Kaspar90
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Kaspar90
Membervõi võtad sõbra selga ja jooksed ringe:DVõi siis miks mitte juba nii kükki teha?
Kaspar90
MemberPalju-palju õnne!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kaspar90
MemberRekreatsiooni saab juba õppida gümnaasiumi astmes Tartu Forseliuse Gümnaasiumis! Niiet noorukid kes asja vastu huvi tunnevad, siis tulge kõik ja teke järgmisel aastal katsed sellesse kooli!

Ise õpin samuti seda eriala ning esimene aasta saab kohe-kohe täis. Vaja veel läbida üks praktikamatk Viljandimaal.
Kaspar90
MemberVõta TP-dest (toitlustuspunktidest) leiba ning kasta soola sisse! Muidugi ka banaani, mida maratonidel küllaldaselt jagatakse ja spordijooki. Näiteks enne selle aasta Tartu Jooksumaratoni sõin ca. pool tundi enne starti ühe Maximi energiabatooni ja jõudu oli küllaladaselt. Läbisin maratoni oodatust paremini!
Kaspar90
Member+ Minujaoks ka päris suure maitseelamusega. Mulle isiklikult on NO.1 maitse poolest kõige paremini meeldinud.
Kaspar90
MemberMa sinu asemel sööks parem veel kõvasti.
Kaspar90
MemberÜks Hugo Rivera 3-päevane split:
Day 1 – Chest/Back/Abs
Day 2 – Thighs/Hamstrings/Calves
Day 3 – Shoulders/Biceps/Triceps
Kuna suveaeg on enamjaolt käes, siis oma senise 4 päevase kava muudan üle 3 päevaseks, sest sellise kuumaga ei jõua lihtsalt nii palju rabada. Tõstan kavas kindlasti suve lähenedes aeroobse treeningu hulka. Igatahes kava tundus mulle täitsa asjalik.
Kaspar90
MemberSamas ega midagi üllatavat ka pole. Vanad Military mehed on koos, jõudu peaks jaguma, eriti just lauljal, kuna mees on teistest kollidest tiba suurem.
Kaspar90
MemberEndal ei teki mitte mingisugust isu sellist toodet proovida.
Kaspar90
MemberParim oli Alma 4%-line kodujuust, kui dkahjuks on toote kvaliteet väga kõikuv ning vahel on kodujuustul selline mõrkjas maitse, et ei taha teda süüagi. Maitse poolest on ülimalt hea toode Farmi kodujuust maitserohelisega, kuid toiteväärtus pole tal kahjuks sama hea kui seda on Alma kodujuustul. Igatahes hetkel olen tarbinud Farmi maitserohelisega kodujuustu. Vahetevahel läheb ka 4%-line Muumuu kodujuust.
Kaspar90
MemberSooviksin ka kava saada, olen juba küll postitanud, aga pole kahjuks kätte saanud. Et trenn 4x nädalas.
aitäh!
Kaspar90
MemberNoh… tüüpiline Eesti poiss. Ülakeha tahaks väga võimsaks treenida, aga see mis all pool on, see ei koti üldse.
Kaspar90
MemberBodyfitness
1. Helina Villem
2. Eve Olesk
Naiste kulturism
1. Merike Sula
Fitness
1. Valeria Kozlovskaja
Noorte ja Juunioride Absoluudi 3 esimest
1. Eiko Rapur
2. Kristjan-Johannes Konsap
3. Henri Tohver
Klassikalise Kulturismi ja Meeste Kulturismi Absoluudi 5 esimest
1. Imre Vähi
2. Argo Vaible
3. Nikolai Kornishev
4. Marek Liiva
5. Ivo Pärle
Kaspar90
MemberTuleb proovida mõlemad ning hiljem oma kogemuste põhjal järeldused teha. Inimesed on erinevad!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kaspar90
MemberProovisin ära. Tegin maitsestamata jogurtiga, kuid usun, et banaani maitseline jogurt sobib siia ka igati hästi. Igaljuhul tuli mul suurepärase maitsega. 5-t pallist kindlasti 5 või isegi 6.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused