Kätu
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Kätu
Memberolles lugenud seda teemat algusest peale, mõtlesin, et teen ka postituse. ma tean väga hästi, mida sa tunned,algklassides ei olnud ma just kõige peenem oma klassis,oli kõigist pikem ja nö kogukam.mind otseselt ei mõnitatud ega sõimatud, vaid ütleldi halvasti ja väga palju sõpru mul ei olnud.need paar tüdrukut,kes mu kohta mõningaid halbu asju ütlesid,olid paar aastat hiljem mu väga head sõbrannad
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>(ja on siiani) alates 5.klassist ma muutusin.ma hakkasin teistega rohkem suhtlema,klassist sain palju häid sõpru endale ja kõik oli tegelikult ainult minu isiksuses kinni.tänaseks käin samuti 10.klassis ja mul on klassis väga palju häid sõpru ja teisi,kellega suhtlen ja keegi ei ütle midagi mu kehakaalu kohta ,sest ma ei lase sellel ennast häirida(kuigi 69 kg 168 cm juures ei ole mingi katasroofiline kaal)käin juba 5.aastat tantsimas ja aeroobikas ning mu keha on selle ajaga palju muutunud,armastan oma kehavorme ja olen nendega leppinud,sest ei tahaks elusees olla peenike kui piitsavars.eelmine sügis kaalusin 75 kg ja kuigi ma ise ei märka 6 kg kadumist,siis on seda märganud mu ema ja vanaema.ja see teeb tuju väga heaks,kui keegi ütleb,et sa oled peenemaks jäänud
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sulle soovitan endas leida jõudu,et teha trenni ja mitte lasta mõnitajatel enda enesehinnangut alla viia.muuda oma suhtumist,enesehaletsemisega ei jõua kaugele.ja kaalulangetamine ei tohi mitte mingil juhul saada kinnisideeks,sest tulemused ei tule kohe,kuigi sa seda tahaks ja see võib viia masendusse ja soov trenni teha kaob üldse ära.
Jõudu ja jaksu!
Kätu
Memberma arvasin,et ta tappis oma õe ära sellepärast,et see mees oli ta õe boyfriend või mõni lähedane sõber
Kätu
Member*Reval on suletud 27, 28, ja 29 detsember*Scala Fitness on lahti iga jumala päev (ja kodukal info, et võõrastele pühadel pääse -50)
*Zelluloos vaikib(arvatavasti suletud nagu eelminegi aasta)
*Kadrioru suletud sarnaselt Revaliga + veel 1 jaanuaril ka kinni
*Planet kinni 25, 29 ja 1 jaan. muudel päevadel kolmeni, kuueni ja üheksani segamini..
*Sparta lehel selline teade: 24. ja 31.detsembril oleme avatud kuni kl 15.00. 25.-26.detsembril ja 01.jaanuaril oleme suletud.
*Arctic õikal..27, 28, 29 kinni, muudel ka lühemalt
..väiksemaid ei viitsinud lapata..
Sorry kes kaugemalt
artic 27,28,29 ju lahti,vaata treeningplaani
Kätu
MemberVäga hea
Järgmine kord saja meeste riietusruumi sisse ja koori paljaks … anna siis eelnevalt ka teada kus ja mis kell
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Aga mind huvitab hoopis see, et kui nad seal naistekas on, kas siis okkad ka püsti on – või ee ongi harjunud käima beebidena emmedega kaasas ja ei teagi, et meestel eraldi dushiruumid?
ma mõtlesin siiski neid pisikesi poisse,kes emadega kaasas on
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kätu
Membermind see küll ei häiri,pole midagi häbeneda,las passivad terviseks kui tahavad
Kätu
Memberjärgmisest nädalast peaksid tunnid toimuma ka tallinna arcticus
-
AutorPostitused