Kaspar90
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Kaspar90
MemberMa soovitan: Ära parem võta!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Trennikogemus ka 2-3 kuud?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kaspar90
MemberKorralikud Nike plätad ei vaju igaljuhul kuidagi sisse. Maksavad kuskil 250-300 krooni ringis. Minu arust parimad asjad nii saalis kui suvel.
Kaspar90
MemberMinu arust on pakendi peal sula selges eesti keeles kirjutatud. Või kui tõesti ei ole, siis võid ju näiteks siit samast fitness.ee shopist järgi vaadata. Toote kirjeldus on üsna pikk ja puust ning punaselt.
Kaspar90
MemberSuured tänud!
??:”>Kaspar90
MemberMinul on küll hilisemaid kogemusi sealt tellides. Sai soetatud üks purk Whey Goldi ja tuli ilusti ja kiiresti kohale. Pole probleemi.
Kaspar90
MemberKahjuks peale Arcomani, mis Tähe tn. lõpus asus pole enam midagi järgi. Niiet pead ikkagi valiku tegema nendest suurematest. MV, Avancia, Arctic, Arena.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kaspar90
MemberJah, kahjuks selline ettevõte enam ei eksisteeri.
Kaspar90
MemberAga mõne saali külastus soovi siis pole?
Kaspar90
MemberMina ütleks nii palju, et NO1 erilisi tulemusi ei andnud, kuid maitselt ta väga meeldis. Praegu kasutan igaljuhul Whey Goldi ning tulemustega olen väga rahul. Maitse on küll tiba kehvem, aga kui ma midagi tõeliselt maitsvat tahan, siis ma teen parem jäätiskokteili ploomimahlaga. Juua tuleb teda eelkõige ikkagi tulemuste pärast.
Kaspar90
MemberKuna kalle on regullitav, siis arvan et ikka iga inimesel vastavalt vajadusele.
Kaspar90
MemberTäitsa vedelevad voodi all millel väike tolmukategi peal on. Miskit 3 kilosed lillat värvi ning liivaga täidetud!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kaspar90
MemberKaane sees on täpselt antud joon kui palju tuleb pulbrit panna. Vesi peale ja lase heal maitsta!
Kaspar90
MemberIkka tiba legendaarsemat ja vanemat muusikat. Rock, Hard Rock, tiba Metalli. Tooks siis mingid näited ka välja nagu Guns N Roses, AC/DC, Iron Maiden, Judas Priest. Ja jõukas näiteks läheb ülihästi Rammstein peale, juu see on selline mõnus keevitamine mis hea laksu sisse annab.
MemberLoomulikult mitte.
MemberÕnne!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mis nimeks ka saab?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused