Kaspar90
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Kaspar90
Memberma teen 3min mikrouunis, täitsa ok , keetmiseks pole mahti ega aegaSama siin.
aprill 11, 2009 at 9:14 e.l. in reply to: EKV 2009 – Ennusta ja võida! 3 täpsemini ennustanut saavad FitShopi 300 kroonise kinkekaardi #175470Kaspar90
MemberNoored
Lev Galjutin
Sander Kuusk
Madis Valtu
Raimo Tobreluts
Juuniorid -75kg
Ostroglazov Anton
Maksim Zavertailo
Maiko Kängsep
Juuniorid +75kg
Silver Sõrmus
Klassikaline Kulturism -175cm
Imre Vähi
Ivo Pärle
Klassikaline Kulturism +175cm
Taavi Koovit
Argo Vaible
Mihkel Jakobson
Mehed -80
Andrei Abrossimov
Mehed -90kg
Robert Matsutsa
Mehed +90kg
Ott Kiivikas
Marek Liiva
Bodyfitness -163cm
Vitaliya Dmitrieva
Janika Jürgenson
Kati Grabbi
Bodyfitness +163cm
Kelli Krichevitsus
Christina Alev
Natalja Song
Jaanika Saareleht
Tiina Porgand
Absoluut
Ott Kiivikas
Kaspar90
MemberTegelt ennast on ka see teema huvitanud… sooviks mõne tegijama arvamust palun…
“>Kaspar90
MemberOn ka Eedeni poes antud toodet saada?
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kaspar90
MemberCarbocol on tegelikult hea ja kvaliteetne toode, samas ka odav. Samuti saab spordijooki ka ise valmistada. Tervisesportlase jaoks on väga hea mineraalvesi mahlaga, suhtes 1:3-le, võib ka 1:2-le. Ise kasutan sellist jooki üsna tihti.
Kaspar90
MemberUmbes kuu aega tagasi ostetud Heras oli mõõtelusikas plastmassist kaunist kaasas. Aru ma ei taipa, miks siis kuhugile selle suurust/mõõtu pole kirjutatud.Just, pakil on kirjas palju doseerida ning kui sageli. Seda kõike tahan ma teha teades kui tihti ma kulpi vibutan sööginõude suunas. Praegu jääb siis proteiin Hera 80 (800gr.) mõõtelusikasuuruseks 25 ml?
See on see kilplase moodi lähenemine?
Kaspar90
MemberKas uue pakendiga Fasti toodetel on nüüd mõõtekulbid kaasas?
Kaspar90
MemberValgutooted on suhteliselt tsemendid, aga spordijoogid nagu Carbocol 2 ja Carbocol 4 on minu arvates väga tegijad tooted.
Kaspar90
MemberRein Jalak ja Vahur Ööpik soovitavad teha jook mineraalvesi+mahl (suhtes 2:1-le). Pidi olema Saksamaal laialt levinud teema.
Kaspar90
Membernii noorelt pole mõttet solki süüa, hiljem kui keha naturaalselt ei taha areneda siis võib tagant tõugata kergelt
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> treeni vähemalt pool aastat kohupiimagaMe siis sööme solki…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kaspar90
MemberSõin ka siiani Farmi kohupiimakreeme, väga maitsvad ja kreemi kohta palju valku. Hiljuti panin tähele, et on toimunud pakendi uuendus (?), karp on sarnase kujundusega ja hind on äravahetamiseni sarnane, kuid valku on ainult 8g/100gr.. Et nagu eee, mida!? Loodan, et see oli trükiviga või halb nali
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Olles märganud sama asja!

Kaspar90
MemberTehke Taavi Koovitiga tegijate treening, oleks täitsa huvitav näha!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kaspar90
MemberTere Kaido! Oleksin väga tänulik, kui saadaksid mulle 3-päevase kava mailile.
Tänud ette!
Kaspar90
MemberKergejõustiklase kohta on sul toidumenüüs ikkagi väga-väga vähe süsivesikuid.
Kaspar90
MemberMõni, kes pole suvatsenud foorumi teisi teemasid lugeda, said sellest siis alles nüüd postimehe vahendusel teada.
AutorPostitused