Katariina
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Katariina
MemberMina olen 33-aastane naine ja ei söö ka juba aastaid liha. Küll aga söön peaaegu iga päev kala ja keedetud muna. Ja raudselt iga päev piimatooteid. Ma ei arva, et probleem oleks liha puudumine toidulaualt, küll aga kesine menüü. Tervete luude jaoks on iga päev tarvis saada toidust 1000 mg kaltsiumi. Üks tops jogurtit rahuldab ainult väikese murdosa kaltsiumivajadusest. Valku on vaja organismi normaalseks funktsioneerimiseks vähemalt 35-40 grammi päevas. Kui treenid jõusaalis, siis aga vähemalt 2 grammi iga keha kilogrammi kohta. Valgu saamiseks ilma liigsete kaloriteta soovitan süüa tuunikala (vees), üldse kala, broilerifileesinki (sisaldab ainult 1 gr rasva 100 gr kohta), 5% Juku juustu, rasvata kodujuustu, muna jne. Vegeenid söövad siis vähemalt sojatooteid, ka annavad valku mandlid ja oad. Minimaalne rasvakogus, mida organism peab päevas toidust saama, on 25 grammi, ideaalne aga 1 gramm iga keha kilogrammi kohta. Tervislikku rasva saab mitte shokolaadist, vaid rasvasest kalast, pähklitest, seemnetest, taimeõlist, tervisemunadest. Värskeid puu- ja köögivilju tuleb päevas süüa vähemalt pool kilo. Ja 6 tassi kohvi päevas on küll palju. Mina ise ei joo üldse kohvi. Ja Knorri tooted on ka kaugel tervislikkusest.
Katariina
MemberMind huvitaks ka, kuidas näolihaseid tugevdada. Kas üldine jõusaali treening mõjutab ka näolihaseid või peaks tegema mingeid spetsiaalseid harjutusi, mis põse- ja lõuaaluseid lihaseid mõjutaksid?
Katariina
MemberSuur tänu teile! Sain hulga kasulikku infot.
Katariina
MemberAitäh vastuse eest. Lugesin Teie eelmist vastust ja artiklit jõusaal ja naised. Ikkagi oleks küsimus. Olen tegelenud shapinguga ja seal on reegel, et kui treenida kõhu- ja taljelihaseid, siis ei tohi 5 tundi enne ja pärast trenni valku süüa, kuna keskkoha lihaste kasvades pidavat keskkoht jämedamaks minema. Teie koostate vist ka kuskil jõusaalis naistele treeningukavasid. Mida Teie just peenikese piha seisukohast soovitate? Kas kõhulihaste treenimisele eelnev ja järgnev valgurikka toidu tarbimine aitab kaasa peenikese talje saavutamisele või muudab talje tänu arenevale lihasele jämedamaks (nagu shapingutreenerid väidavad)? Tänan ette
Katariina
MemberPalun soovitage, kuidas peaks toituma naine, kes paar korda nädalas jõusaalis treenib ja ei taha suuri lihaseid kasvatada, vaid tahab lihtsalt lihaste toonust parandada: tahab prinki peput, ilusaid käsi-jalgu, peenikest pihta ja lamedat kõhtu. Kui mitu tundi enne ja pärast trenni ei peaks sööma ja kas valgud pärast trenni on soovitavad või mitte? Suur tänu ette, kui keegi oskab vastata
Katariina
MemberKuidas slide ikkagi r e i t e l e-s ä ä r t e l e mõjub? Mul on see probleem, et kõik liigne kipub just sellesse piirkonda kogunema. Kuidas slide mõjub – kas kasvatab lihast või põletab rasva? Või oleneb sellest kui palju aega on möödas söögikorrast (valgu ja loomse rasva söömisest)?
Ja kas võin end pidada edasijõudnuks, kui olen u aasta käinud shapingus´ning aegajalt ujun?
Katariina
MemberMida kujutab endast slide aeroobika? Mäletan, et kunagi kuskilt lugesin ja pilt on ka silme ees: harjutusi tehti nn. lindil ning mäletan veel lauset, et see stiil vormivat reied-sääred siredamaks. See on minu kõige-kõige probleemsem piirkond. Hetkel käin shapingus ja tekkis soov midagi veel proovida. Kus slide aeroobikat saab proovida ja kellele see kõige paremini sobib?
-
AutorPostitused