Kask
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Kask
MemberMa ei hakka uut teemat sellejaoks tegema, aaga kui palju on umbes 50g kaerahelbeid? Kui need panna nt 200ml klaasi
Kask
Membermiks R. Coleman tükkaega võistelnud pole ?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sest ta läks pensionile
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Aga lubas comebacki teha millalgi varsti
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kask
MemberVäga kõvad mehed olete
Panin tähele, et rinnalihase alumine osa “lõpeb” kõigil varem ära vasakul rinnalihasel. Kas kõigil meestel nii või on mul endal silmadega midagi häda, mul endal samamoodi.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Äkki on asi selles, et teisel pool on süda
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> 1 rinnalihas on tegelikult kõigil vist tiba väiksem ka.Kask
MemberSa otsid koguaeg vabandusi, iga asja peale on sul vabandus olemas.. Niimodi ei saagi sa kunagi mitte midagi.
KUI SA TAHAD MUUTUDA, PEAD ENNAST KOKKU VÕTMA.
Loll jutt on see, et näidatakse näpuga jõusaalis, pigem vastupidi ! ! !
Esimene kord käid, tunned seda head tunnet mis peale trenni valdab, teed vaikselt.. Tulemused tulevad kiiresti!
Võta ennast kokku ja ära otsi vabandusi!
Kask
MemberÕnnesoovid ka minupoolt!!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kask
MemberJah lühikesed püksid, normaalsed jalanõud, T – särk / maika. Ma võtan tavaliselt pusa ka kaasa, soendusseeriate ja soenduse ajal parem
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .Kask
MemberOlematud ?Ühesõnaga, kui kõhulihaseid treeninud pole, siis neid üldse pole ? Ja kui neid treenima hakkan, siis käib luuavarest pauk ja kõhulihased on sama müstiliselt tekkinud nagu tekkis maa ?
On palju kõhnu(mittetreenivaid) inimesi kellel ei paista kõhulihased välja, kui siis väga vähe. Rasvaprotsent samas pole väga suur.
Hakkavad trenni tegema ja kõhulihased tulevad välja vaikselt.
Kask
MemberSeega sa olid sele ajal alakaloraažis.Võibolla oli ta rasvaprotsent lihtsalt väike, aga kõhulihased olematud?
Kask
Memberaga rattaga sõitsid tugevasti vändates või rahulikus tempos?..kuna ma 14.aastane … ja kaalun 69kg..
Teoreetiliselt peaks sa kasvu veel viskama, sp on ka su keha rasva läinud. Sellises vanuses on selliseid inimesi palju. Ma ei taha su optimismi murda, kuid ma arvan, et sa ei saa oma sixpäkki välja, mitte enne kui sa oled selle hullu kasvuperioodi ületanud.
Muidugi kui sa toitud täpselt ja teed ilusti trenni, siis kes teab ka .
Kask
MemberPalju õnne ka minupoolt!
Kask
MemberMa ei usu, et Kiivikas sojavalku pärast trenni kellelegi soovitaks.Aga mis sojavalgul viga on?
jaanuar 12, 2010 at 7:42 p.l. in reply to: A.Tokko taotleb läbi Patendiameti omale Bonsunat! #249282Kask
MemberMis küll ikka jaksate sõdida?
Nad tegid oma portaali, et mitte oma nina siia saidile toppida, aga nüüd hakati neile sitta keerama pmst. Arvata on ju, et nad võtavad midagi ette.
Kask
MemberEt see krdi masu kord juba läbi saaks
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kask
MemberEga keegi ei tea kust saaks kangile soodsalt raskuseid?
Läbimõõt isegi pole väga oluline.
Kask
MemberIseenesest mõte on hea, toitumist ka korrigeerid natuke ja kõik on mõeldav. Muidugi on jälle see, et kuna treeningstaaš pole väga pikk, võib sellise 6 korda nädalas trenniga üleväsimus/ületrenn tulla.
AutorPostitused