katsi
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
katsi
MemberNo hommikusöök on kuskil 10ajal,oode nii 12ajal,siis lõuna u. 15-16.Siis trenn,koju jõuan tavaliselt 19ajal ja siis sööngi õhtust!No siis minu arust täitsa hea
“>Õhtu kodujuust mingi kalaga ja teraleib,2õuna või omlett
Mina ampsaks õuna pärast trenni teel koju ja su õhtusöögil pole ka midagi viga.
Söö natuke mingit värsket asja ka juurde (tomatit/kurki/brokolit) … mõjub seedimisele paremini.
Omleti võid teha ka ainult munavalgetest või siis näiteks 1 muna+ kaks valget!
Muidugi soovitatakse õhtul vähem süsivesikuid tarbida, kuna need muutuvad rasvaks kui ennem magama minekut ära ei kuluta, aga kui sa seitsme-kaheksa paiku õhust sööd, siis pole hullu.
Mina arvan, et täitsa normaalne on nii toituda, ei peagi päris äärmustesse laskuma nagu siin vahel soovitatakse. Parem natule süsivesikuid piirata ja kaal kukub tasa ja targu kui mingit hullu kava järgida ja sellest kiirelt siiber saab.
Mina soovitaks õhtul vahest vahelduseks näiteks väherasvast kohupiima (rosina/vanilli/maitsetu koos 200g marjadega) … 250g pakid müügil igas poes või siis tee värskest tomatist/kurgist salatit koos kodujuustu ja krabipulkadega /tuunikalaga. Kastmeks nat jogurt.
Jaksu ja ära toitumisel friiklikult üle pinguta … kuula oma keha ja nii saad kõige paremini aru, mida vajad.
katsi
MemberVähemalt see ees pool pakutud kava puhul seda küll eriti karta ei tohi ja ega lihast ei kasvata ainult söödud valk — (võin ju süüa kas või 300g päevas, aga kui ma trenni ei tee, siis ei tule miskit juurde).Vale arvamus.
Osa valgust kasutatakse lihaste ehituseks, osa viiakse organismist välja neerude abil, osa muudetakse rasvadeks vastavalt vajadusele ja ladustatakse. Seda reguleerib organism ise, mida milleks ja kui palju.
Aga no mida mina sellest tean.
ma mõtlesin siin, et ega ainult valgu söömine lihast kasvata kui (jõu)trenni ei tee … pekki tuleb muidugi juurde ka ainult valgu söömisest kui kaloreid rohem sööd kui ära kulutada jaksad
katsi
MemberMõõda rasvaprotsent ära ja tee seda mingi aja pärast uuesti. See peaks kõige parem lahendus olema.
Ma arvan, et selgeltnägemisega ei tegele siin keegi ja ei tea ka täpselt kui aktiivne su päev või trenn on
“>Kui tõesti väga hull on , siis vähenda oma kaloraazi, eks siis näed, kas hakkab mõjuma. Või tee rohkem aeroobset.
See kilo ei tohiks küll mingi näitaja olla.
katsi
MemberPõhiliselt kasvatavad massi üleliigsed rasvad, mis on saadud rasvastest toitudest või kulutamata jäänud süsivesikutest ja valkudest moodustunud rasvad.No ma pole päris nõus, ega see naiste kaal ka ainult rasva arvelt tõuse või siis kui titt punus
“>Ikka tuleb lihasest ka, muidugi mitte nagu meestel, et kohe mühab igal pool, aga siiski tuleb. Vähemalt see ees pool pakutud kava puhul seda küll eriti karta ei tohi ja ega lihast ei kasvata ainult söödud valk — (võin ju süüa kas või 300g päevas, aga kui ma trenni ei tee, siis ei tule miskit juurde).
Et naistel lihas kõvasti kasvaks on ikka päris rasket trenni vaja kui su testestorooni tase just meestega samal tasemel pole. Palju oleneb ka su enda kehatüübist.
hommik: puder,banaan,võileib,tee
väga hea kui võileib (mitte sai) on korraliku kattega (sink+juku juust)
Lõunaoode: jogurt või puuvili
Ka hea kui sa just poolt kilo jogurtit ära ei söö. Mingist 250g peaks piisama. Aga need jogurtid sisaldavad päris piraka hulga süsivesikuid, mis aga hommiku poole ei tohiks kurja teha.
Lõuna: praad või supp,keefir
Hea kui valid väherasvase liha/kala + juurvili+kartul/riis/makaron + täisteraleiba.
Kindlasti väldi igasuguseid kastmeid ja rasvaseid suppe (rosolnik jne).
Õhtu kodujuust mingi kalaga ja teraleib,2õuna või omlett
Mis kella ajal sul see viimane söögiaeg on? Kas sa teed trenni enne või pärast õhtusööki ????
Minu arust võiks üks väike toidukord veel olla, aga see oleneb, mis kell sul need toidu ajad üldse on
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>katsi
MemberOh … kui sa lõuna ajal käid väljas söömas, siis ega see kord päevas nii hull pole … ära võta lihtsalt rasvast liha (pigem kana ja kala ja veiseliha) ja väldi igasuguseid böstrooganoffe ja muid jahukastmeid
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Vali rohkem värsket salatit toidu kõrvale, täisteraleiba.Kui meeldib rühmatreening, siis soovitan ikkagi bodypumpi … hea lihastreening. Ise ei harrasta, aga olen proovinud ja kuulnud harrastajate poolt ainult kiitvaid sõnu
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Võta esialgu üks tund pumpimist lisaks, eks siis vaatad, kuida edaspidi meeldib … mõjub kindlasti 
No siin aitab ikagi jalatreening ( Pumpimine sisaldab seda ka )… lokaalselt rasv ei kao … see nõauab aega ja kannatust …
Minu mees on ka suur nigu karu ja armastab liha, aga sööb minu kana ja kala toite hea meelega ..Ka kodus saab lihast väherasvaseid ja häid toite teha. Näiteks Sõpruse Hyperrimis/Stockmanis on väga väherasvane veisehakkliha müügil. Kastmes kasuta rohkem maitseained koore ja rasvase piima asemel. Kotlettide asemel tee hakklihapalle ahjus … Väga hea on veisefilee
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Võtab küll aega ja veits otsimist, aga kui tahad, siis leiad netist väga palju maitsvaid ja tervislikke toite.
katsi
MemberTere !
No suitsetamise ainuke positiivne külg ongi see, et ta pidi soolestiku tööd kiirendama
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mina jätsin ka … aasta ja 3 kuud tagasi suitsetamise maha ja võin öelda, et noh eks seda kaalu algul ka veit tuli, aga organism vajab harjumist ja samas ise ei saa võib olla aru, aga natuke näksimist tuleb ikka juurde:)
HEA LAHENDUS: Kirjuta mingi aeg KÕIK üles: mida sööd, palju sööd ja kuna sööd! Mind aitas imehästi.
Toitumisest ja trennist ning toitumisest enne ja pärast trenni on siin foorumis palju räägitud. Kõige parem on ikkagi tellida endale toitumiskava. Mina sain oma kava kunagi Kadri käest. Muidugi võib juhtuda, et see sulle 100% ei sobi, aga mida aeg edasi, seda rohkem õpid oma keha tundma ja saad ka aru, mida ja kuna süüa. Mina soovitan toitumiskava tellida, sest see 350 krooni pole ju tegelt teab mis summa … eriti kui arvestada seda, et sa tõesti saad ka tulemusi, mitte ei nikerda aastaid põlveotsas midagi valmis ja see sind mitte kuhugi ei vii
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kõhupekk ja sangad
… kõigest rasvast vabaned ikkagi ühtlaselt ja kipub pigem nii olema, et rasvad kaovad ülevalt alla … et ülakeha ennem ja siis lõpuks need vanad kirutud puusad ja reied!TRENN … mina soovitaks sulle küll pigem lisaks kaks korda nädalas jõusaali. Võin jälle oma kogemusest öelda, et aeroobne treening (jooks/aeroobika/kiirkõnd) on küll head ja kulutavad pekki, aga kui sa tahad püsivaid tulemusi ja kobedat kanni, siis jõutreening on selleks hea lahendus. Muidugi võib asendada ka näiteks ühe jõusaali ka bodypumpimisega. Ja ära karda, et sa metsikult lihastesse lähed. Mina teen trenni naisterahva kohta päris korralike raskustega ja nüüd juba terve aasta
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ja söön korralikult valku ja olen isegi kreatiini mingi aeg tarvitanud (kes ütles, et naised nii ei tee???) … lihas on täitsa aimatav, aga ikkagi täitsa naiste lihas … ei mingeid üüratuid lihasmasse
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Soovitan siit Amazonist võtta naiste algajate kava ja seda kaks korda nädalas teha või küsi kohe jõusaali treeneri käest.
Ka trenni vabal päeval võib süüa nii nagu tavaliselt. Mina viskaks igasugused hakkliha kastmed oma menüüst üldse välja … eriti õhtuti. Pigem näiteks mõni mõnus juurvilja wok broileri filee ja pruuni riisiga. Kui toitumiskava muretsed, siis on ka vabade päevade kohta kindlasti soovitused olemas.
Nii et ära karda … hakka aga otsast peale ja lase käia … karta pole midagi ja kindlasti on kõik nõu ja jõuga abiks … mina kindlasti
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>päikest
katsi
MemberVõta pakk kohupiima (väherasvane rosina/vanilje jne) … ega siis söömata saa jätta
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ja see 35g süsivesikuid, mis sa kohupiimast saad, sind paksuks küll ei aja
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ise söön ka peale trenni suht hilja 21:30 – 22:00 … pigem on probleem siis kui ei söö … ma ei saaks öösel magada … hakkan kohukesi unes nägema ja ärkan hommikul kell viis

Nii et võta mõnisada grammi kodujuustu, kohupiim või tee endale väike salat tuunikala (krabipulkadega) ja tomati/kurgiga … nämma
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>katsi
MemberNjaa … mina olen selle huvitava kaubanduskeskuses tasuta mõõtmist pakutava aparatuuriga vägagi lahedaid tulemusi näinud

Esimesel korral oli näit mingi 20% … “ikka väga madal” … muretses mingi onu ja andis mulle paberilehe koos telefoni numbriga …
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Paar nädalat hiljem kohtasin selliseid samasuguse aparatuuriumiga tädikesi ja jälle samas kaubanduskeskuses … tahtsid kolekangesti mulle seda massina värki tutvustada, ega ma polnd siis ebaviisaks ja võtsin hea meelega vastu … aga oh sa pühhade müristus … mu sisemine nn pekiprotsent oli nüüd 35% … vahele oli jäänud kaks nädalat väga korralikku trenni ja toitumist (nagu ikka) …
nii et värisege kõik kui te seda protsenti mõõdate, see on abosoluudselt megatäpne aparaat ja näitab teie vormi üli täpselt … seda on kindlasti ka juba kosmonautide peal mitu korda katsetatud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>katsi
MemberNo mida nüüd mina tean, aga ikka palju kenam on vaadata
ilusat lihast, olgu ta siis kasvõi natuke väiksem … kui mingit ilget lihamäge, kellel suur kõht ees
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>katsi
MemberOtsi netist imepurgike “õige toitumine” + tarbi sinna juurde iga päev lisandit “mõõdukas liikumine” ja ongi tulemus käes
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui lisad segule veel iga päev suure tüki järjepidevust, siis saadki he tulemusega:)
Ühesõnaga …. on selline kollane kast FOORUMIst üleval pool, kuhu võid trükkida näiteks sõna “toitumine” ja sealt saad päris palju huvitavat ja kasulikku lugeda!
Ega keegi sulle mingi muud lahendust nagunii sülle ei tõsta kui …. kulunud fraasid (mis ime ime, ikka veel toimivad) … piira rasva tarbimist, rohkelt kiudu, vähemalt 3 söögikorda + kaks väiksemat vahepala …. rohkem valku … rohkem liikumist … jne jne
katsi
Membermina käin ka ainult naiste pärast jõusaalis
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>katsi
Memberüks kott on ka ZELLUS olemas
katsi
Memberjärsku aitaks selleks korraks???
Rebane kustutab asjad ära ja kogu muusika selleks korraks
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> …… mina ei saa üldse aru, miks ta siin nii palju plõksida laseb? Kui mina oleks nn JUMAL, siis ma isegi ei vaevuks igasuguseid äälikuid ette hoiatama , et ma nende “olks”, “tnx” jms ära kustutaks.
Nii et +14 ja muud, kes veel ei oska kirjutada (mina ka perfektselt ei oska
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>)… emakeelt õppima !!!!
Ja siis siia harjutama …. siin oli neid tegelasi küll, kes parandama hakkavad ja saavad endale uue tiitli “kirjavigade parandajad”
Kõigile rahulikku uut aastat ja olge positiivsed …
MemberMehele kott sidrunimaitselist pulbrit
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Emale soojad sussid
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Isale … pakk kohvi ja kommi!
Endale … midagi eriti head ja õige magusat …
Memberhttp://www.alfa2006.ee
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused