kassu64
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
juuni 15, 2011 at 3:09 p.l. in reply to: Olen spordiriietes, higine ja haisen ning mingid mehed vahivad mind… #305914
kassu64
Memberkassu64
MemberHead tulemused saab ka ilma kavata treenides.Arvan ka et jooksimises väga kindlat kava olema ei pea et muutusi näha aga jõusaalis võiks kava olla küll
juuni 6, 2011 at 11:32 e.l. in reply to: Säärevalu – luuümbrise põletik, väsimusmurrud (stressimõrad) #305167kassu64
MemberMul jälle jooksmisega säärane mure, et võhma nagu oleks, kuigi olen päris algaja, kuid muret teeb peale 1.5-2kmi läbimist säärtesse lööv valu. Valu ei ole siis mitte lihases, vaid nagu säärte pealpool, katsudes valutab juskui luu. See valu on vahel lühiajaline, vahel ka järgmine päev veel valutab. Valu on tunda siis nii katsudes kui ka näiteks kikivarvul kõndides, päkkadel joostes ja hüppenööriga hüpates
kassu64
MemberMida sa sellel pildil treenid? biitsa?
juuni 1, 2011 at 6:12 p.l. in reply to: Toidukordade sagedus, valgu kogus, imendumine ja mõju #304832kassu64
MemberSööma peaks korralikult
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>See tähendab siis ikkagi et 5-6x päevas ja lihtsalt väiksemaid koguseid?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kassu64
MemberPlaanis oleks osta hera80 toidulisandiks ja peale trenni manustamiseks, kas taastus shake tegemisel võiks dextro asendada suhkruste puuviljadega (õun, banaan, rosinad, datlid) kuna ma neid nii või naa peale trenni söön? Või on mõtekas ikka dextro peale ka raha kulutada?Tänud
Ma söön tavaliselt peale trenni Hera80 kõrvale rosinaid ja arvan ,et saan küll korraliku süsivesikute koguse kätte.
Niiet kui raha probleemiks siis vist ei tasu jah dextrot osta
kassu64
Memberketo?
kassu64
Membereesmärk?
kassu64
MemberSeega magas 27 tundi jutti
“> Kuidas see võimalik on….ei oska öelda (:Vot see on nüüd küll ulme
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 15, 2011 at 4:11 p.l. in reply to: SINU KÜLJES TRENNIS: (28. OSA): RAMMUMEHED MURUMETS JA MÄNNIK #293132kassu64
MemberKrt ma ei pannud mingit tögamist tähele, peab vist uuesti vaatama
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kassu64
MemberKas sa jood Hera80 piima või veega?
kassu64
MemberNo eks ta oleneb ikka sellest mitu muna omleti sisse paned
veebruar 28, 2011 at 3:49 p.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #291368