Kats23
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
jaanuar 11, 2013 at 7:02 p.l. in reply to: Toidulisandid väsimuse vastu trennis peale tööpäeva #334554
Kats23
MemberÜldiselt lähen trenni 2 tundi peale tugevat lōunasööki, peale trenni kohe puuvili sisse. Mida vōiks selle vahepealse aja sees tarbida, et powerit jaguks ka trenni ajaks?
jaanuar 11, 2013 at 3:11 p.l. in reply to: Toidulisandid väsimuse vastu trennis peale tööpäeva #334539Kats23
MemberToitumisega kōik korras, toitun kava järgi, aga ikkagi kipub peale tööpäeva trennis väike väsimus tekkima.
Kats23
MemberKui keeruline on tehe toitumiskava laktoosi all kannatavale?
Kats23
MemberIkka Tallinn
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kats23
MemberAsi ei seisa selle taga.
august 3, 2012 at 12:55 p.l. in reply to: III Eesti meistrivõistlused Athletic fitnessis – NB! Muudatus võistluse toimumise ajas! #321135Kats23
MemberPikkus 170, kaal 54. Kuidas ka pole püüdnud, aga seda kaalukest juurde ei tule.
august 3, 2012 at 12:44 p.l. in reply to: III Eesti meistrivõistlused Athletic fitnessis – NB! Muudatus võistluse toimumise ajas! #321132Kats23
MemberLihtsalt seda juttu ja pilte vaadates tekib tõsine huvi asja vastu. Eks paistab, kas asi jõuab ka reaalsusesse või jääbki vaid unistuseks.
juuli 31, 2012 at 3:47 p.l. in reply to: Team Kiivikas – Saage tuttavaks Teami uue liikme Madisega (Karm lugu)! #320929Kats23
MemberMillal uus ülevaatus tuleb?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kats23
MemberIse asun Tallinnas, ennekõike tahaks, et keegi hindaks mu kehatüüpi ja annaks hinnangu ning kas saaks üldse asja. Aga tänud info eest!

Kats23
MemberMinul sama asi, aga arvan, et see loomulik
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kui sööma hakkad, siis pane midagi lohvakamat selga, siis ei paista välja:DKats23
MemberMa olen ka seda mõelnud, et rasva on kõige lihtsam sisse ajada, aga tegelikkuses ei tundugi see nii väga lihtne. Kala fänn ma väga pole, muna ja piimaatooted vist on rohkem valguallikad. Mõtlesin, et ehk aitab pähklite nosimine.
Kats23
MemberMmmm, peab vist poodi minema:P Avokaadot pole varasemalt üldse proovinud, vaatame kas ka maitseb..
-
AutorPostitused