Kaspar90
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Kaspar90
MemberMinul näiteks, kui MV Spordiklubis oli Mareki poolt toote presentatsioon, siis peale topsi võtmist hakkasid huuled kuidagi väga imelikult kihelema. Juu olen ma sealt teatud aine suhtes allergiline, suurim tõenäosus ehk ongi beeta-alaniin. Proteka ega kreatiini vastu kõrvalmõjusid olnud ei ole.
Kaspar90
MemberChampion Nutritioni Pure Whey Protein Stack- parim lihtsalt, mis saada on! Maitsed on väga head, paremad kui Gold Standardil.
Kaspar90
MemberEnne trenni 30g valku ja peale trenni 30g valku koos dextroga.Enne trenni ei soovita dextrot süüa….!
Miks mitte? Loomulikult võid Dextrot lisada, aga pea meeles, et peale trenni lisa seda rohkem. Kui soovid mõlemal ajal tarvitada, siis ehk mõtekaim oleks nii:
Enne trenni: 30g Dextro, 30g Hera
Peale trenni: 60g Dextro, 30g Hera ja kreatiini lisaks ma peale trenni 5g.
Kaspar90
MemberMidagi öelda pole, õige mees võitis.
Kaspar90
MemberMinul on haiguse ajal tavaliselt puuviljad eelijärjekorras, mille järele isu tekib.
Kaspar90
MemberSuured õnnesoovid Marek!
Kaspar90
MemberAvancias peaks ka täitsa olema.
Kaspar90
MemberSenimaani on parima maitseelamuse jätnud Bio-teci tooted. Whey Pro ja Myogenic. Suurepärased tooted!
Fasti tooted ei meeldi, ei ole neil nii head lahustuvust ja imelikud maitsed on samuti. Olen selle ajaga täheldanud igatahes seda, et kui tarvitada, siis USA kraami.
Kaspar90
MemberKõige lihtsam variant ilmselt – asenda kogu päevane šokolaad meega. Peale mee tarbimist näiteks minul pole küll kunagi šokolaadi isu olnud. Loomulikult kui eesmärk pole kaalu kaotada, siis võib natuke šokolaadi ikka endale päevas lubada, aga kui tahvlite viisi teda sisse ajada, siis proovi kindlasti mee varianti.
Kaspar90
MemberMET-RX tooted võiks olla küll.Aga oleks võimalik Otilt või Rosinalt nende toodete tellimise kohta inffi saada?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kaspar90
MemberMET-RX-i tooteid sooviks proovida.
Kaspar90
MemberVerivorsti seitset sorti, lisaks kapsast, liha, torti. Kõik, mis kilod juurde toob, rõõmsa jõulutunde loob.
Häid pühi!
Kaspar90
MemberPakun siis 4. kohta.
Kaspar90
MemberIndrek 8. koht
Liisa 7. koht
november 16, 2007 at 1:19 p.l. in reply to: 17.11 Elite Tour Marseille France ENNUSTA JA VÕIDA! #131342Kaspar90
MemberPakun 5. kohta.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused