Kask
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Kask
Member4 kuuga vist lihastel ei tule seda piiri, et nad enam ei kasva, aga mingi hetk tuleb selline piir kus lihasmassi enam juurde ei tule, saad ainult lihast teravamaks teha.
Kask
MemberMa usun, et hetkel tuleb 11-12 ära, nõksuga tuleb sinna 25 – 30ne kanti.
Kaal on 69 ja pool ning pikkus 183
Kask
MemberSelline kriitika ei vii mitte kuhugi, ta tuli siia abi otsima.
Parem ära kirjuta kui sul midagi tarka sealt ei tule.

http://www.fitness.ee/ekfl/downloadable/kulturism_opik.pdf
Uuri sealt.
Ma usun, et suudad selle järgi endale mingisugusegi kava kokku panna
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kask
Member350
Kask
MemberMa arvan, et paljud kes ei käi mõtlevad, et peaks minema, lihtaslt kui selline küsitlus tuleb, siis tahad ikka ,,kõva mees” olla ja ütled, et need kes käivad on peded.
Ma vist ei teagi inimesi kes tahaksid lumivalged olla.
Kask
MemberNn. päikesekreemidesse on soovitatav teatava ettevaatlikkusega suhtuda.Miks nii?
Kask
MemberInimesed, kasutage päikese kreeme
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kask
MemberMa ise olen ka arvamuse juures, et kui naistel pekk ripub, siis see on üsna kole.
Praegugi vaatad koolis kuidas noored tüdrukud (15-18) on vägaväga lodevad.
Mu sõbra käest, kes tegeleb kergejõustikuga 5 korda nädalas, küsis üks paks tüdruk, et ,,Miks sa trenni teed nii palju?”.
Kas sellist Eestit me tahtsimegi?
Kõik võiks enda kehast hoolida ja vähem oma elu arvutis põletada.
Kask
Memberkasv 161cm ja kaal 46kgOi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> , mina küll ei muretseks oma kaalu pärast kui ma nii vähe kaaluks.Pigem tuleks lihaseid lihtsalt tugevndada kui jääb selline mulje, et kuidagi lodev või nii ..
Aga see on minu arvamus .
mai 31, 2009 at 6:37 p.l. in reply to: European Women and Men Fitness Championship, Bratislava 2009 #199210Kask
MemberHästi , palju õnne!
MemberEks siiani on kõige hullem olnud korvpalli mängides.
Mängisime ja püüdsin tugeva söödu otse sirgelt vastu väikest sõrme, käis raksatus ja sõrm oli liigesest väljas.
Alguses ei saanud aru oli väike šokk, siis kutsuti kiirabi.
Pärast kolmveerand tundi ootamist jõudsid nad kohale.
Istusin sisse ja vend vaatas rahulikult mu sõrme, korraga tõmbas raks paika ja siis käisime igaksjuhuks veel röndgeni pilti tegemas. Liigeskapsli murd oli, siiamaani on sõrm värdjas, liigese ümber on nagu paistes, juba peaaegu kolmveerand aastat.
#2 kord oli krossi sõites..
Eks väsimus oli peal ja suutsin ennast külili kurvi pikali keerata, siis tuli tsikkel käima taguda, mis võttis omajagu aega kuna tsikkel oli 4 tatki ja ma olin väike.
Suurest vihast läksin ühele hüppele tolle aja kohta liiga kiiresti peale.. Ehmatusest tõusid jalad õhku ja kõrvalt vaadates oli see nagu supermani trikk.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>No, maandusin natsaki kogu keha massiga otse munadele piki paagi korki.. Püsti jäin, aga munad valutasid nädal aega hiljem ikka veel.
MemberHetkel kardan, et nad koostaksid selle liigsete süsivesikutega, mida praegu üritan vältida, asendades need valkude ja rasvadega.
Ma usun, et enne kui sa tellid siis sa ikka ütled neile mida sa tahad saavutada ja sellejärgi nad koostavadki sulle kava .
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 30, 2009 at 8:45 e.l. in reply to: ENNUSTA JA VÕIDA! Naiste EM, Bratislava -Slovakia 29.05-01.06 #199056Kask
MemberNatalia Nazarenko – Kiivikas – 3
Christina Alev – 7
Kask
MemberMängu igavaks küll ei saa pidada. Barca kombineeris ikka korralikult vahepeal. Samuti olid ManU-l omad võimalused. Igav oli võib olla ManU fännide jaoks!Ma olin üsna erapooletu, aga on palju huvitavamaid finaali mänge olnud.
Kask
MemberMaailma parim jalgpallur vajus pärast esimest väravat ikka väga ära..
Umbes, et pohhui lähme koju ära ..
Veits hale ja igav mäng oli
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused