katsi
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
katsi
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/happy@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>katsi
MemberHmm … mõtlesin ka veidi halada, aga …
POSITIIVNE
Raha leiab toidu jaoks alati
Töökoht maksab kõik trennid kinni (kui vaja, saab alati eesti targematelt ninadelt tasuta nõu ja õpetussõnu).
Mees toetab kahe käpaga.
Mott tõuseb iga päev.
NEGATIIVNE
* Tervis sakib viimasel ajal natuke, aga küll soojemate ilmade tulekuga jälle jonkus saab.
* Kahjuks ei jõua kõike teha, mida tahaks.
* Kanafilee tekitab juba pikemat aega järgnevaks 12 tunniks iivelduse. Veiseliha on võimatu süüa, kuna pärast läheb breketite puhastamisele mõnus tund. Valgulistest söön enamjaolt kala ja piimatooteid
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>* Täna avastasin, et pole ma nii Michelini mehike midagi — täitsa tavaline naine – kõhul on veits lihast, muidu täielik sulavõi ja kont
MUL POLEGI ÕIETI LIHAST … kuhu on küll kadunud ….* Kaalu allavõtt on ka rindadele kahandavalt mõjunud – jään ilma oma D korvist
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Lõpuks kõristan ploome suka sees!!!* jaa nii edasi – jaa nii edasi!!!
NUUKS
??:”>juuni 8, 2006 at 6:48 p.l. in reply to: Tänasest algab registreerumine suvisesse EKFL laagrisse! – LÕPPENUD #85454katsi
MemberHuvitav mis eksamid on keset juulit – 17. – 23.juuli – ega juhuslikult kuud segi ei läinud?Kuna Katsi õpib hetkel eludepäästjaks, siis veedab selle nimetatud nädala parameediku eksameid tehes …
katsi
MemberOH, mis probleemid
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> , aga …kui Sa mõtleks natuke loogiliselt, siis leiva pakendil on mõeldud kaalu ikka enne röstimist … ega süsivesikud ja valgud ning rasvad rösrimise ajal kuhugi kao, see ikka VESI

Sama kehtib ka kõige muu kohta … kui külmutatud kalal ja näiteks brokolil on peal kirjas, et 100 kcal sisaldab x kc, siis see tähendab ikka nende külmutatult sisaldust, mitte seda kui sa nad ahjus ära küpsetad

Jätka samas vaimus, võid varsti teadustööd kirjutada
??:”>JAksu, aga ära üle pinguta
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 8, 2006 at 3:35 p.l. in reply to: Tänasest algab registreerumine suvisesse EKFL laagrisse! – LÕPPENUD #85436katsi
MemberJah … tahaks VÄGA VÄGA tulla, aga kahjuks peab laagrinädalal portsu eksameid tegema
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ja vabastust neist ei saa 
Aga kes vähegi saab, haarake tormi võimalusest kinni
??:”>katsi
MemberHmm … mul on see KONTO olemas. Reidipedeks ma ennast ei pea. No mingit feimi ei korja ja siin oma KONTOT ära ka ei mainiks
??:”> , aga … lihtsalt hea koht suhelda. Eks see rohkem igaühe enda asi
katsi
MemberKõige targem on näiteks koormustest ära teha, siis saad teada, kas oled õieti treeninud või rääkida mõne tasemel treeneriga, temalt saab ka kindlasti nõu.
Lahendusi võib siin pakkuda mitmeid. Aga kas need Sinu jaoks õiged on. Eks Sa ise tunned oma keha kõige paremini.
Tee pikem puhkus (2-3 nädalat) ja vaheta treeningkava jms. Järsku oled samast kavast tüdinenud ja keha annab sellest märku. Paha ei tee ka perearsti külastamine – väike kontroll ei jookse mööda külgi maha
katsi
MemberKui naistele normaalse pikkusega olemas oleks, mitte põlvini, siis oleks täitsa nõus muretsema.
katsi
Memberhttp://www.sloleht.ee/2006/03/25/sookjook/194357/
AGA ÄRA USU KÕIKE, MIDA LOED
katsi
MemberKui jutt on sellest samast sarjast, mis ka mingi aeg tagasi soomest tuli, siis ega seal see mees-naine ei võida, kes kõige rohkem saates kaalu alla saab, vaid hääletuste lõpuks jääb neid veel 3, kes pidid pärast kodus veel kuu aega (vist oli) omal jõul vastu pidama. JA võitja selgitati välja hoopis valemiga, mis võttis arvesse ka keha algmassi. Aga kes võitis??? Nime enam ei mäleta, aga mees, kes teiseks jäi, oli kohe kindlasti hoopis teine inimene – välimuselt.
Kahjuks jah … vaevalt inimene, kes enda eest kunagi hoolitsenud pole, peale kerget muutumist seda tegma hakkab. Inimesed lähevad paksuks ikka söömisest, mitte raskest elust. Hambad ei kuku suust kui neid korralikult pesta jne. Suht mõttetud sarjad minu arust.
katsi
MemberImelik — minu mees ei ütle küll ühtegi paha sõna, et ma kiisumiisu pildi desktopile panin
??:”>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>katsi
MemberKui arvestada neid igasuguseid bosniaid ja horvaatiaid ning nende kokkumängu, siis 90% kukub see võit kuhugi sinna paika. Kuna ise pole lugusid kuulnud (va soome), siis … pakun TAANI
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 20, 2006 at 6:26 p.l. in reply to: Tänasest algab registreerumine suvisesse EKFL laagrisse! – LÕPPENUD #83861katsi
MemberHmm… aga mina pole ju mingi sportlane … lihtsalt ala harrastaja
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> , samas meie “klubi”
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> EKFL i liige on???Kas siis saab ka osa võtta ????
katsi
MemberMina soovitan mõtlemist piirata … haigetele asjadele mõtled edaspidi 3 x nädalas max 30 min korraga … annab ikka tulemusi küll!
“>katsi
MemberEks inimene kulutab kõige rohkem sellele, mis tema jaoks primaarne
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ja kui rahakott soovituni ei ulatu – tuleks soove muuta või leida odavam alternatiiv.
To Compu … aga uuri välja, missugused oleksid odavaimad variandid ja pöördu oma kava koostaja poole ning küsi järgi, mida võiks sealt nendega asendada. Kindlasti leidub muu võimalus – alati leidub
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kas see just parim on ??? Vot seda ei tea. Aga kui Su rahakott ei võimalda toitumiskava järgi toituda, siis pole sellest kavast ju mitte mingit kasu.AutorPostitused