Kaspar90
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Kaspar90
MemberTegelikult kui järgi arvestada, siis ega väga palju odavam ei tulegi. Tartu õlletehasest saab Arctucut tiba odamalt ka, kel huvi võib läbi tsekkida. Aga ise olen seda isostari proovinud ning maitse kohapeal annaks küll 5+
Kaspar90
MemberKõige paremad on ikka Bull`si omad, randmetugevdusega ning nahast. Neid on Lõunakeskuse Silja Spordist saada.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kaspar90
MemberSain aru, et eesmärk on rasvapõletamine. Seega minu arvates oleks suurepärane lahendus tarbida l-karantiini, mida leidub Arctic Slim Lines ning Fat Burneris. L-karantiin hoiab ära ka magusa isu. Arvan, et enne treeningut ning treeninug ajal on teda väga hae tarbida. Tee proovi!
Kaspar90
MemberKui olete tüdinenud nendest mõnusatest leili saunadest, siis tasub Saunabelt võtta!
Kaspar90
MemberNagu öeldakse- Tervis, jõud, ilu!
Kaspar90
MemberKalmus 9. koht
Kiivikas 12. koht
Kaspar90
MemberMarek Kalmus.
Kaspar90
MemberAga mul tekib hoopis seesugune küsimus, et milline see “pramoodi asi” üleüldse välja näeb?
Kaspar90
MemberOleksin ka asjast täitsa huvitatud. Heidaks hea meelega pilgu peale. Trenn 4 korda nädalas.
Tänud ette!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kaspar90
MemberEt siis öösel keset magamist kaks korda üles ja külmkapi kallale?
“>Kaspar90
MemberTegelikult see Materazzist tehtud video ajab ikka tõsiselt vihale. Absoluutselt igast mängijast võiks teha taolise video ja kiskuda välja erinevaid nõmedaid vigu. Eriti just kaitsemänijatelt. Ja siinkohal kerkibki üles küsimus: mis on kaitsja ülesanne?
Loomulikult see, et ründajaid peatada ja palli oma liinist mitte läbi lasta, aga alati ei tule see kõigil nii puhtalt välja ja selleks tuleb võtta kasutusele vea tegemise meetmed. Siinkohal ma ei näe põhjust miks peaks Marcole midagi ette heitma. Mees teeb oma tööd ja on hingega oma meeskonna juures, et hoida ära ikkagi väravaid.
Niiet, Peace!
“>Kaspar90
MemberVaatasin samuti treeningvideo üle ning seejuures tekkis ka mul üks väike küsimus. Nimelt sain aru, et Sul on hetkel käsil massitsükkel, kuid kirjas oli, et tarvitad igakord treeningueelselt ja selle aegselt Fat Burnerit, on see siis 2000 või 3000. Küsimus nimelt selline, et mis eeldusi see annab, sest olen näiteks kuulnud et rasva põletamine ning massilisamine ei ole üheaegselt võimalik. Või on siis mingi muu eesmärk?
Vähemalt oleks huvitav teada.
“>Kaspar90
MemberÕnnesoovid ka siitpoolt!
Kaspar90
Memberkuule sa ajasid nüüd küll selle jutuga kõhu tühjaks!Lase aga käia!
Kaspar90
MemberLoomulikult ei joo ma neid üksinda. Pere elab ka ikka mahas ja eks kõik siin nipet näpet võtavad, ise päris liitrit joguritit päevas ei söö. Nii peaaegu liiter, aga kodujuustuga on tiba teine lugu. Eks seda ka kõik söövad, aga ütleme nii et üks kolm-neli magustidu kausitäit saab teda päevas söödud. Eks ta ära kulub küll ja põhiline on see, et kui ma selle sain oli ta otse tootmisest tulnud ning kõige värskem.
AutorPostitused