Kask
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Kask
MemberEi taha motivatsiooni alla viia , aga esimeste nädalatega higistab keha sinust väga palju vedelikku välja , mis on kogunenud lihasrakkudesse jms .
Hiljem ära siis alla anna , kui sa enam nii palju alla ei võta!
EDU!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kask
Member183cm pikk ja biits on natuke üle 30cm ..
Kask
Member+ Toitu kindlasti õieti
MemberMis lihaseid peaks arendama , et jaksaks rööbaspuudel suruda?
veebruar 1, 2009 at 4:31 p.l. in reply to: Konjugeeritud linoolhape, CLA, Cis-9-Trans-11, C9-T11 #182235Kask
MemberEi vaidle vastu
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 28, 2009 at 4:12 p.l. in reply to: Konjugeeritud linoolhape, CLA, Cis-9-Trans-11, C9-T11 #181689Kask
MemberKas sa siit teemast üldse said midagi mis sa teada tahtsid või?
Kask
MemberKas #2 harjutuse puhul (pildil alumine) on tähtis see , kas su selg on sirge või ei?
jaanuar 24, 2009 at 3:45 p.l. in reply to: Järjekordne “soovin rasvast lahti saada suveks” teema.. #181166Kask
MemberKuna sa pole väga ülekaaluline siis võiksid teha jõusaalis ju pool aeroobset ja pool jõu trenni , lisaks paar korda nädalas aeroobset (jookse , uju , suusata jms )
Toitumiskava telli sellelt , kes sulle endale kõige rohkem sümpaatne tundub (mina arvan nii).
Kask
MemberEhk süüa midagi värsket mis just vedeldab ?
Kask
MemberTasub , mul on ka ära lõigatud , enne seda oli koguaeg kurk haige ja väike külmetus kohe lõi palaviku jne ,nüüd pole midagi
Member“Calf” vist pole siga, aga mingi kits siis ilmselt?—
Olen näinud, et kergejõustiklased seovad omale nööriga (ca 5m?) kangiketta-sarnase asja järgi, siis see libiseb põrandal, ja nad teevad siis lühemaid spurte.
Sõjaväes jookstakse varustus seljas, sarnane asi.
ilmselt siis arendab lihaseid omamoodi, mäkke jooks sisuliselt sarnane asi vist, et jalalihased lihtsalt teevad rohkem tood nende näidete korral, et sisi sedalaadi võhma treenimine vist, kus raskus veidi suurem kui lihtsalt paljalt joostes.
Calf on lehma varss
MemberIse kasutan 1kg lisaraskusi rattasõidul ja jooksmisel ning aitab väga väga hästi.
Jalad kasvavad kergemini ja tugevamad on ka , soovitan
MemberKas lisaraskus jooksmisel aitab rasva põletada paremini kui ilma selleta?
Kask
MemberMa usun , et eluviis on vanemate taga ka palju kinni?
Need keda vanemad on sundinud trenni minema võivad tavaliselt a) käia seal kuna neid sunnitakse ja teha väga kaua seda ala ,või b)katkestavad peale vanemate sundimist , muid variante mina ei teagi.
Aga need kes lähevad mingist hetkest ise vabatahtlikult ja teevad asja mõnuga need tavaliselt teevad pikalt ja võivad saavutada edu .
Aga see on minu arvamus .
Kask
MemberMa ei lähtugi mingist põhimõttest, mul on kaugetelt esivanematelt päritud instinktid ja ma käitun nende järgi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kui kiskja mind taga ajab, siis asub tööle ellujäämisinstinkt
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Muul ajal ma lähtun paljunemis – ja jahiinstinktist.Haa , hea!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga tegelikult mind huvitab ka , et kui ma rattaga sõidan ja mingi nähvits taga hakkab ajama ja ma teda nt kiviga viskan , et kas siis jään süüdi (kas keegi saab süüdistada hiljem) mina kui ta saab raskelt viga või hoopis hullemat?
-
AutorPostitused