Kaval
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Kaval
MemberTänud. Kas keegi oskab veel midagi öelda… ?
Kaval
MemberTere taas
Tänan konstruktiivsete vastuste eest, oli abi nendest. Suured tänud!
Neile, kes siin jorisevad ja terroriseerivad… kes teie olete, et öelda mulle, kuidas ma hakkama saan ärijuhtimise magistris???? Väga hästi saan! Hea juhi üheks tunnuseks on see, et tema ei pea kõike teadma, kuid tema peab teadma, kus on allikas, kust saab kiireid ja asjakohaseid vastuseid !!! Arvasin, et fitness.ee on selleks kohaks(kuna peale kooli soovituse, saab siin infot inimeselt, kes ise mõne loengu on võibolla ka võtnud).
Kuid enne tuli mitu vingumist ja mõtetut kommentaari, kui ilmusid vastused välja, mis ka aitasid. Seega sai jälle tõestatud, et mis kuradi isekaid inimesi see koht täis on. Kui küsimus ajab naerma siis naera kodus üksi arvuti taga – tõestasite ainult, et siit pole vaja mul enam midagi uurida.
Tore oleks kui see teema nüüd lõppenuks leotakse, järjekordne halb näide fitness.ee foorumist. Tänud!
Kaval
MemberSain uuesti aru, miks ma foorumites pole aastaid aktiivne olnud. Pole mõtet midagi küsida. Kallid inimesed te peaksite ülevaatama foorumi definitsiooni ja aru saama, milleks foorumid olemas on. Ilmselt kaob see taju, kui oled postitanud vähemalt 2000 postitust. Viimane kord… ma ütlen! Katsuge vähegi ennast kokku võtta.
Head päeva!
Kaval
MemberVabandust jah, minu viga…. password tuleb kaks korda sisestada, mitte password ja username. Password on 9 sümbolit ning koosneb numbritest ja A kuni F tähtedest, keegi tark teadis rääkida et see on 10 – 26 hexademical characters – nii ja kui selle sisse panen siis viskabki selle errori – mida teha?
Kaval
MemberSelge, ei ega ma ei tea kas see peaks takistama, lihtsalt tahtsin küsida. Komisjonist saadeti silmaarsti juurde uuringutele.
Kellegil veel on kogemusi või teadmisi sellise asjaga??
Kaval
Memberpalju lihast selle ajaga kaotasid? või polnud midagi kaotada ja võtsid maximumi rasvapõletusest?
Kaval
MemberMix vale alafoorum? ja tahaks teada jah kunas poes uuesti ON toodet 100% whey näeb?
Kaval
Memberjeap olen enamuses need targad artiklid siit läbi lugend… tahax et mõni tark kommenteeriks kas üldiselt mu kirjelduse järgi on kõik õige või nii?
Kaval
Membershiukse samasuguse jupi saab kaasa kui ostab kolm pakki kellogs special K
Kaval
Membersüsivesikuid
Kaval
MemberTegemist ei ole samade inimestega!!!
Kaval
Membervalk ja süsikad 1:1 peaks olemamix nii pidi? isegi siis kui 45 minti kuni tund hiljem tulex korralik toidukord koos süsikatega?
Kaval
Memberilmselge, et piim on parem kui soja. lisaks arvan minagi, et valgusheik oleks hea ainult peale trenni. muul ajal ei ole vaja kiirelt imenduvalt valku.Kui oled diiedil ja näiteks “kahetunnise” tühja kõhuga lähed jooksma siis on peale jooksu kah üks ainult puhas vadakukoks ehk kiirelt imenduvaid valke hea ja kasulik ju ära võtta? ja hiljam alles süsikaid süüa… on mul õigus?
Kaval
MemberTe olete asjast valesti aru saanud.jutt ei ole mitte piima rasvaprotsendist, vaid sellest, et piimavalk on parem kui sojavalk. ja see pole mingi uudis
ja minuarust on rasvatu piim ainult valge vesi.
Ma kah algul vaatasin, et mingi uus avastus, aga mida edasi lugesin, seda rohkem sain aru et võrreldakse lihtsalt soja ja piimavalku, mis ei ole küll mingi uudis… sellessuhtes et sojavalk on lihasekasvatamisel nõrgem.
Kaval
MemberTerema olen 18 aastane ja 190 cm pikk ja kaalun 72 kilo. mul natuke kõhuga probleem, natuke rasva on peal.
ma tahaks teada kas sellise toiteväärtusega saaks kiiresti rasvast lahti?
kui ma 4 korda nädalas jõusaalis käin ja jooksmas ka?
Kaloreid kokku: 1237.7 Kcal
Rasva: 7.4 g.
Valke: 152.9 g.
Süsivesikuid: 131.3 g.
Kiudaineid: 16.2 g.
Mis sa oled ära keerand vä? Kes siis nii vähe rasva sööb ??? ning 190 ja 72 kilo? sa oled niigi kondine ju…
AutorPostitused