskused ja vähem annavad ikka kah reljeef ja vastupidi?
Kaval
MemberOk kui nüüd validagi üx või kax korda päevas lihtsalt veidi abistamax treeninguid… kuu aega on intensiivselt käidud jõusaalis 30st päevast 20 korda… nüüd läheb teine kuu ja veidi harvemini… olen sisi 181 pikk kaalun 74 kilo ja ehk soovitaxite mingit toodet valku… mis olex mõistliku hinna ja kvaliteedi suhtega… sest ei aja kõige hullemat taga… vaid lihtsatl veidi kontuuri ja jõudu

ehk soovitate midagi… kuulsin et neid biolabi tooteid ei tasu eriti osta…
Kaval
Memberseda mõtlesin kah jah, et kas puhkepäeval on mõtet või tasub kah võtta… või aint trenni päeval? kui valida üx kord, kas siis olex targem enne või peakle trenni võtta?
Kaval
Memberok tänan… aga siis jäbäki küsimus, et kas ühest korrast piisab ilusti peale trenni või trenni ajal või kax korda päevas? peale ja trenni ja õhtul toidukõrvale?
Kaval
MemberEi ei ma ei mõtlegi nüüd et räigelt kudagi kuju või nii muuta… kirurgiliselt ega midagi… ei ei ei… lihtsalt onju harjutusi rinnalihaste venitamisex… ja mõtlesin lihtsalt kui palju on meie endi/harjtuste teha et rinnalihast laiemax trennida või suuremax pindalalt… või on see väga rangelt meie kehaehituses kinni millised nad on?
Kaval
MemberVabandust kirjavea pärast… jutt käib Suure rinnalihase alumisest osast!
-
AutorPostitused