Skip to main content

Kaupo-Mati

Forum Replies Created

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Aspartaam #31721
    Kaupo-Mati
    Member

Ei julge ühest seisukohta võtta, kuid lugesin paarist raamatust aspartaami jubeda mõju kohta ning otsisin ka internetist ning üks artiklitest:

http://www.davidicke.net/medicalarchives/badmed/aspart.html

Eks igaüks peab ise otsustama. Kasutan ka praegu No 1, kuid igatahes olen püüdnud vältida igasuguseid dieetkokasid jms. Ning tervisekaitse jms sellise kohta ütlen, et aspartaami kasutamisega kaasneb ülemaailmselt liiga suur bisnes, et seda keegi keelustama hakkaks. Raha liigutab ju mägesid!

in reply to: latissimus dorsi #34614
    Kaupo-Mati
    Member

Ok, tänud, kuid kas ületõmbed peaks siis olema võimalikult laia või kitsa haardega? kuidas sa tegid omal ajal?

in reply to: proteiin #34241
    Kaupo-Mati
    Member

krt, kaks korda sai millegi pärast

in reply to: triitseps – külgmine pea #34230
    Kaupo-Mati
    Member

Kui see tõesti nii on, siis minu poolsed vabandused, et niimoodi peale lendasin. Lihtsalt olen kohanud igasugu naljameeste vastuseid siin, mis sageli pole väga sõbralikud.

in reply to: triitseps – külgmine pea #34227
    Kaupo-Mati
    Member

eheh, hea nali, splint!

mine vast Viva Las Vegasesse, tahaks oma silmaga näha, milline, sa kloun, välja näed

in reply to: Isostar #31903
    Kaupo-Mati
    Member

to kaisaxs:

kas täpsustaksid, mida tähendab isotooniline ja hüpertooniline ehk mida peaks millal eelistmama?

in reply to: Seeriad #34170
    Kaupo-Mati
    Member

OK, tänud. lihtsalt arvasin, et mida rohkem seda kasulikum. ühesõnaga, kui teen nt kolm korda nädalas 2 jaotatuna (1. rind, õlg, triitseps, kõht; 2. selg, jalad, biitseps, kõht) kordamööda, siis arendab lihast ikka rohkem kui rapsin 5×10, mitte 3×10. Või on ka mingi konkreetne põhjus, miks siin esitatud kavad näitavad 3x, või lihtsalt aja optimeerimiseks.

veidi pikk sai vist!

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)