kassu64
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
kassu64
MemberIse küsin, ise vastan ?
kassu64
MemberNo täielik rõvedus igatahes.
kassu64
MemberSiin ju on ongi üks ja sama inimene erinevatel piltidel….
Sherlock teeks kiire google otsingu ja veenduks selles ise; kes seda teha ei jõua, näevad pükste üleval hoidja on identne….natuke liiga palju sarnasust?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nendel piltidel on tõesti sama inimene
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kassu64
Memberkohupiim?
kassu64
MemberTere.
kuidas sa sellest küünarnuki vigastusest taastusid? Andsid rahu? määrisid sooja/külmaga?
Ise ka peksin 2 päeva tagasi poksikotti ja nüüd küünarnukiga mingi jama.
kassu64
MemberArvan ,et Vassiljev on siiamaani selle aasta säravaim sportlane olnud küll.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> kassu64
Membermilles on palju süsivesikuid? (ehk oskab keegi paar asja nimetada)riis, kartul, makaronid
kassu64
MemberMa arvan ,et su vanemad pole väga kursis toidulisanditega (paljud vanemad ei ole) ja kui nemad sama vanad olid kui sina, siis toidulisandeid polnud olemaski. Tavaliselt kiputakse mõtlema , et kui ma sain ilma toidulisanditeta hakkama ,siis küll saad ka sina ( tegelikult neil õigus, elada saab ka ilma toidulisanditeta )
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mul oli sarnane teema algul, vanemad väga ei pooldanud toidulisandeid. Nüüd teavad midagi halba need ei tee( just vastupidi ).
kassu64
MemberLiiga jõhker triitseps
kassu64
MemberWelcome to Estonia!
Welcome to Kopli
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> juuli 9, 2011 at 11:19 p.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #307418kassu64
MemberVäga hull vend lihtsalt
kassu64
MemberKole ja 1 nõrgemaid raskekaalu tiitlimatse üldse, mida näinud olen, kus 2 tituleeritud meest on mõõtu võtnud. Tase on ikka nii julmalt langenud parimate aegadega võrreldes.Nagu kukepoks, kus toksiti üksteist 12 raundi ja jaotati viisakalt 40 miljonit EURi omavahel ära. See ei olnud raskekaalu matsi vääriline võitlus.
Õige jutt
kassu64
MemberMa just väidaks vastupidist, et kui peenike ja väike rasvaprotsent, siis lihased joonistuvad välja ja tüdrukute arvates juba, et inimene “lihastes”, mida ma kuulen tihtipeale
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaja pm nii ongi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kassu64
Memberma miski pärast kardasn et sa sööd juba LIIGA vähe
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kassu64
MemberÕhk on saastatum, sääsed ja kimalased ei suuda elada seal
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused