katis
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
aprill 9, 2011 at 4:43 p.l. in reply to: Keha proportsionaalseks pärast anoreksiat – trenn ja söömine #296607
katis
MemberVabandan, aga kui on olnud toitumishäire, millel ka hetkel järelmõjud tunduad olema, siis targem oleks ehk professionaalset abi otsida, et endaga ära leppida ja mitte hulluda süümekates aeg-ajalt patustades? Kui sa just lavale ei pürgi, siis vaevalt see kommikene, paar või siis kord nädalas šokolaadi sulle suured pekilisad kintsudele toovad. Tundub, et sul on ülimeeletu hirm paari lisakilo ees. Võta elu pisut vabamalt, sa ei saa elu lõpuni nii moodi muretseda.
katis
MemberKes tunneb komadest puudust, siis palun ,,,,,,,,,,,,,,, siin teile hunnik komasid
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Eksimine on inimlik ja mu arust need komad on jube keerulised elukad. Kord sinna sobib ja siis jälle tänna ei sobi, kuigi võiks sobida
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kuigi tegelikult pole teemaalgataja üldse pidanud silmas seda, et arutelu võiks viia komadeni
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mis aga puutub siin väljatoodud teemasse, siis kuidas see oligi.. nagu küla koerale nii ka koer külale? Või oli see vastupidi
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ?katis
MemberJätan meelde
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Tänud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>katis
MemberJõutõmme, kükid jm ei tohiks bodypumpis tehtavatest ometigi erineda?
katis
Membermul umbes sama probleem. ei julge minna jõusaali, sest ma ei oskaks seal midagi teha ja kardan, et oleksin lihtsalt naerualune seal oma saamatuses.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma arvasin ka, et ei oska. Kuni tänase hommikuni. Vaatasin siis siin kavade all pisut ringi ja, kuidas mida millel teha ja lihtsalt võtsin kätte ja läksin jõusaali. Muidu oli täpselt see, et vaatasin ringi ja mõtlesin, et mis asjad need on. Hunnik raudkolakaid ja pagan teab, mis nendega teha. Kui saali jõudis, siis vaatasin, et oo, üks tuttav masin, teine..kolmas jne. Enamustele sain pihta, et mis millega teha. Muidugi iseasi on õige tehnika.. Aga loodetavasti väga puusse ei pannud. Seal, kus mina käin, olen jõusaali treenerit vist 1,5 kuu jooksul 1 kord näinud
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga too hetk polnud plaanis masinatega tutvuma hakata. Nüüd aga on ja õnneks mingi hetk tulemas personaaltreeneiga jutuajamine ka, siis loodan, et ta suunab mind õigele teele
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Mis ma tahan öelda, on see et.. Ära karda. Vaata siit samast, mida mingisuguse masinaga tehtakse ja küll saalis ka mingi äratundmisrõõm tekkima hakkab. Kui kardad neid “hahaha, whatta loser” pilkusid, mine sel ajal, kui inimesi vähem. Igatahes täna polnud jõusaalis õnneks eriti kedagi seega sain pisut omaette ringivaadata ja toimetada
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>katis
MemberRääkisin paari tuttavaga ja neilgi kogemused, et algul on kaal tõusnud. Ju siis nii peab ja kõik. Loeb ju siiski see, kas sa näed peeglist paranemist, kas mõõdud ehk vähenevad, riided istuvad paremini seljas. Ma olen viimasel ajal arusaamiseni jõudnud, et olen pigem 10kg raskem, aga vormis, kui et 10kg kergem ja täiesti vormitu (nagu hetkel).
katis
MemberKüsiks, kas need mõõtjad, mida tuleb käes hoida (käed ettesirutatult) näitavad siiski vaid ülekeha % ? Kus üldse saab lasta mõõta nt tangidega?
katis
MemberEga ma ka algul käisin 2-3 korda nädalas
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Hiljem siis juba rohkem ja nüüd vahel veelgi rohkem. Aga viimased kuud on kaal seisma jäänud.katis
MemberMa alustasin Step&body, bodypumpiga, edasi combat, vesiaeroobika erinevad stiilid. Nüüdseks ikka pumpi, combati, fatburni tundide peal. Igatahes, mida klubil pakkuda on olnud, seda olen ka teinud.
katis
MemberMa nüüd miskit toitumisealaselt öelda ei oska, sest ma ei suuda isegi seda paika saada, aga.. Kui ma alustasin kord spordiklubi külastustega, võtsin kuuga esialgu 2kg juurde. Läksin ka 2 kuud peale sünnitust trenni. Et siis kuuga tuli 2kg juurde ja 8 kuu pärast oli kaal kokku 5,5kg võrra langenud. Et ehk lohutab
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kuigi samas, mu trennide arv tõusis lõpuks 5-le korrale nädalas.katis
MemberAaaaaitääääh
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ootan pühapäeva kannatamatult
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>katis
MemberMu vastus tuleb veelgi hiljem ja kasu vast kellelegi sellest pole enam, aga ütleks ikkagi, et kõik oleneb taas treenerist. Ma sattusin treeneri otsa, kelle trennid algul tundusid supermõnusad ja toredad. Mida aeg edasi, seda suuremaks ja mõttetumaks tema lahmimine trennis läks. Nii saalis kui ka vees. Kui treener on asjalik, siis aqua zumba on väga mõnus ja ka lõbus, aga kui keegi lahmib ees käigu pealt miskit kokku, siis arvatavasti ei tõmba enam sinna trenni. Trenn ise aga jah, on lõbus. Kas ka maksimaalselt tõhus..
-
AutorPostitused