Kaspar90
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Kaspar90
MemberMassilisajad ongi toodetud suurepäraseks kalorihunnikuks, mida tavatoidust märksa raskem on kätte saada.
Kaspar90
MemberEndal täpselt samasugune asi, pea terve elu nohu kestnud, varsti kui rohkem vaba aega on üritan spetsialistide poole pöörduda. Mis minupuhul veel eriti hull on see, et kasutan igapäevaselt Xymelini ninatilku, mida tegelikult üle 2 nädala tarvitada ei tohiks, narkomaan ühesõnaga.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kaspar90
MemberEndal täpselt samasugune asi, pea terve elu nohu kestnud, varsti kui rohkem vaba aega on üritan spetsialistide poole pöörduda.
Kaspar90
MemberStatistika räägib, et 100% inimestest, kes on suitsu proovinud/teinud surevad kunagi!
Kaspar90
MemberSeda sa arvad praegu et no problemo.Sorry, ei saa täpselt pihta.
Aga hetkeseisuga 3 tellimuskorda.
Kaspar90
MemberIse olen tellinud BCAA aminohappeid ja proteiinipulbreid bodybuilding.com-ist ja kenast on kaup alati 2 nädalaga kohale tulnud. No problemo!
Kaspar90
MemberSellist asja nagu parim valgu pulber on ainult teoreetiliselt olemas.Tegelikult ju parim valgupulber ongi see millel on suurepärane maitse, hea lahustuvus ja taskukohane hind – täpselt see mida kliendid tahavad. Ise enda jaoks olen ma leidnud Champion Nutritioni toote Pure Whey Protein Stack, mida siin e-poes paraku küll ei müüda, aga ehk tulevikus.
Kaspar90
MemberKlassika alad- rebimised, tõukamised, svungid- anna ainult minna!
Kaspar90
MemberJa just oli teema jõusaalitoladest.
Kaspar90
MemberSorry aga viga peab kohe 100%-liselt sinus olema! Mina olen samuti Marekilt kava tellinud ja mees on alati abivalmis küsimustele vastama ja abistama. Niiet soovitan endal peeglisse vaadata!
Kaspar90
MemberKui kodujuustust rääkida, siis kas keegi uut apelsini-ananassi kodujuustu on proovinud?Täna ostsin, viis keele alla:)
Super toode lihtsalt!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kaspar90
MemberUSA värk, papi peal väljas, suured majandusraskused.
Kaspar90
MemberTulen!
Kaspar90
MemberMinu ettepanek oleks selline, et Viljandi võistlustel võiks olla fitness.ee-l selline müügilaud teatud toodetega, nende hulgas ka siis AC-C ja tavalisest suurema soodukaga. Kõik kes on tulnud võistlust vaatama saaks lisaks vaimutoidule siis ka soodsalt oma lemmiktooteid osta. Allahindlus kehtiks ainult sel ajal kui kulturistid UGALA teatris toimetavad. Paar inimest ehk ikka oleks fitness.ee-l kes sinna lauataha panna sel päeval.Täpselt!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kaspar90
MemberMina näiteks teen mune hoopis toiduaurutis, selline seadeldis on müügil igasugustes elektroonika poodides. Varem, kui keetsin, siis oli samuti probleeme, kuid kui aurutiga teha tuleb koor nagu naksti maha.
AutorPostitused