Kask
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Kask
MemberJa kui mõtlema hakata , siis väga paljud puuviljad mis tuuakse kaugelt on pool toored .
Kask
MemberOngi nii?
ma olen just aru saanud , et enne trenni teed sooja – poksid poksikotti aeroobsena.
Kask
MemberEsimesel lehel olevad pildid olid küll kenad;) , need siin üleval küll ahvatlevad pole enam ..
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kask
MemberOle kena, tee endale selgeks järgmised mõisted:vabariik
vaba riik
okupatsioon
Ilusat vabariigi sünnipäeva muidugi ka kõigile!
Sa said mu mõttest aru küll .
Kask
MemberHead vabariigi aastapäeva!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tegelikult ma ei saa aru kuidas saab Eesti vabariik olla vaba 91 aastat?
Me oleme olnud ju vaevalt 40 aastat , see suht häirib , kuna vahepeal olime mingi 50 aastat NSV all ju ..
Kask
Membermõned fitnessi tädid näevad küll head välja
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kask
MemberKui võtta seda mis siin samas foorumis on räägitud siis trenni kõrval pidi see hästi natukene aitama küll .
* ma ei kruttinud alla , niiet minu viga .
Kask
MemberJaa , tõesti palju õnne!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Suht imetlusväärne uudis ikkagi .
Kask
Member– ei näed , ikkagi on ka mõni valge
Kask
MemberVäga hull ikka
Kask
MemberJa see oli ka päris hea ,kui rahvusvaheline zürii hääletas ja Vaiko Eplik eelviimase koha sai
Kask
Membernjamh , teil on õigus
Kask
MemberEi, aga ma tooks enda oma ka siis juba:okeiokei
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>pmt , kuna ma teen palju trenni siis söön ma palju süsivesikuid ja mu rasvaprotsent väheneb mitte ei tõuse .. see oli mingi lamp näide mingist suvaliselt päevast , täna nt :
hommikul pool liitrit jogurtit ja 1 banaan
koolitoit supp
vahepalaks õun
trenn (ujumine)
peale trenni banaan
2 saia pähklivõiga ja 1 klaas apelsini mahla energia taastamiseks
praekartulid
Kask
MemberKle see näide on hullem, kui tema enda toitumine. enne uuri kuidas asjad käivad siis hakka näiteid tooma
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ja kust otsast mu näide hullem oli?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Te ei saa võrrelda kõiki iseendaga , kes te olete täiskasvanud ja teil on absull oma rahakott .
Pealegi ma pole mingil dieedil vms , ta tahtis lihtsat näidet päevasest toitumisest ja ma tõin enda oma , on selles mingi probleem?
Kask
MemberSelline kiire kaalulangus võib tervisele kahjulik olla ja kuhu sul kiiret on ? suveni on veel mõned kuud .
AutorPostitused