Kask
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Kask
Memberkas võiksite palun tuua näite enda päeva toitumisestMa võin mingi näite tuua :
7:20 Hommikul kodus söön pool liitrit jogurtit , 4 võileiba singiga , 2 pannkooki ja jõin pool liitrit mustsõstra morssi (kodu oma)
11:40 Koolilõuna
14:00 1 õun ja banaan
16:30 peale trenni veel 1 banaan ja vett peale trenni ja trenni ajal
18:00 väikene õhtusöök (kausitäis makarone ja leib*2)
20:00 1 kord veel õhtusöök aga seekord natuke suurem
(riis , grillkana koivad , salat)
Kask
MemberRebendid tulenevad ka naha kuivusest .
Kask
MemberVäike mees suudab ära teha väga vabalt endast suuremale mehele kui ta kasutab randme nõksu ,
noh väänad enda kätt ja teise rannet enda keha poole .
Pmt netist (youtube, google) leiad palju infot selle kohta.
Kask
MemberEesti ei hakkagi kunagi midagi saavutama , kui jätkub rahvahääletus , Eesti inimestel on lihtsalt teistmoodi maitse – nagu eelmine kord ,,Leto Svet” .
Kui tuleks tagasi rahvushääletus nagu mõned aastad tagasi oli ja kus Eesti saavutas 1- ja 3 koha siis oleks jälle mingi võimalus võita,
või isegi kui mitte võita siis saada põhiüritusele
Kask
MemberTarvitades suureneb tõenäosus saada keele , põse ja suu limaskestade vähk .
Aga ütleme nii , et ajaviitmiseks on tõesti hea , samas kui seda tubaka vedelikku voolama hakkab siis see pole enam sugugi hea .
Kask
MemberAa .. kas ma peaks mingi asjaga ta maa külge ka kinnitama , et ta väga hullusti tiirlema ei hakkaks?
Kask
MemberMul oli ka alguses plaan võtta kartulikott teip ümber ja liiv sisse , aga see on halb mõte , et sama hästi kui kivi peksta , sest liiv vajub ju kokku .
Kask
Memberkas 4-5 päeva nädalas pole mõistlik teha nii noorel? olen teinud umbes 6 kuud trenni ja nimodi 4-5 päeva nädalas aga nüüd tuli 4 kuune vahe sisse.Ja kas mingit valku tasub sisse võtta (ntx vutimuna:D)?
Valku pole küll mõtet süüa , kõik vajaliku valgu saad sa õieti toitudes toidu seest kätte (muna , piim , kohupiim jne)
Kask
MemberTeema kuupäeva vaatasid?Kusjuures vaatasin küll .
Kask
MemberKusjuures see ongi vist hetkemood , olen täheldanud koolis ja ka tänavatel , et väga paljudel tüdrukud on oma tagumendi ära kaotanud , lihtsalt pole , lisaks veel ,,tagant kottis püksid mood” jube .
Kask
MemberAju jaoks paras kogus glykoosi on yhe banaani jagu, rohkem on liiast.
Hea teada , kuri tädi
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kask
MemberKui sina minule ei meeldi ja ma taban su enda peale haukumas ja n2iteks ma sind kiviga viskan
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kas ma siis j22n syydi?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga miks ma sulle meeldima ei peaks?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kask
MemberHilinenud õnnitlused ka minupoolt
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kask
MemberKasvav ja õppiv organism vajab ju glükoosi , nt kui koolis süüa paar kommi siis pole hullu ju ?
Kask
MemberEnda omad sain Prismast
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> , 2*10kg ja vist alla 700 oli , täitsa head on
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused