Kask
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Kask
MemberLiibukad – nendega on mugav ja hea joosta, aluspesuga ei hakka hõõruma.. Ilma pole proovinud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .Kui hakkad ostma siis NB – new balance soovitatakse, nad on vastupidavad, ei veni välja.. Hinna ja kvaliteedi suhe on paigas.
Kask
MemberHilinenud õnnesoovid ka minupoolt!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kask
MemberPalju õnne!
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tundub ja, et ta on pika puuga ees..
Kui ta see aasta kinni paneks liiga, siis see oleks ülikõva ikka.
Kask
MemberSee tuletab meelde mulle, et üks vanem vend saalist kunagi rääkis, et oli Tais prosti võtnud ning pärast tuli välja et see oli silikoonidega mees
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Jube.Tai on üldse transvestiitide pesa.. Peresse sünnib poiss siis on inimesed kurvad.. Prostitutsioon on #1 rahateenimise viis vaeses peres.
Kask
MemberTegelikult on aadama õuna jutt päris õige, ei ole näinud küll tüdrukut/naist suure aadama õunaga.
Aga nimetissõrme teooria ei pea paika 100%..
Randme jämedus ka ju .
Kask
MemberPendulum – Hold your colour
Kask
MemberPeab tunnistama, et ka mina läksin selles vanuses sutsu pehmeks.. Vähe liikumist jnejne.
Aga ma kasvasin sellest välja, eks sul hetkel on raske aga liigu rohkem, ole vähem arvutis, proovi rämpstoitu mitte süüa, sõida jalgrattaga kui võimalik jne.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ära põe, 64 pole midagi katastroofilist.
Kask
MemberKeegi vist pani kitse jap .
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga samas ei tasu ka liiale minna, nt keegi jälgib su tegevust ja midagi tegemata jätad tuleb kommenteerib jne.
Mõistuse piirides ikka.
Kask
MemberKui sa hoolikalt vaatad, siis antud neiul on käsi küünarnukist pigem sissepoole painutatud ehk käsi pole isegi sirgeks veel aetud, rääkimata väljapoole painutamisest.Vaatasin aga ei saa just päris täpselt öelda seda .
Kask
MemberABI saadakse asjatundjatelt.Kui sa seda ei tea,ole parem vait,.
Kask
MemberSee, et sul 438 fitti on, ei tähenda, et sa võid kahele tootele korraga 425 fitti pakkuda (selleks peaks sul idee järgi 850 fitti olema)
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Olgu, jätan meelde

Kask
MemberVaadake viimast pilti , seda mis Joker üles pani ..
Millest tekib see, et käsi paindub küünarnukist rohkem kui 180 kraadi? Miks see on nii?
Seda ikka on päris paljudel.
juuni 4, 2009 at 8:17 p.l. in reply to: Oksjonil on 1-5 juuni Fitness.ee randmetoega kindad ja shaker #200088Kask
Member–
Kask
Member425
Kask
MemberMiks peaks piir ette tulema kust edasi enam lihast juurde ei tule? On sellel mingi põhjus?Lõpmatuseni ei kasva ju keegi, ma ei oska päris täpselt selgitada miks see nii on, ehk keegi targem oskab öelda.
Ma proovin otsida ja siis ütlen sulle.
Tsiteerin siis lõiku raamatust ,,Kulturism & Fitness”
Inimesed on loomulikult erinevad, aga räägime
“keskmiselt andekast” mehest. Tuleb igati rahul olla
lihasmassi (mitte samastada kehakaaluga!) järgmise
juurdekasvuga: esimesel treeningaastal 5 kg, teisel 3
kg, sealt edasi 1–2 kg aastas ja suure tõenäosusega
on 6–8 aastaga piir käes. See on reaalsus! Keskmisest
viletsamate eeldustega meestel ja enamikul
naistel on need numbrid poole väiksemad.
Kas kulturisti areng võib jätkuda ka lihasmassi
kasvu lõppedes? Teatud määral kindlasti. Selle näiteks
on paljud rahvusvahelise tasemega kulturistid,
kes võistlevad aastaid ühes ja samas kaalukategoorias,
parandades oma kohta tiitlivõistlustel.
Lihaste kvaliteet (separatsioon) paraneb veel
aastaid pärast massi kasvu lõppu. Tegelikult takistab
lihasmassi kasv sageli kvaliteedi saavutamist ja
õige lihaste “tihedus ja puhtus” saabub massi
stabiliseerudes.
AutorPostitused