kassu64
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
kassu64
MemberSamasuguse ristiretke võtsin eelmisel suvel ette 5 kuuga 12 kg rasva maha.Olgu öeldud, et kui esimesed pildid tehtud said, polnud eelnevalt kuu aega jõusaalis käinud—tänu vigastusele.
Trenni tegin 5-6 korda nädalas.
ohhoo, väga suur muutus
kassu64
Membersaun?
??:”>kassu64
MemberMu ema on elu aeg selline olnud. Nüüd vanust 39 ja ikka võib süüa nii palju kui tahab.Sarnane ka minu emale !
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kassu64
MemberJa saigi reisile
kassu64
MemberVõtaksin valku ka peale jooksmist.Kas peale jooksmist siis valku koos dextroga või ainult valku ?
detsember 28, 2010 at 4:15 p.l. in reply to: Ameeriklanna jõululõuna sisaldas 30 000 kilokalorit. #284864kassu64
MemberMinule ta järgi ei jõua !Palju su kaal on siis juba?
kassu64
MemberIrw tõesti, et 11,87s jooksmiseks on vaja dopingut.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
no mis teha, kuidagi peab ju saama alla 12s joostakassu64
Memberkassu64
MemberTere!Et poeg rääkis,et tal olevat sõber kes tarvitab seda http://fitshop.fitness.ee/taastajad/0/readmore/120/
Kuna mu poeg käib taipoksis,siis rääkis ta,et see olevat kasulik.Kas see on sobilik 12-aastasele lapsele ja mis see pulber tegelikult teeb?
minumeelest on seal kõik kirjas mida see teeb ja kellele see sobib

kassu64
Memberdetsember 7, 2010 at 6:26 p.l. in reply to: SINU KÜLJES TRENNIS: (28. OSA): RAMMUMEHED MURUMETS JA MÄNNIK #283030kassu64
MemberSelg on mõlemal ikka tõsiselt lai
Ei tea kas Teil kodudes on uksed laiemaks tehtud ,et läbi mahuks?
kassu64
MemberAga kui ma täpselt 00:00 söön, kas ma lähen paksuks eile, täna või homme? o_Oma arvan et lähed eile paksuks
kassu64
Member
november 24, 2010 at 5:41 p.l. in reply to: SINU KÜLJES TRENNIS: (28. OSA): RAMMUMEHED MURUMETS JA MÄNNIK #251956kassu64
Membertabletikesi sööb see kutt küll tohutult
kassu64
MemberÜlejäänud lihaskonda pole ollagi… ja tema muretseb miski vidina pärast, mis käisest paistab.Ei ole elus rannet eraldi teinud. Teete korralikult trenni, tuleb ka ranne.
Äkki oli lihtsalt hoki/saalihoki mängija, kellel ranne peab tugev olema
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused