Skip to main content

Kaspar_

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 31 through 45 (of 46 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Minu treeningava Vol: 2 #79413
    Kaspar_
    Member

no a mis sa arvad enne teed rinda siis biitsepsit nagu Kiivika kavas on see õige? rinnaga piinad ju biitsepsi poole peale ära…?

in reply to: Minu treeningava Vol: 2 #79410
    Kaspar_
    Member

ei pea ju targemaks, loe uuesti selle lihase kurnamise kohta(kahtlesin oma väites)

jutt ei old rind+triitsepsist vaid rind+biitsepsist no näiteks biitseps enne ja siis rind, nii kyll ei saaks teha kuna biitseps ei ole enam võimeline taluma koormust mida rinnalihas vajab aga kui rind enne kui biitseps, no ma ei tea, hakkad biitsepsit tegema ja lihas pool ära väsitatud juba no vb on ka õige, pole öeld, et ma palju tean, lihtsalt yritan aru saada asjadest.

klaver kus sa seda artiklit lugesid?

in reply to: Minu treeningava Vol: 2 #79379
    Kaspar_
    Member

27 olen nojah, kuidas võtta, jõusaali olen aint mõned kuud see aasta teind aga terve elu trenniga kokku puutund, mingi kondiklibu ma ei ole.

in reply to: Minu treeningava Vol: 2 #79377
    Kaspar_
    Member

njah, ei oska kommenteerida, las targemad kommenteerivad

in reply to: Minu treeningava Vol: 2 #79374
    Kaspar_
    Member

Ei tea, pole ju näind, kindlasti ei luba, mu variant on lihtsalt Kiivika variant tehtuna selliseks nagu soovin. Saada, vaatame üle. “Wihjeteni” ma veel oma postitustega kavatsen jõuda.

Sa siis pole Kiivika kavaga nõus või?

in reply to: Minu treeningava Vol: 2 #79350
    Kaspar_
    Member

Nonii, tegin veel ühe variandi.

Kava eesmärk suurendada ülakeha lihasmassi, vähemal määral jalgu, suuremal määral biitsepsit, triitsepsit. Rind ei ole enam biitsepsiga ühel päeval ja selg ei ole triitsepsiga ühel päeval.

Esmaspäev: Biitseps, Jalg, Triitseps,

B Biitsepsile üle scottpingi kangiga küünarvarte kõverdused 3 x 8 – 10

B Biitsepsile istudes kaldpinnal hantlitega küünarvarte kõverdused 3 x 8 – 10

J Täiskükk kang turjal 3 x 8 – 10 või Jalapress 3 x 8 – 10

J Säärte sirutused ette trenazööril 3 x 10 – 12 või Jalatagaosale jalgade kõverdamine kõhuli trenazööril 3 x 8 – 10

J Säärtele pöiale tõus hack- masinal 3 x 8 – 10 või Säärtele istudes trenazööril pöialetõus 3 x 10 – 12

T Triitsepsile lamades prantsuse surumine kangiga 3 x 6 – 8

T Triitsepsile ploki alla surumine seistes 3 x 8 – 10

T Pullover ( ületõmbed ) hantliga 3 x 8 – 10

Kolmapäev: Rind, Kõht, Õlg, Triitseps

R Lamades surumine kangiga 3 x 6 – 8

R Kaldpinnal surumine kangiga 3 x 8 – 10

R Lamades hantlitega lendamine 3 x 10 – 12

K Kõhulihastele jalgade tõsted rippes 3 x max või Keretõsted kõhupingil 3 x max

K Kõhulihastele keretõsted kõhupingil 3 x max või Kerepöörded trenazööril 3 x max

Õ Lendamine hantlitega küljele 3 x 10 – 12

Õ Lendamine trenazööril 3 x 8 – 10

T Triitsepsile lamades prantsuse surumine kangiga 3 x 6 – 8

T Triitsepsile ploki alla surumine seistes 3 x 8 – 10

Reede: Õlg, Selg, Biitseps

Õ Istudes kangi surumine kukla tagant 3 x 8 – 10

Õ Trapetsile eest ülestõmbed plokiga 3 x 8 – 10

S Lõuatõmbamine ( rippes käte kõverdamine ) 3 x 6 – 10

S Ettekallutatult kangi tõmbed vastu kõhtu 3 x 8 – 10

S Ploki tõmbed ülalt kitsas haare 3 x 8 – 10

S Seljasirutajale keretõsted pukil 3 x 8 – 10

B Biitsepsile üle scottpingi kangiga küünarvarte kõverdused 3 x 8 – 10

B Biitsepsile istudes kaldpinnal hantlitega küünarvarte kõverdused 3 x 8 – 10

Mis arvate?

in reply to: Minu treeningava Vol: 2 #79344
    Kaspar_
    Member

ajasid vist biitsepsi ja tritsepsi sassi aga…

Tegelt ma ise ka ei saa aru, miks kivikas on nii teind, et üksteist mõjutavad lihased pand ühte päeva. Ja kas see on ikka õige, et teha 3 eri sorti biitseps harjutust, 3 sorti jala harjutust jne. et nagu siis ei võta ju konkreetsest harjutusest maximumi välja. Et kas nii poleks õigem ntx et 1 päev 1 biitsepsi harjutus 2. päev teine, kolmas päev kolmas biitsepsi harjutus. A no vb on ka nii õige, et yks lihasgrupp 0-ni ära piinata…?

Mis lihasele mõjub “Pullover ( ületõmbed ) hantliga” Kiivika kavast?

in reply to: Minu treeningava Vol: 2 #79336
    Kaspar_
    Member

3 päeva nädalas, aitab küll;)

in reply to: Kava 3-x paevax nadalas 45min. max ! #79283
    Kaspar_
    Member

miks eelistad 1 seeriast trenni 3-4 seerialisele? või, et see nagu tavatreeningule vahelduseks?

in reply to: Minu treeningava #79271
    Kaspar_
    Member

see on mu enda koostatud, nö algajakava, et lihasjõudu taastada, trennivaba ajajooksul on lihased nõrgenend, nüüd teen kavasse muudatused, et nagu edasijõudnum variant oleks, tegin ka uue postituse “minu treeningkava vol: 2”. kus sa oma kava yles paned PT London?

in reply to: Minu treeningava Vol: 2 #79268
    Kaspar_
    Member

no tahan ennekõike ülakeha treenida, jalad niigi normid, lisaks sellele sõidan jalgratast.

kusjuures pole ju nii hullu, iga jala lihasgrupp saab iga nädal tehtud

in reply to: Minu treeningava #79255
    Kaspar_
    Member

Rinnalihastega see teema, et jõusaalis pole vajalikku varustust, tundub, et pean jõusaali vahetama

PT London miks sa eelistad selliste seeriate asemel 1seeria ja 8-10korda?

in reply to: Minu treeningava #79234
    Kaspar_
    Member

eesmärk on lihasmassi suurendada, mingil määral.

võtan ikka nõu kuulda, vb hakkangi mingil määral ka siis alakehale harjutusi tegema.

Bailey, mille järgi sa hindad seda, et su lihased taastund on?

in reply to: Minu treeningava #79210
    Kaspar_
    Member

ma ei tahagi kulturistiks saada, lihtsalt midagi vahepealset. :o

Lugesin siit foorumist, et lihas peaks saama puhata min. 48h kahe treeningu vahel, vastab see tõele? Siis võib ju teha E,K,R kava järgi või mis?

in reply to: Minu treeningava #79204
    Kaspar_
    Member

jõusaal, kus käin, seal pole millegagi rinnalihast teha :o . Algajaks ma end ikka ei pea, treeningkava ma muudan, ilmselt väga suures osas aga enne tahaks end harida. Ikkagi kui tahan parimat tulemust näiteks biitsepsile, kui tihti, oleks seda siis õige treenida? Ja misasi on ületreenimine, kust maalt see algab?

Viewing 15 posts - 31 through 45 (of 46 total)