Kask
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Kask
MemberMa usun , et kui teha tänavaküsitlus vanuses 15-25 siis 60% ütleksid , et 6pack ..
Kui vaadata kasvõi Rate.ee-s siis on seal palju selliseid ülikõhni poisse kelle 6pack on nagu 6 doominokivi ja tüdrukutele läheb peale
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> , aga sellised kes on pigem jõulised küll aga pole neil 6pack , küll eriti fännklubi pole .
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kask
MemberTegelikult loeb vist see ka , et sa oleed kasvueas?
Et mingist hetkest läheb sul nagunii rasva vähemaks kasvamise peale , või on see aeg nüüd läbi või?
Mu enda nt klassiõde oli 12-13 vägaväga suur ja paks , tänaseks on ta vägagi normaalne , okei natuke lodev aga ta ei ole trenni ka teinud .
Kask
MemberI think he wanted to say , that just drinking doesen’t help, you have to work out and do exercises to , to lose weight .
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kask
MemberNüüd olen korda saanud , teen jälle korrapäraselt trenni ja enam selliseid asju pole
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .Kask
MemberKunagi väga väiksena ~4-5a. ründas mind kah koer , ma ei mäleta sellest mitte midagi aga ma olen juttu kuulnud.
Sellest ajast kaunistab mind paremast puusakondist umbes 1-2cm allpool 5 pikka rebimis/hambajälge.
Koerte hirm on sellepärast olnud eluaeg , viimasel ajal vähem , aga siiski on.
jaanuar 2, 2009 at 7:33 p.l. in reply to: Maailma tugevaim koolipoiss Rait surub rinnalt 225 kilo #177511Kask
MemberVägev , vägev , pole sõnu
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jõudu ja jaksu edaspidiseks!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kask
MemberHullumaja puhvet .
Aga Hr. Vähi vormi ja üldse tema tegemisi on alati hea jälgida, ka on ta 1 minu iidolitest
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .Jõudu ja jaksu!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kask
MemberMul on täitsa võimalik käia esmaspäeva õhtuti isa töö kaudu ujumas tund aega. Seal on enamasti vanad inimesed kah, kellel on suva milline välja näed. Aga palju ma ujuma peaks, kui üks pikkus on 25m? Kuna ma olen paar aastat tagasi ujumistrennis ka käinud, siis ujuda ma võin vabalt. Muidugi ujumistundidest koolis ma hiilin alati kõrvale, kuna see on poistega koos. Lihtsalt häbi on.Aga kui nüüd lumi ära sulab ja temperatuur plussidesse läheb, siis palju oleks mõtekas rattaga sõita? Muidu ma mõtlesin et sõidaks umbes 30km, kuna siis tuleks üks ring, kus on erinevaid pindasi. Põhiliselt oleks 12km umbes mööda spetsiaalset jalgaratta teed, kus on erineva suurusega mäed, siis tuleks üks külavaheline tee, mis läheb koguaeg tasapisi üles ja on 3km. Ja siis jõuaksin maanteele, mis on suhteliselt sirge ja see oleks 15km. Ma olen varem paar korda selle tee läbi sõitnud rattaga, väsisin ma ikka ära ja higi ka jooksis.
Kui 25m siis võiksid nt ujuda 300m? Ma usun , et see on vägagi treeniv ja kaloreid põletav , aga muidugi rahulikult omas tempos .
Oleks muidugi mõtekas, miks siis ei ole. Sinu puhul on iga füüsiline tegevus mõtekas ju , jalgratas , ujumine , kepikõnd , kiiremas tempos kõndimine lihtsalt , sörkjooks jne . Peaasi , et sa liigutad ennast .
Aga ära üle pinguta , on palju selliseid kes hirmsasti teevad ja siis ülepingutavad. Ja sa pead palju tarbima vett, organism peab vett saama eriti kui sa füüsiliselt aktiivne oled.
Edu!
MemberKui sa jõuad joosta , siis sa võiksid ju oma tempos väikest sörkjooksu teha kuskil omaette ? See aitab kindlasti
MemberTeen korralikult trenni ja toitun veel korralikumalt
MemberSee uudis tegi kurvaks .. Ma ei tahtnud seda uskuda aga pärast seda 10-et lehte ja poolt tundi ma sain aru , et see on tõsi .
See on kurb , aga okei , tegi siis tegi , ei tasu nüüd maatasa kiruda inimest.
Mis mulle võibolla hinge jäi , kuna ma ise kah ju siiski algaja , on see , et sa ütlesid , et sa oled puhas ja võid seda tõestada .. See on kurb .. Milleks valetada?
Jaa kuna sa soovisid teada ka päris nimesid siis minu nimi on Karl Kask .
Häid pühi kõigile!
Kask
MemberMina olen hetkel 183cm pikk , 15 ja pool aastat vana .
Ma tõesti loodan , et ma enam ei kasva , sest ma olen praeguse pikkusega vägagi rahul .
Kask
Memberhakkasin kasutama GNLD Omega-3 lõhekalaõli kapsleid, küsimus mitu korda päevas peaks neid võtma, pakil kirjas, et 2-5 kapslit ööpäevas.Ise olen võtnud 2 kapslit, ühe hommikul teise õhtul.Sa põhimõtteliselt vastasid oma küsimusele ise ära juba
Kask
MemberKas sul on nii, et too kahtlane värisemine on nagu ka peale pingutust/seeriat, et nagu puhke hetkel isegi või? – See on puhke hetkel pigem ja pingutuse ajal .
Kas külm pole muidu või? – Ei saa öelda , et on .
Missugune treeningstaash on? – Üle kahe aasta .
Muidu kas asi võib ka olla selles , et näiteks on trennid vahele jäänud mõnda aega ja sellepärast ?
Kask
MemberNo 4 pakk on korralikult paista, kuid viimane pakk on hästi vähe näha, mitte et see olematu on, kõhulihaseid teen 2 korda nädalas, lihas kasvab aga aint rasva oleks kuidagi vaja põletada ja vähem toidust seda sisse süüa. Enda arust ma söön rasva jumalast vähe ja magusat söön vähe, umbes paar korda nädalas, siis ka kohukesi jms staffi.Sa pead aeroobset tegema (jooksma , jalgrattaga sõitma, suusatama nt talvel) ja veelkord oma söömise üle vaatama .
Pealegi , kui sul paistab juba 4 pakk korralikult ja 6-es on ka ees , siis millejaoks sul neid kõiki nii hirmsasti välja on vaja?
Sa ei kõnni ju ometi rannas kõht pingul koguaeg , sest vaevalt , et nad sul tuimalt koguaeg väljas on , aga samas vb on ka .
AutorPostitused