kasutaja987
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
kasutaja987
Memberjutujärgi vanust määrata… panid vähe mööda aga noh.. pole hullu..
et zma on ikka hea asi sain aru…
aga mida arvate ravimist -prelox- ??
kasutaja987
Memberaga mida see testo tase mõjutab??
kaitsevahendid elu jamad
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> peab niisama ka korda saama asja..näitex kas liigne valgujoogi tarvitame ei mõjuta midagi… arvan et olen sellega nats liialdanud kuna süüa saan suht vähe hetkel….
kasutaja987
Memberhehe.. endal sama jama … kasutan whey goldi ja caseini.. ja zma tablette.. need t]stavad testo taset.. aga mis see mõjutab.. mõtlesin vahel sellinse ravimi peale nagu PRELOX.. mis arvate.. ja mul hakakski ”VIST” jama siisk ui ned zma tab. hakaksin kasutama.. teglet see väga suur mure jne :S
kasutaja987
Membermina teen nii et söön ja peale sööki lahustan 5g klaasi veega ja joon sisse.. kuna pole võimalust segada kreatiini söögisisse või võtta seda kaasa kohta kus söön… sobib nii kui nii teen??? peale trenni segan valgujoogi sisse..
kasutaja987
Memberkava selline et üks nädal kõiki asju 3×6 + 25 ne seeria otsa.. tene nädal kõiki asju 3 x 12
see kava on M&F ajakirjast… ja väga hea on..
massilisajat sellex nii tihti et pole võimalust nii tihti süüa… ja siis kasutan seda toiduvahekordadena. trennipäevadel–enne hommikusööki .. hommiku-lõuna vahel.. ja peale trenni… vabadel päevadel enne hommiku sööki. hommiku ja lõuna vahel… tean et pävas peab kg kohta saama 2-4 kg.. valku. ja minu massilisajas pole piisavalt valku.. 37 g 100 g kohta..
arvate et söön liiga palju seda??
-
AutorPostitused