Kaspar90
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Kaspar90
Member1. Ott Kiivikas
2. Imre Vähi
3. Marek Morozov
4. Marek Kalmus
5. Valju Jagomäe
Kaspar90
MemberTee tõukamist.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 24, 2007 at 8:09 p.l. in reply to: ENNUSTA JA VÕIDA- Meeste maailmameistrivõistlused – Jeju City #129090Kaspar90
Member5. koht.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kaspar90
MemberPalju-palju õnne!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kaspar90
MemberOlen ise tarbinud kolme erinevat: Rocky Roadi, troopilised puuviljad ja sokolaadi. Neist kolmest pean parimaks kõige tavalisemat sokolaadi maitselist. Ta on selline mõnus, mis ei hakka sugugi vastu. Piimaga väga super muidugi. Rocky Road igatahes ei olnud midagi erilist ja võib öelda, et enam ei tahaks. Puuvilja omast rääkimata, mis on nii keemia maitsega et lausa süda läheb pahaks.
Kaspar90
MemberKas Syntha-6 tuleb ka müügile millalgi?
Kaspar90
MemberSuurepärane lihtsalt, palju õnne!
Kaspar90
Membersaab küll mõjutada, oleneb kus sa kangi langetad, all v keskel v üleval… (tuginedes sellele krt harjutuste raamatule, prantslasest autor oli vist.. krt ei mäleta nime ja raamat naise käes)
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> (A)Arvan, et pead silmas Frederic Delavieri.
“>Kaspar90
MemberPäris väike poiss on igatahes.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kaspar90
MemberMinule koostas näiteks Marek Kalmus kava. Nüüd siis mõni nädal tagasi ning senimaani on kõiksugused tulemused vaid tõusuteel. Sain nii toitumis-, kui ka treeningkava.
Ühesõnaga olen väga rahul!
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kaspar90
MemberEi hakanud uut teemat tegema ning leidsin selle. Nimelt huvitab, kui palju sisaldab süsivesikuid üks keskmise suurusega banaan?
Tänud ette.
Kaspar90
MemberSaal on väga hea. Käisin kohal ja hinnad on nii nagu eelolev kasutaja mainis. Kahjuks puudub kuukaart. Täishind on korrapiletil 80 krooni. Üliõpilastel ja õpilastel soodustused. Kui keegi soovib, siis võin ka pilte lisada saalist, mis klõpsisin huvi korras, kui kellegil peaks tekkima vajadus enne minekut vaadata saal üle
Kaspar90
MemberLisan ka väikese informatsiooni hindadest.
JÕUSAALI HINNAKIRI
Treenimisvõimalused aegadel:
E-R 09.00-17.00 ja 21.00-23.00 (17.00-21.00 spordiklubi saavutussportlaste ja harrastussportlaste aeg)
L-P 09.00-21.00
Hinnad
Pilet Hind Soodushind*
1-kordne pääse 40,- 30,-
10-kordne pääse 350,- 250,-
*õpilased, üliõpilased, pensionärid, Tartu Ülikooli töötajad
** sõlmitakse üürileping
Lisainfo: peaadministraator Heli Nanits, tel 737 6281, e-post Heli.Nanits@ut.ee
Kaspar90
MemberArenas on nüüd väga palju masinaid…MV kodukat külastasin, aga jama on jälle see, et ma jõuaks töölt bussiga sinna mingi enne nelja ja mis ma nii kaua teen? Mul kõik toidukorrad läbi mõeldud päeva peale jne…
Kuskil poole viie paiku tehakse isegi lahti, Oleneb kui hästi oskad neiudega läbi saada.
Kaspar90
MemberIkkagi otse. “Jõu, Ilu ja Tervise Anatoomia” raamatus on harjutus ka selgelt näidatud ninng ka juurde kirjutatud.
AutorPostitused