Kaupo911
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Kaupo911
MemberHakkab looma!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Üldiselt on kirjas kuivaine toiteväärtus/sisaldus! Nt kui teed selle veega, ei tule kaloreid juurde, teed piimaga tuleb juurde lisatud piima kcal valgud rasvad.Lõin kokku selle kaloriarvutiga
Klassikaline kanafilee (Tallegg) (200 g):
– Kaloreid 192 Kcal, Rasva 2 g, Valku 42 g, Süsivesikuid 0 g, Kiudaineid 0 g – kustuta
EKSTRA Klassikaline kodujuust 4% (Farmi) (150 g):
– Kaloreid 178.5 Kcal, Rasva 6 g, Valku 21 g, Süsivesikuid 3 g, Kiudaineid 0 g – kustuta
keefir 2,5 % (300 g):
– Kaloreid 150 Kcal, Rasva 6 g, Valku 9 g, Süsivesikuid 12 g, Kiudaineid 0 g – kustuta
Kaloreid: 520.5 Kcal
Rasva: 14 g.
Valku: 72 g.
Süsivesikuid: 15 g.
Kiudaineid: 0 g.
Nagu näha võiks siit sealt midagi kärpida. Valku ühe toidukogusega natuke palju. Piisaks kui valgukogus jääb maks 40 g. Võta nt kanafileed 150, kodujuustu 100. Ning lisa üks väike toidukord 2 h ennem magama minekut( nt 125 gr maitsestamata kohupiima 150 g piima) eriti treeningpäeval.
Edu!!!
kodjuust mitte ei ole EKSTRA Klassikaline kodujuust 4% Vaid Extra kodujuust maitsestamata jogurtiga . Ja tänud soovituse eest võtan kindlasti arvesse
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kaupo911
MemberÕhtusöök
200 g kanafileed 150g extra kodujuust lahja 3 tomatit 300 g keefirit . mis arvate ? igatahes maitseb hästi hetkel
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Piinlik Küsimus . Kui täisterakaerahelbe paki peal on kirjas 342 kcal kas see tähendab 100g paki toitu või 100g valminud toitu ?
Kaupo911
MemberArchangel Kottidele ma trennis rõhku ei pane 2. kuna käime kahekesi ühe kavapeal siis vahe on sirka 2-3 min aga selle sisustan lihaste soojashoiule jalgratas , Sõudmine . 3. sul on õigus kui ütlesid ajavad mul pea sassi nii on (Olete siin päevaga nagu sõja maha pidanud) aga samas palju tarka jällegi minule
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>To Hr ROtter . Räägime lähemalt aga mismoodi ? Email , Telefon . Tundus mõistlik esimese pilguga vaadates.
To Everyone: Teema on hea jutt veel parem jätkake samas vaimus siis saan ka mina nendepealt targemaks .
Memberoleneb siis sellest millist tampi saad ? Mida teie toidus jälgite rohkem valke madal Sv ja rasvad 0 ?
Ja kas kohupiim peaks olema lahja või tavaline ? Paki oma siis ? Hommik soe söök kell 10 pool pakki keefiri juurde õun banaan kell 12 soe söök kell 15.00 teine pool keefiri ja mingi võiku ? õhtul 18.00 soe söök 19.00 trenni tagasi kell 20.00 ja siis 21.00 banaan ?
Kaupo911
MemberOhoo Hr ROtter Hea reklaam õigel ajal õiges koha
Küsimused
1. Kui palju maksab teie treening- toitumiskava
2. Kui kulukaks toitumiskava võib kujuneda jaotatuna päevaks
3. Palju aega nõuab treening
4. Kas ma saan vastava kavaga mis on koostatud teie poolt hetke kaalust -15 kg (5) Kuuga
5. Kuidas kaalulangus mõjub tervisele
6. Jooksmine huvi ei ärata .
Kaupo911
MemberVerivost mis teie sellest teate on ta sama soovituslik nagu kodujuust või kohupiim ?
Teiseks kuidas teie ise näiteks 4-5 toidukorda ära jagate ja millistes kogustes ?
Kaupo911
MemberJällegi suurepärased kasutajad olete , vastused kiired,asjakohased ja õpetlikud .Pean siis kinni ville soovitusest, kuna jah tõesti on endalgi selline tunne nagu keha ei taha rasvast lahti öelda….tead nagu selline hea suhe kumbgi ilma üksteiseta ei saa.Suur tänu jällegi
htilga hea toidusoovituse eest hommikuks.Maasikatoormoos lemmik
MemberVäga suured tänud kiire vastamise eest. Lisan siis juurde tiba 1800 tavapäev ja treeningpäev 2200 ? See peaks olema siis ühe eelneva soovitaja norm hulk päevas ,et rasv sulaks. See 1800 on hea panin hommikul Mannat 300 g ja siis mõtlesin vaatan palju annab midagi ,kuid oh õudust mul oleks juba päev lõhki
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> 1044 kcal
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> lahe ma ei tea enam ültse mida süüa kõik hea mis meeldib tuleb kõrvale visata . Hommikuti on pudru parim annab hea Feelingu .Siinkohas küsiksingi mida teie soovitaksite Hommikuks ? mis oleks rikkalik aga samas tasakaalustav ?Kaupo911
MemberAAA mulle ei meeldi enam see kaloriaparaat,tahan järada mandariini koguaeg kui saan aga tuleb välja ,et enam ei või :(sisaldab kcal palju võrreldes tomatimahlaga
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kaupo911
MemberHea küsimus mismoodi teie poes saate käija ? Kui käin poes siis ennem ma sellist asja nagu kalorid ei jälginud nüüd kus jälgin asi ikka suht raske .Tavaliselt lähen enda neiuga poodi ja virisen mis nii kaua mida sa teed seal no ma ei mõista jne…..Siis täna tulin töölt Võtsin naise peale läksime poodi ja mina kukkusin oma 3-e asja valima (Kodujuust,Piim,ja mingi kergeliha). Poes tuli isu ,et tahaks mingisugust pihvi vaatan seal rakvere asju jne…..igalpool 100 g toodet sisaldab seda ja teist, vaatan seal nii 10 toodet läbi ja siis jõutsin kanapihvide juurde….. ohh võtan neid SUURELT peale 51kcla Vau nii vähe võtan selle söön paki ära .Jõutsin kassa juurde uurin pakki lähemalt ja siis sealt avastasin ,et see ei ole mitte 100g vaid 23 g kohta ;
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> LoLL mina .Teiseks sain naise jäest sõimata ,et mida sa seal nii kaua tegid mul korv täis ja makstud sul 3 asja ja muud midagi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Säh mulle…Ära sain.Ühesõnaga arvasin ,et teen endapeal väikese experimendi ja proovin oma kcal hoida päevas 1000-1400 tavapäev 1000 treening päev 1400+HTR 63g vaatame kuuajapärast tulemusi koos
MemberVäga julm just uurisin kaloriarvutit ja raske uskuda isegi minu 300 g hommik,lõuna,õhtu ka sellise menü ja kogustega saab ennast sigapaksuks süüa
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ja kusjuures normaalsete toitudegaKaupo911
Memberväga hea
Kaupo911
MemberKüsimus ! Kas kuidagimoodi on minul võimalik välja arvutada päevane kalorite kogus ?
Kaupo911
MemberJep, said midagi valesti aru
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> taheti öelda, et peaksid sööma 300-500 kcal vähem kui päevas kulutada jõuad (ehk siis sinu päevane kaloraaž miinus ~(300-500 kcal)).Sa oled mulle ikkagi veel võlgu !
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kana sordi mis on hea
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> tänud selgitamast (Done) -
AutorPostitused