Kask
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
august 12, 2009 at 2:40 p.l. in reply to: Ennusta Eesti – Brasiilia jalgpallimatši tulemust ja võida auhind #212841
Kask
MemberMa arvan ka , et Brasiilia võidab 4-1.
Kask
MemberTegelikult see poiss ei ole niii suur tänapäeva mõistes, 2,20 umbes ju.
Kask
MemberRaskustega jooksmist kommeteerida ei oska, pikem olen pessimistlik nende otstarbekuses hüppe paranemise kohta. Kuid sinu mainitud lause teine pool ehk sügavushüpped pidid tõesti väga head olema. Pole kunagi neid teinud, aga mingil hetkel proovin ka neid kindlasti.Raskustega jooksmine arendab (mul vähemalt) jalgu väga palju.
Kask
Memberõnne
Kask
MemberTotaalne idiootsus ikka noh ..
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kask
MemberKehamassi indeks (kaal/(pikkus*pikkus)) näitab alla 18, mis tähendab, et oled alakaaluline.Pakun, et ei ole paks.
Kehamassi indeksit ei ole mõtet võtta alaealistel, see ei näita õieti!
Sa pole paks, sa oled täiesti normaalne .
Kask
Membernjah, olen ma ainuke kes arvab, et Joker pani valikuga puusse ?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Vaevalt, et ainuke oled!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 14, 2009 at 3:03 p.l. in reply to: THE WORLD GAMES 2009 – selgunud on dop.kontrollide tulemused #207292Kask
MemberSoovin edu!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 14, 2009 at 2:56 p.l. in reply to: Maailmamängud 2009 ennusta ja võida Fit Massi ning Fat Burnerit (Võitjad on väljakuulutatud) #207291Kask
MemberOtt 4 , Natalia 3
Kask
Memberjärgmine näide, et jõumeestel nupp ka võtab
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ÕIGE!!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Palju õnne!
Membernagu nad ütlevad, no lifer
MemberKeemia õpetaja kunagi rääkis, et rumm + koola on vägaväga hull keemia
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kask
MemberHuvitav missugune on mehe hetkevorm
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kask
Memberpalju palju õnne!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kask
MemberSõbral on kanarind..
Kui kanarind on väike, siis saab selle ära kaotada, kui see on suur, siis ei saa.
Tahad kuidagi vähem silmapaistvamaks teha seda, siis treeni rohkem rinda, kasvatab kanarinnale rinna peale ja see ei paista nii silma.
Edit:
Seda saab kaotada nii kaua kuni su luustik kasvab, kui oled täiskasvanu siis enam ei saa.
+ Ma ei tea kas 100% saab kaotada, aga natukene kindlasti.
AutorPostitused