Kask
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Kask
MemberVäga hea lühifilm.
detsember 18, 2009 at 4:11 p.l. in reply to: Eestlane tuli Taipoksi maailmameistriks, täna ETV-s!!! #243656Kask
MemberTõesti väga hea saavutus, õnnitlused ka minupoolt!

Kask
MemberSuured õnnesoovid!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kask
MemberObv. ei tea postitaja kägistamisest suurt midagi.Midagi natuke tean, kuna olen paar korda kasutanud.
Ilmselgelt tuleb ta teatud hetkel lahti lasta, võib muidu ajukahjustuse saada, aga see hetk tuleb ise ära tajuda.
Kask
MemberAga jah, alati ei maksa kohe molli kütta, üks-kaks korralikku laksu nt ribidesse/kõhtu ajab ka asja ära
detsember 6, 2009 at 8:10 p.l. in reply to: Mariusz Pudzianowski suundub jõualadest MMA-sse ! #240272Kask
MemberSapp on võitleja, nagu aru saan? ja Mariuz siis see jõumees. ja mõtlen, et kas Mauriz võidelda oskab? sest mingist lühiajalisest trennist vaevalt et kasu on…Ei saa öelda, et kasu pole. Ta on siiski mõned kuud juba harjutanud.
Kask
MemberVõiks olla jah blogspot-i moodi rohkem, et ei peaks saatma endale emailile.
Kask
MemberKui 200 posti vabas teemas täis läbustatakse, siis oleks juba kõva mees?Mis näitaja see postituste arv üldse on?
Mingisugune osa sellest on läbu, ei vaidle vastu.
Ma arvan, et see siiski näitab kasutaja teadmiseid (kindlasti on ka erandeid).
Kask
MemberTeen ettepaneku kustutada ka temanimeline eesti rekord telliskiviviskes:)M v??
Juhul kui sa tegid nalja, oli see väga sitt nali.
See, et ta vahele jäi, no jäi siis jäi. Ei pea teda elavate nimekirjast maha tõmbama..
Mida te teete inimest nii maha, eriti käib pinda kui mingi 2 postitusega vennad kõvasti sõna võtavad!
Kask
MemberNii, tekkis küsimus. Soetasin omale pulsikella, katsetasin ja proovisin igast asju. Pulss oli kuskil 120 niisama rahmeldamise pärast, kuid ei märganud, et Kcal’eid oleks kadunud. Küsimus oleks, kas on võimalik kaotada Kcal’eid kui pulss on kõrge, kuid ei liiguta ennast? kõiksugused lihastetekitamismasinad ei ole mängus. AitähhKcal-eid pole kerge põletada ja selleks pole lihtsamat viisi kui aeroobne trenn, sa ei pääse sellest.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui ma ei eksi siis 120-140pulsisageduse juures peaks olema kõige optimaalsem rasvapõletus.
Kask
MemberEhk seletab keegi mulle rumalale, miks mitte? Ise söön alati korraliku eine vahetult enne jõusaali trenni. Oleks huvi teada, kui käitun valesti.Sest trenni ajal hakkab keha verd pumpama lihastesse ja mujale, kõige vähem verd saab soolkond. Pmst senikaua roiskub toit su sees.

Kask
MemberPalju õnne !!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kask
MemberKask
MemberOkey mina olen teinud nii et teen 3*10 ja teen kolm korda et nagu teen 10korda puhakan siis jälle 10 korda ja siis veel üks kord ?kas nii ei tohi teha ?või peab nii tegema et teen 3*8 ühe korra siis 3*9 ja peale selle siis 3*10;)Sa tegid kõik õieti, ära sabista nüüd niipalju.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 4, 2009 at 7:47 p.l. in reply to: OTSEREPORTAAZ -Mens BB World Championship Doha, Qatar 1.-5.11.2009 #232552Kask
MemberKuule, tegelikult ei läinud siis ju absoluutselt halvasti!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Õnnitlen!
AutorPostitused