katsi
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
katsi
MemberMa söön ALATI nn dieedi perioodil mett – kuna ta on nii metsikult magus, siis väga palju teda süüa ei suuda, samas – magusaisu kaotab väga hästi. Eks see oleneb ikka sellest, palju Sa seda mett sööd ja mida Su ülejäänud päevatoit endast kujutab
??:”>katsi
MemberKahjuks olen liigagi hästi viimase aasta jooksul teada saanud, mis on ärevushäire ja milline see välja näeb. Nüüd olen nendest üle saanud ning kogemustele tuginedes julgen päris kindalt öelda, et see ei ole kindlasti mitte ärevushäire.Pigem on tegemist stressi tulemiga. Usaldan kardioloogi, kelle juures käisin, ning tahakski rohkem teada saada tema soovitatud ravimeetodi kohta. Ehk siis – jään oma esialgse küsimuse juurde.
Milles siis point? Kui Teda usaldad, siis uurigi Tema käest täpsemalt, kust selle kohta veel informatsiooni leida võiksid
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Või külasta lehekülgi http://www.arst.ee ja http://www.inimene.ee jne
Head paranemist!!
katsi
MemberViimasel ajal on sellised vastused “mina-räägin-midagi-aga-pole-ise-ka-päris-kinde-mida” päris populaarseteks muutunud
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kurb!Mina ütlen nii – kui Sul mingit suurt ülekaalu pole, siis ära tee suuri muudatusi. Esialgu piisab ka jooksmas käimisest ja kõhulihastest (miks neid teha ei tohiks ???
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ). Muidugi võid otsida ajakirjadest lisaks mingeid harjutusi – ajakirjas ÜKS ja G. Kooviti “Algaja … ABC-s” on päris häid. Või muretse endale mingi kodune treeningvideo. Kusjuured see FB DVD oma on ka täitsa asjalik (olen omal nahal kogenud).Ma arvan, et Sulle piisab ka väikestest muutustes. Õhtul vähem magusat (kommid, koogid, küpsised), samas sobivad sinna hästi see värske aedvili ja ka kodujuust. Puuviljad pole keelatud. Lihtsalt ära neid kilodes söö, 2-3 tükki päevas on täitsa piisav.
Ära keera vinti üle st. ära ennast pisiasjadega hulluks aja

katsi
MemberSeda teist ala ju ei olnud, see siis millalgi teisel korral?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Sain aru, et seda näidatakse ka, aga kahjuks pidi leppima ainult lamades surumisega, mis mind nii väga ei huvitanud kui see kulturismivõistlus huvitaks. 
Ei jaksanud reklaamipausi lõppu ära oodata???
katsi
MemberTäitsa asjalikud. Tänud lingi eest.Ma kahtlustan, et need pole selliste asjade hoidmiseks mõeldud, mida suhu pista tahad. Praktikal olles oli memmedel neid karpe väga erinevaid, kahjuks ei mäleta enam, kust neid hangiti. Arvatavasti ikka apteegist, mitte ehituspoest
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>http://www.ravimiinfo.ee-st otsides “ravimikarp” annab isegi apteegid, kus need müügil on
Hinnad on väga erinevad 8-240 kroonini!!!katsi
MemberNo kui väidetakse, et sperma liigub 42 km tunnis siis peaks naine saama paugu purskega sellise hobaduse, et hoia ja neela ! Ja kui veel silmade vahele saab siis võib lõppeda see tõenäoliselt surmaga. Ehk siis oleks ma juba ammu sarimõrvar : )Spermarakk e. spermatosoid ikka
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga kes käseb Sul seda silmadevahele sihtida??? Kummalised hobid teil
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>katsi
MemberNaised, neelake
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Seemnevedeliku kogus on ligikaudu 1tl, mille energiasisalduseks pakutakse 2kcal (nagu TIC-TAC, ainult 2 kalorit). Mõningatel andmetel annab seemnevedelik 15 kcal 1 tl kohta. Sperma on täiesti rasvavaba ja toiteväärtus sel peaagu puudub. See ei põhjusta kaariest ega paranda jumet, nagu arvatakse. Sperma paneb ainult beebid kasvama. Väidetakse, et spermarakk liigub 42 km/h, seega sama nagu buss linnaliikluses. Samas ei soovita bussi alla neelata …
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> (Tekst pärineb Angelika Erini raamatust “AHTRIPROJEKT – põhjalik toitumisraamat”)Mis tast tühjast ikka neelata
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>katsi
MemberMa pean just alla võtma sellel ajal
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sama siin

katsi
MemberHmmm … kusjuures minul kipub nii olema, et kui on raskem-tihedam trenni ja ringi sebimise periood, siis on ka uni väiksem ja siis kui laisklen ning puhkan – magan nagu karuott
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kuigi võiks hoopis vastupidi olla. Mingiks unehäireks ma seda ei pea, pigem asi ikka selles, et söön mõlemal perioodil enam-vähem sama palju, aga trenn kulutab ju mehiselt
süsivesikuid. Kui õhutul (peale trenni) neid piisavalt ei tarbi, siis pole ka une kvaliteet kõige parem. Kahjuks.katsi
MemberJa mina avaldan soovi kandideerida selleks FB maskotiks – järgmisel üritusel siis
Tahan ka pääseda lavale puusa ööritama
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Nii ilusat säärejooksu mul küll pole, aga …katsi
Member????????? Taheti arvamust ja eriti nõme ,et kellegil oligi arvamus ning kõige nõmedam , et see arvamus ei olnud just kõige parem.WARNING. Kui midagi on öelda vaadake ,et see oleks positiivne, muidu on tegemist nõmetsemisega. Sama käib ka kava üles riputamise kohta .
Eriline nõmetsemine kui keegi riputab siia ülesse mingi treeneri poolt koostatud kava.
Postitust on muutnud BULDOOSER: Täna, 09:15
Kallis BULDOOSER, ära erutu palun, jätsid vist osa lausest kahe silma vahele … “ja siis sada matsi tambivad seda elu eest”. Ma ei väitnud, et arvamuse avaldamine nõme on, vähemalt mitte siis kui selles avalduses ka midagi asjalikku ja konkreetsest on, olgu ta siis kasvõi negatiivne.
Vabandan kui väljendasin ennast ebapiisavalt ja lohisevalt
Oma arust mitte
detsember 3, 2006 at 8:27 p.l. in reply to: Kas keegi saaks selgitada täpselt ära mis on baasharjutus? #97150katsi
MemberKõik eluterved inimesed peaks tegema nii algus, keskel kui ka lõpus- üldiselt kogu aeg, kui just vigane pole ! Baasharjutused on need mis su suureks teevad, mitte masinad ja isolatsiooni harjutused ja muu cräp.Kükk, jõutõmme, pingilt surumised, peakohal surumine … tee ja söö korralikult ja saad tugevaks ja suureks, lihtne.
Isolatsiooni harjutusi ära tee, need on rannaharjutused ja suurt midagi sulle ei anna.
Edu
Loe oma postitus korra läbi ja mõtle kolm korda, mida Sa sinna lõpuks kirja panid

” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ära aja lolli juttu!!!!
katsi
MemberEriline nõmetsemine kui keegi riputab siia ülesse mingi treeneri poolt koostatud kava ja siis sada matsi tambivad seda elu eest… meie ei ole Sind näinud, ei tea Sinu kehaehitust, eelnevat kogemust jne jne … ja ei saa ka öelda kui hea või halb see Sinu jaoks on. Üldiselt polnud sellel kaval minu arust midagi hullu. Või tekitas Sul mingi harjutus probleeme?
Kui Sa päris täpselt aru ei saanud, miks valiti üks või teine harjutus ja milleks selline järjekord – pöördu oma treeneri poole
november 30, 2006 at 3:09 p.l. in reply to: Fitness.ee portaali kasutajate kokkutulek – Ole kohal ! #96839katsi
MemberMa arvan, et mõtlen selle kohale tuleku peale
Lubada ei saa, kuigi täitsa tore oleks rahvast ka “elusalt” näha 
katsi
MemberNii, minu kallis töökaaslane (ära küsi, millest ma aru sain)
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> kui vajad abi, tule ja küsi – number ja meil on Sul olemas. Kui tahad silmast-silma, siis 29-nda hommikul kohtume
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused