Katariina76
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Katariina76
MemberPakun, et tegu on ületreeninguga ja keha üritab siin ellu jääda. Lisaks ei koormaks end üldse liigse aeroobsega. Kui oled inglise keeles lugeja, võin laenata raamatut “The New Rules of Lifting for Women: Lift Like a Man, Look Like a Goddess“, kus soovitatakse keskenduda tõhusale jõutreeningule ja aeroobse võib pigem üldse ära jätta.
Alljärgnev jutt lehelt http://chriskresser.com/why-you-may-need-to-exercise-less Seal edasigi samal teemal.
“Overtraining has been shown to affect blood levels of important neurotransmitters such as glutamine, dopamine and 5-HTP, which can lead to feelings of depression and chronic fatigue. The stress caused by intense, excessive exercise can negatively affect the hypothalamic-pituitary axis, possibly causing conditions such as hypothyroidism. Hypothyroidism is known to cause depression, weight gain, and digestive disfunction along with a variety of other symptoms. As we know, high stress in general can cause symptoms of hypothyroidism, and the stress caused by excessive, intense exercise is no exception.
Another major effect that extreme exercise has on our bodies is an immediate increase in cortisol, the hormone that is released when the body is under stress. Heavy-resistance exercises are found to stimulate markedly acute cortisol responses, similar to those responses found in marathon running. Chronically high levels of cortisol can increase your risk for a variety of health issues, such as sleep disturbances, digestive issues, depression, weight gain, and memory impairment. Excess cortisol also encourages fat gain, particularly around the abdomen.”
Katariina76
MemberMa ei julge neid õlaharjutusi üldse enam teha. See neetud kangiga svung, mis olevat väga hea harjutus, teeb nii vastiku peavalu, et ma tõesti enam ei katseta. Ebanormaalne on peale igat trenni Ibumaxi süüa ja sageli tuleb peavalu isegi peale mõju kadumist tagasi. Nädal tagasi käisin Pilatese trennis, kus terve trenn vehiti palliga (trenn ise oli ka muidugi päris pingutust nõudev, mis võis ka asja halvemaks teha), eriti asendis “käed üle pea” ja mul valutas pea 5 päeva peale seda! Vastik!!!
Neid hantliga üles surumisi saan tegelikult mõõduka raskusega teha, aga enne käin spordiarsti juures ära. Vaatan, mis ta kostab.
Katariina76
MemberSuur tänu lingi eest, ROtter. Järgmisel lehel on ka juttu sellest, et saalides on kontsenteeritult igasuguseid inimeste poolt levitatavaid haigusetekitajaid.
Kuna jõutreening on mu sageli haigeks teinud ja immuunsus polnud ka enne jõutreeninguid just suurem asi, pean vist rohkem üldisele tervisele mõtlema ja õues liikuma hakkama. …mis ei välista muidugi mõnda kükki või kätekõverdust
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Katariina76
MemberJaa, minu arust on ka veenilaiendid. Minul on need mõlemal jalal opereeritud ja pärilikud ka. Pöördu näiteks dr. Evo Kaha poole. Riikliku praksise aega pole peaaegu võimalik saada, kui erakas saab teda kätte Seksuaaltervise kliinikus
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ka seal saad pöörduda veeniprobleemidega. Isegi olen sinna taas teel…Katariina76
MemberSelle “ebamugavustundega” käib alati kaasas mingi MÕTE – mis mõte sul sellega kaasas käib? Millele sa mõtled kui jõusaalis oled ja mehed ümberringi?
No uuele naisnäole pööratakse lihtsalt liialt tähelepanu ja vahel on see tähelepanu selline seksistlik-šovinistlik, mis paneb tundma, et ehk trügingi meeste maailma? Ehk polegi kena tagumik uppis siin meestekarjas jõutõmmet teha ja peakski supipoti taha taanduma? Ma arvan, et kui saalis käivate meeste poolt on aval “tere tulemast” suhtumine, siis ebamugavustunnet ei tekigi. Aga kui vahtima ja kommenteerima hakatakse, siis on vastik.
Katariina76
MemberMa arvan, et kui sa ei tea masinaidki, sul pole kava ega aimugi, mida neil teha, siis pead kindlasti algatuseks kasutama treeneri teenuseid. Saad tehnika käppa, kava ka ja siis anna minna!
Katariina76
MemberMa saan aru küll sellest. Tunnen ennast ka väga ebamugavalt kui mitte sisse harjunud ajal saalis harjutan. Eriti valab õli tulle kui mõni piitspeenikesete jalgadega matšo tuleb küsima, miks ma jõutõmmet teen? No huvitav tõesti, miks??? See polevat naisele sobilik ja lisaks olevat mul vaja jalapressil mõned kettad maha võtta… Ja kui ma eeldan õigesti, et sellise suhtumisega meeskodanikke on veel ja veel, siis muutub nende keskel tõesti trenni tegemine ebamugavaks. Pole muud kui kava ette võtta, harjutuste tehnika kasvõi siinse harjutustepanga abil selgeks teha ja selg sirgeks ajada! Mingu nad kuu peale! Mina käin nüüd juba aasta aega samal ajal trennis ja kõik on minuga harjunud ja aktsepteerivad mind kui samaväärset trennitegijat.
Katariina76
MemberOleks siis vaid ühel käel, aga kahel ja juba mitu nädalat. Kangiga pole bicepsit teinud, teen seda hantlitega. Samas pole ju välistatud ka artriit. Külastan perearsti.
Katariina76
MemberViimasel korral tegin 5 kg hantliga 3 x 15 kummalegi poolele. Paremale käele oli see kerge, vasakuga sain vaevu tehtud. Kas peaks siis parema käega raskema hantli võtma ja vasakuga kergema? Nii olen varsti ju kõver!
-
AutorPostitused