katsi
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
katsi
Memberseda ma mõtlengi, et ta on väga toitainerikas. Meie kultuuriruumis on see vägagi vastikust tekitav nähtus aga tooksin esile näiteks mongolid kes olid väga head ja vastupidavad sõdalased ja nemad just sellist “kokteili” kasutasidki.Back to roots men !
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kunagi sai oodatud kana pesa ääres, mil see uus ja soe muna küll ilmub ja seejärel see kiirelt suurte sõõmudega ära kugistatud- soe ja toores muna
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sama kehtis ka piima kohta – jube tore oli otse tassi lüpstud piima juua
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Paljudele tundub see vist päris tülgastav. Ega vist isegi enam ei tahaks.
Mu vend tegi kunagi mingeid imekokteile – toores muna, piim, pärm … need kolm komponenti olid ainukesed, mida mina tuvastasin, mis sinna veel läks, ma ei tea – värv oli jube ja juba lõhn ajas öökima, maitsest ei tahaks fantaseerida. Aga areng oli hea ja kilod tulid kolinal (st lihas). Minu teada verd ta ei kasutanud
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Vähemalt mitte avalikult
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kõik on harjumuses kinni.
katsi
MemberFasti toidulisand Dietmix otsib loosungitOsale sinagi toote arendamises, paku välja oma variant!
Loosung peaks olema lühike, tabav ja nutikas.
Parim variant näeb oma loomingut pildil ja saab paki Dietmixigi
Ühe paki???
No küll on heldeks muutunud
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mu aju ei liiguta isegi “saba” selle peale
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>katsi
MemberAndke andeks minu asjatundmatus, aga kas see tähendaks sisuliselt seda, et kõik need inimesed, kes on püüdlikult üritanud igasugu tabelite järele end saledaks süüa, on lihtsalt haledalt vasta pükse saanud?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Olene kindlasti selllest, milliste tabelitega on tegu?
Kui sa mõtled tabeleid, kus räägitakse makaronidest ja kaloraažist, siis tavaliselt on selgitav jutt ka kirjas.
Aga tavaliselt oleneb “vasta pükse” saamine ikka inimese mõtlemise tasemest ja see kehtib igal pool, hoolimata tabelitest ja sellest, mis sinna parasjagu kirja pandud on.
katsi
MemberEi tea, kui mitu kibestunud rasvamaokest Marekule juba meilinud on..?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Miks Sa arvad, et nad kibestunud on?
Minu arust on see Mareku poolt väga hea samm, sest tal on nimi, mis inimeste silmis-kõrvus midagi loeb.
Kui keegi niisama räägib, siis ei võeta seda kuulda. Kuulsused on alati eeskujuks olnud – nii heas kui halvas.
Positiivne joon on ka see, et vähemalt osad inimesed on tema juttu tõsiselt võtnud ja seda ka teistesse teemadesse lisanud

Ja veel positiivsem oleks see kui keegi neist tablettide asmel talle kirjutaks ja otsustaks tervisliku eluviisi kasuks, mitte ennast tablettidega mürgitada.
katsi
MemberTahtsin öelda suured tänud Marekule, kes omalt pool neid hullumeelseid natuke korrale kutsus-hoiatas (postitus).
Loodetavasti pani ta neid natukenegi mõtlema, mida endale sisse ajavad.
Tänx
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>katsi
Member22a. 70kgKui oled 160cm, siis pole ju probleemi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui 190cm, siis olen vastavat pilti ka varem näinud ja … minu silmale ei olnud kena.
Aga tähtis on ikka see, kuidas ennast ise tunned.
Võin öelda, et lihaste kasv, eriti kui oled kiire ainevahetuse ja kehva isuga, on suur töö.
Sama nagu suure kaalu puhul selle alandamine kui on suur isu ja aeglane ainevahetus.
Mõlemad nõuavad järjepidevat tööd.
Korralik kava (nii toitumine kui trenn) + puhkus … küll see isu ka tõused ja kaal koos sellega.
Elusaid ja edukaid näiteid on küll ja küll

Jõudu ses raskes ettevõtmises!
katsi
MemberAga mille pärast sa teda sööd? Tema koostiseks on suhkur, kondenspiim, maltoosi- või glükoosisiirup, taimerasv, magusaine (sorbitool), lõhnaaine vanilliin. Sisaldab küll suure koguse rauda, kuid need ülejäänud komponendid ei ole tervisele küll kõige kasulikumad.Pakendil kirjas: suhkur, tärklise siirup, kondenspiim, rasv, zelatiin, glütseriin, letsiin, keedusool, puhastatud hemoglobiin, vitamiinide segu.
Mingist magusainest minu pakil küll sõnagi juttu pole
katsi
MemberLingil on väike viga sisse tulnud üks http on üleliigne.Aga mida see RP-1 endast kujutab?
Tänan viitamast – tegin korda
katsi
MemberKõik kasulikud soovitused on oodatud!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Endal oli ajateenistuses sama lugu – bussisõitudel valutasid kohutavalt, vahel lausa nii jubedalt, et oleks tahtnud ulguma hakata. Nüüd annab siiani aeg-ajalt tunda.
Need BP kiirelt tehtud ja kehva tehnikaga harjutused on muideks väga head põlvekillerid

Kindlasti soovitaks külastada ortopeedi ja klubis mõnelt targemalt treenerilt nõu küsida, sest diagnoosi läbi foorumi on raske panna ja pole ka vastavat haridust, et seda teha.
Aga kui spekuleerida, siis pakuks, et tavaline põlevede ülekoormus.
Esialgu peaks alustama staatiliste harjutustega (põlvedele ikka).
Kindlasti otsesest koormusest loobuma – mingiks 2-3 nädalaks (st kükid, väljaasted, jooks ja muud põrutusi sisaldavad harjutused). Püüa rohkem ujuda ja jalgrattaga sõita, see aitab põlvedel taastuda.
Lisanditest kõige parem on Artho Stop PLUS (glükosamiin + kondroitiin + MSM).
Lisaks võib kasutada ka põletikuvastaseid ja valuvaigistavaid geele (deep relife, voltaren), aga need pole mõeldud pikaajaliseks kasutamiseks.
Edaspidistest vaevustest (pärast seda kui oled asja korda sanud) päästab korralik ja tasakaalus olev treeningakava.
Personaaltreener pole luksus, vaid peaks olema iga treeningutega tegelema hakkava inimese esimene valik.
Head paranemist!
katsi
MemberPistmine võib olla tingitud ka sellest, et maks ei saa piisavalt verega varustatud.
Lugedes kogu sinu kammaajaad … soovitan korraliku koormustesti läbida.
Kui seda läbida ei taha (liiga kulukas), siis pöördu vähemalt perearsti poole.
Pistmine niisama tühjast kohast pole päris normaalne.
katsi
MemberKas Tallinnas on üldse ühtegi jõusaali, mis EI OLE tipptunnil (st pärast normaalset tööega – 17-20) ülerahvastatud???
katsi
MemberKui esimesel nädalal langeb kaal 3-4kg, siis pole selles midagi katastroofilist, see on umbes Sinu kaalus naiste puhul täiesti tavaline pärast totaalset toitumise ümberkorraldamist.
Ühesõnaga – tihti on need esimesed kilod ikkagi vee ja soolestiku sisu vähenemisest tingitud, reaalne rasva kadu on suhteliselt minimaalne. See pole päris nii, et kaks nädalat nälgid ja kolm kilo rasva on kadunud.
Ma arvan, et esialgu pole muretsemiseks põhjust. Kui Sul teine ja kolmas nädala ka sellises taktis lähevad, siis küll.
Vaadates Sinu kehakaalu, pole kaloraaži langetamine alla 2000kcal küll eriti mõistlik tegu – pärast riskid nn “hundi isuga” ja on oht, et sööd kõik topelt tagasi.
katsi
MemberTänud Katsi
Oleksid võinud ka lihtsalt privaatsõnumi saata
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>See poleks piisavalt tasemel olnud

Tahtsin ka nn ühte siinse foorumi “alustala” millegi toredaga meeles pidada
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>katsi
MemberEFTE paneb ju selle aasta lõpuga uksed kinni
katsi
MemberKunagi keetsin korterinaabrile suure anumaga kapsasuppi … lürpis seda maitsetut leent terve päeva … kuna chillit tuli ka sisse panna, siis vaesekesel suu õhetas ja süda läikis
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Pidas teine paar päeva vastu, siis tuli jube sproti isu peale
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Minu arust oli täitsa totter vaatepilt …
(No miks 166cm pikk ja 50kg kaaluv tüdruk dieeti pidas, seda ärge küsige enam minu käest
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> )Kuid kõik supidieedid ei pea äärmusliku olema … suppi võib teha ju erinevaid
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ja kui kellelegi tõesti supp nii kohutavalt maitseb, siis miks mitte.
Ma küll ei tea, mismoodi maitseb kodujuustu-tomati-kurgisupp
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> aga kanafilee-riisi-brocoli-sibulasupp on väga hea ja ema poolt keedetud piima-juurviljasuppi võin ma lausa mitu portsu süüa, frikadellisupist rääkimata.Hommkune kaerahelbepudru võib samuti teha vedela nagu supi … vanad inimesed kutsuvad seda kördiks.
Hernesupp on kindlasti kõige toitvam siis kui puulusikas selle sees püsti püsib
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Piima-kiruubisupp oli väiksena üks mu lemmikutest – meeldis see kõige rohkem kui sinna keedumuna sisse tükeldasin … ühesõnaga: piima-kruubi-munasupp
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ja magustoiduks võib rosinasuppi võtta … mina nimetan seda küll keerulisema nimega kiselliks, aga vanad Eestlased ….
Polegi ammu suppi söönud
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Niipalju siis supiteadusest … mõnusat tasakaalustatud supidieeti kõigile
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused