katun
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
katun
MemberMa olen aru saanud, et mu toitumine on kohutavalt vale..Äkki tooksite välja need vähesed toidud minu menüüs, mida võib süüa.
Ja kui rasvu on liiga vähe, siis kas peaks hakkama näiteks rohkem kana või kala sööma puuviljade asemel?
Ning kõige suurem mure – kas mul on liiga palju toidukordi või lihtsalt söön valedel aegadel?!
Olen ka ise ikka üsna palju uurinud toitumise kohta (võrreldes teiste omavanustega), aga tundub, et sellest pole palju abi olnud.
Oleksin väga rõõmus, kui keegi viitsiks vastata nendele küsimustele..!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>katun
MemberMina saan poole tunniga cross-traineril ainult soojaks. Ma arvan, et sellest poolest tunnist pole eriti tolku seal. Siis tundubki kaks õhtusööki (kohupiima ja kodujuustu kord) seal vahel liiast.. ma teeks ühe.Lõuna oleks mul ikka ehtne lõuna.. see tähendab sööks korralikult kõhu täis, mitte ei piirduks 100 grammise salatiga või kaera-jaani kukliga.
Üldjuhul meeldib mulle süüa suuremates kogustes ja teha trenni ka korraga ja intensiivselt. Niimoodi pudistada ma ei oska. Äkki see on hoopis viga – ma ei tea.
Rohkem peensusteni ma laskuda ei oska, kuna proff ei ole. Ma lihtsalt ei mõista selle pudistamise mõtet.
Loodan, et keegi aitab (st viitsib). On ju küll konkreetne küsimus
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>EDIT: aga kuna nad on sul kogustega siin kirjas, siis toksi kaloriarvutisse ja vaata, mis tuleb kogukaloraažiks ja mis tuleb rasvade, valkude ja süsivesikute suhe
Cross-traineril teen kahel trennivabal päeval 2 tundi, see peaks täitsa normaalne olema, ma loodan.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Üle 2 tunni järjest ma cross-traineril treenida ei suudaks.
Koolis ma söön vähe, ja see ilmselt jääbki nii. Peale kooli (kell 15.30) on ju minu arvates sööki küll isegi rohkem kui vaja oleks?
Ampser.ee lehel tegin menüü analüüsi, sain 1900 kalorit. Tean seda, et kaalust alla võtta, peangi päevas kokku saama umbes 1900 kalorit. Ampseris oli, et pean päevas saama 2290 kalorit kokku, aga see ei käi vist minusuguse kohta!
-
AutorPostitused