katsi
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
katsi
Memberei ma pole õel
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>vähem hala ja rohkem … tegusid
ja… kui tahad midagist personaalselt öelda, siis on meil ka privaatne sõnumite saatmine võimalik. Küsida võib kõike- kui oskan, siis vastan ka
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ja võid rahulikult oma emotsioone välja elada … ma olen turboimemisvõimsusega roosa svamm
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>päikest:)
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>katsi
Membertegelikult tahaks ka paar korda nädalas kodunt mõnda teise keskkonda välja saada mida koduse velotrenazeriga ei saavuta kahjuks.
MINU ARUST NÄITAB SELLE VIIMASE LAUSE ALGUS, ET SUL ON PIGEM … suhtlemisvaegus ja sa ei tea ise ka mida sa tahad … ja sinu jutt on eriti vastuoluline … liigesepõletik ujumisest, aga joosta saaksid? Ja lausa treppidest ülesse-alla trippida!
Peale tööd sa kõndima lihtsalt ei jõua JA siis väidad, et asi pole ajas????
Miks sa ei tee siis midagi, mis sa undad siin???
Telli endale siis kuskilt mingi kava (SÖÖMINE+TRENN), mine kaalujälgijatesse … otsi netist, siin on tuhandeid võimalusi … või ootada, et kellelgi sinust tõsiselt hale hakkaks … ???
mina soovitaks ikkagi personaalset nõustajat … kõiges .. sul on pigem depressioon juba
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aaa… ja siin nutmine ei aita … trükkimine eriti kaloreid ei kuluta, teinekord tee selle asemel kolm kükki ja paar käteringi
päikest ja jaksu …
hullemaks annab alti minna
Memberhmm … ma nii väga tahaks öelda, et pane palun ennast põlema, aga kuna iga algus on raske, siis …. järsku jätad hala ja võtad ennast ikkagi käsile
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kõigist sulle pakutud tegevustest kergemakujulist sporti pole olemas peale kiirendatud hingamise …
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>… kui kõike nii negatiivselt võtad, siis jäädki oma kukesamme tegema …
… ei tahaks alatu olla, aga sinu puhul aitaks paremini pigem psühholoog…
Jaksu
katsi
MemberEnam pole naljakas …
… minu arust on nii Otil kui ka Marekil Eestis väga palju kaasaelajaid ja nad on paljutele noortele väga suured eeskujud
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sellepärast on mul lausa paha lugeda neid a`la kommentaare, mida siin üksteise kohta kirjutatakse (See ei käi ainult nende eelnimetatute kohta).
Tublid EESKUJUD, olge siis noorematele ja vähem tublimatele tõesti EESKUJUDEKS ja omavahelisi suhtlemise probleeme võiks normaalselt mehemoodi omavahel arutada ja kui päris kaksi hakkama ei saa, võtke abimees kampa (pöörduga nõustaja poole kui muidu ei saa). Kas on vaja siis kohe kõike välja karjuda, mis sülg suhu toob????
Vastik hakkab juba sellest plikade moodi kemplemisest, kes kui loll on või pole
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>katsi
MemberLOOGIKA … vaata pakil olevat kaloraazi ja valkude ning süsivesikute sisaldust!
Kõik oleneb-oleneb-oleneb … kohuke suht rasvane ja süsivesikute rikas … hommikul täitsa nämma, peale trenni ka vahest hea ampsata.
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Minu arust jogurti kohta sa eile juba küsisid

KOhupiim … super hea … ise sööks 6 korda päevas … oleneb jälle vastavast tootest … kreemides palju süsivesikuid ja paki omad … ja seda juttu on siin enne ikka metsikult olnud, tee paar OTSINGUT ja saad vastuseid sadade viisi … lugesin täna foorumeid pea 6 tundi … aega võttis, aga olen targem.
Jooge piima poisid … vasikad joovad ka
Memberhttp://adsl2153.estpak.ee/dieet.php
vaata sealt, peaks kasu olema
katsi
MemberNo kuule, mis mõtet endale sellist hübriidi muretseda ja vaevalt seda kuskilt odavamalt leiad, see mingi uuem variant, ma pole seda kuskil varem näinud. Osta siis pigem ratas endale, mis nendest kätest ikke niisama pendeldada. Tavaline cross ikka tunduvalt tõhusam … ma arvan niii
… eks rahakott otsustab, kumba tahad
katsi
MemberSeda masinat kutsutakse ellipsiks ja selle odavam variant (koduseks kasutamiseks) peaks isegi Halensis müügil olema. Vaevalt sa endale mingit 20 tonnist osta tahad. Häki natuke netis ringi, küll leiad. Otsing
katsi
MemberMina soovitaks ka minna kohe julgelt jõusaali ja otsida sealt TREENER ülesse. Küll tema juba teab, mida ja kuidas täpselt tegema peab. Tänapäeval peaks kõikides vähegi normaalsetes kohtades treener “mingi aeg” kohal olema ja küll ta ka muude asjade (toitumine jne) kohapealt soovitada oskab.
Natuke paha on vaadata uusi nägusid trennis, kes vägisi punnitades püüavad raskusi tirida ja sikutada, saamata üldse aru, mis asja nad teevad. Mõnikord saan mõne kuti peale lausa pahaseks, kes siis suure hurraaga oma tüdruku või sõbra on trenni kaasa vedanud ja siis kuhjab talle kõige metsikumad raskused. Ime et sellel viimasel mingit edaspidist trennisoovi ei teki.
Vähemalt leidub mõni vanem treenija, kes uuele natuke nõuandeid jagab:)
PS! Mina kaitseväe nooremallohvitserina võin väita, et eks seda jõudu läheb vahest natuke ikka vaja … näiteks relva laadides
katsi
Memberno alguses on see vägagi normaalne … ega siis sedasi kogu aeg. Esimese nädalaga võtavad mõned rullemad lausa 2-3 kg maha, pärast ikka 200-500g kaupa
Member6.45 ärkan
7.00 söön
8.00 tagasi magama
11.00 ärkan ja võtan väikse ampsu
11.00-13.00 Istun arvuti taga
13.00 söön lõunat
… siin silkan kuskil ringi
16.00 väike amps
17.30 joon mingit valgujooki
19.00 ähin trenni teha
21.15 mugin kohupiima
23.00 magama
väga lihtne
MemberIse söön Kiivika soovitusel no 1 ja mulle sobib väga, maitse on ka hea!
On küll veits kallim kui teised, aga seal on liigesetoit ka sees, nii et seda ei pea lisaks tarbima kui probleeme on!
oktoober 22, 2004 at 6:50 e.l. in reply to: Peavalu trenni ja pingutuse ajal või järel, pingepeavalu #41269katsi
MemberSuur ülekoormus, vale toitumine, väike uneaeg, kohvi, tubakas, vererõhk, ma arvan et põhjuseid on liiga palju, et keegi nii oskaks abi anda … nii et ka mina soovitan arsti juures väikesel läbivaatusel ära käia
katsi
MemberNõmme on normaalse asukohaga …tallinnas, aga õhtutui on nii puupüsti täis, et ujumisest küll eriti midagi välja ei tule … muidugi hommikupoolseid aegu ei oska kohe kommenteerida. Nädalavahetustel on ka rahvast enam-vähem, enne kella 13 on hea, aga pärast seda kisub asi jälle käest ära!
??:”>katsi
MemberTavaliselt öösel 7-8 tundi, vahest ka vähem ja kui sellest on nädala sees väheks jäänud, siis nädalavahetusel kindlasti rohkem … organism annab kohe tunda kui uneaeg piisav pole olnud
??:”>AutorPostitused